ID Proiect: #951

imobiliare.ro

DRISTOR PARK (Bucuresti)

An predare
Faza I - Septembrie 2017
An predare
Faza I - Septembrie 2017
Stadiu
În construcţie
Stadiu
În construcţie
Unităţi disponibile
250 de apartamente
Unităţi disponibile
250 de apartamente
Număr camere
2-3 camere
Număr camere
2-3 camere

DRISTOR PARK îţi oferă mai mult decat o locuinţă şi îmbină avantajele centrului capitalei cu liniştea şi ambianţa deosebită oferite de parcurile IOR şi Tineretului.

Descriere ansamblu

LOCALIZARE

DRISTOR PARK este un proiect adresat cu precădere clientelei pentru care timpul petrecut cu familia este foarte important şi depinde de proximitatea locuinţei faţă de mijloacele de transport în comun, a instituţiilor de învăţământ, a parcurilor şi zonelor de agrement, a centrelor de retail sau a pieţelor agroalimentare.

DRISTOR PARK este situat la doar 100 m de Hipermarketul Kaufland Dristor şi la mai puţin de 10 minute de mers cu maşina de supermarketurile Auchan Vitan şi Cora Sun Plazza. Amplasat la 15 minute de mers pe jos de parcul IOR şi la 5 minute distanta de Bucureşti Mall, DRISTOR PARK se va situa la mai putin de 5 minute de mers pe jos până la nodul de metrou Dristor.

DRISTOR PARK se află în acelaşi timp amplasat la mai puţin de 10 minute de mers pe jos de instituţii de învăţământ preşcolar, şcolar şi liceal, cum ar fi: Grădiniţele de stat nr. 155 şi 239, Şcolile Gimnaziale de stat nr. 80 şi 84, Şcoala Gimnazială de stat Mihai Botez, Liceul Internaţional de Informatică Bucureşti (privat), Gradiniţa, Şcoala Primară şi After School Just4Kids.

FINISAJE ŞI DOTĂRI

DRISTOR PARK va dispune de locuri de parcare subterane şi supraterane pentru fiecare apartament din ansamblu, dar şi de spaţii verzi. Imobilele vor fi dotate cu reţea de interfonie şi lifturi hidraulice marca Kleemann de ultimă de generaţie, silenţioase şi fiabile.

Structura de rezistenţă este proiectată în sistem structural dual, cu pereţi, stâlpi şi planşee cu plăci şi grinzi, realizate integral monolit.Imobilele ce vor compune DRISTOR PARK vor fi realizate pe fundaţii de tip radier general de 80-90 cm grosime, pe straturi de pietriş compactat cu grosimi de până la 3.00 m.

Compartimentările exterioare, dar şi cele interioare se vor realiza integral din cărămidă de tip Porotherm (Wienerberger), având pereţi cu grosimea de 25 cm la exterior şi la interior între apartamente, respectiv de 15 cm grosime în interiorul apartamentelor.

Izolaţia exterioară se va realiza din polistiren expandat de 10 cm grosime, protejat cu masă de şpaclu şi vopsea structurată.

  • Tâmplăria PVC cu geam tip termopan de culoare maro
  • Balcoane închise cu tâmplărie PVC inclus în preţul afişat
  • Instalaţii termice, electrice şi sanitare de provenienţă Romstal
  • Obiecte sanitare din gama Cersanit
  • Centrală proprie de apartament de 24 kW şi calorifere din oţel
  • Pardoseli părţi comune placate cu gresie porţelanată

Finisaje la cheie (gresie, faianţă, parchet, uşi interioare), clientul având posibilitatea de a alege din gama pusă la dispoziţie de către dezvoltator sau să îşi aducă propriile modele de finisaje.

  • Etape de realizare proiect

Proiectul se va realiza în 3 etape, cuprinzând un total de 250 de apartamente de 2 şi 3 camere, complet decomandate, cu bucătării închise.Termen finalizare etapa 1 – 01.09.2017.

  • Modalităţi de plată

Preţurile variază în funcţie de avansul achitat la antecontract, după cum urmează:

– pentru avans 5% din valoarea apartamentului la antecontract

– pentru avans 25% din valoarea apartamentului la antecontract

– pentru plata integrală a valorii apartamentului la antecontract

Modalitatea de rezervare a apartamentului dorit:

-1000 EURO pentru rezervarea apartamentului dorit;

- diferenţa pana la 5%,25% sau 100% din valoarea apartamentului, cu antecontract notarial, in termen de

10-15 zile de la semnarea contractului de rezervare; 

- diferenţa din valoarea apartamentului la semnarea contractului de vânzare-cumpărare.


Se acceptă orice formă de credit bancar (credit ipotecar, credit ”Prima Casă”) sau plata ”cash”.


Apartament de vânzare 3 camere
78,45 mp, 112.000

EUR

Vezi detalii
Apartament de vânzare 3 camere
81,65 mp, 116.500

EUR

Vezi detalii
Apartament de vânzare 2 camere
57,6 mp, 76.500

EUR

Vezi detalii
Apartament de vânzare 3 camere
88,85 mp, 128.000

EUR

Vezi detalii
Apartament de vânzare 3 camere
74,7 mp, 109.000

EUR

Vezi detalii
Apartament de vânzare 3 camere
81,25 mp, 116.000

EUR

Vezi detalii

Contactează dezvoltatorul

Dezvoltatorii imobilului au o experienţă pe piaţa imobiliară acumulată de la începutul anilor 2000, cu peste 1000 de apartamente în mai mult de 40 de imobile de locuinţe executate doar în ultimii 7 ani.

Prohil Rezidenţial este numele sub care operează departamentul de vânzări imobiliare al societăţii Prohil Design SRL, proiectantul general al imobilului..

Prohil Rezidenţial are o experienţă de aproape 4 ani pe piaţa vânzărilor imobiliare, acţionând din anul 2008 pe piaţa serviciilor de proiectare.