• Suprafeţe
    135 mp - 250 mp
  • Preţuri
    95.000 Euro - 155.000 Euro - TVA inclus
+21
Imagini

Descriere ansamblu Ultima actualizare a ansamblului: 28 Septembrie 2020

Vilă la preţ de apartament! Omnis Residence este construit în nordul Bucureştiului, la numai 20 de minute de centrul capitalei, într-o zonă înconjurată de pădure, lipsită de zgomotul şi poluarea din oraş.... vezi mai mult

Vilă la preţ de apartament! Omnis Residence este construit în nordul Bucureştiului, la numai 20 de minute de centrul capitalei, într-o zonă înconjurată de pădure, lipsită de zgomotul şi poluarea din oraş.

OFERTELE LUNII:
- Eşti la început de drum şi cauţi un loc special unde să îţi întemeiezi primul cămin pentru familia ta? Îţi recomandăm Vila Dalia!
Vrei un confort ridicat şi mai mult spaţiu pentru familia ta? Îţi propunem Vila Camelia!
- Te intereseaza o vila cochetă, cu finisaje alese de tine, care să îţi ofere confort şi intimitate la cel mai bun preţ? Îţi construim Vila Aurora!
DE CE OMNIS RESIDENCE?
• cel mai bun raport preţ/calitate de pe piaţa pentru vile cu teren, integrate într-un ansamblu rezidenţial
• construcţii la cheie, individuale sau duplex, racordate la toate utilităţile, cu structură din beton armat şi cărămidă.
• teren 250 mp - 664 mp
• modalităţi de plată: credit "Prima Casă", credit ipotecar sau în rate la dezvoltator pe maxim 5 ani
• facilităţi: drum asfaltat, pază, iluminat public, barieră de acces auto, loc de joaca pentru copii, servicii de administrare
• vecinatăţi: pădure, şcoală, grădiniţă, staţie microbuz, supermarket, farmacie
Garantăm 100 de ani pentru structura de rezistenţă a casei!
LOCALIZARE:
CORBEANCA, Jud. Ilfov
Amplasat în zona de Nord a Bucureştiului, la doar 25 de minute de centrul capitalei, Omnis Residence se află pe Strada Crinului, satul Tămăşi, la ieşirea din Corbeanca spre Buftea, într-o zonă liniştită, înconjurată de pădure, ce beneficiază de infrastructură completă.
În imediata apropiere se regăsesc: centrul comercial Băneasa, magazinele Hornbach, Bricostore, Ikea, dealeri auto, aeroporturile Otopeni şi Băneasa.
Căi de acces: pe DN1 Şos. Bucureşti-Ploieşti sau pe Şos. Bucureşti-Târgovişte.

STRUCTURĂ ANSAMBLU:52 Vile (4 disponibile)
- Suprafeţe construite: între 135 mp şi 250 mp
- Teren: 250 mp - 664 mp
- Preţuri: între 95.000 Euro - 155.000 Euro
- Preţul include TVA 5% sau 24%.

Mută-te acum într-o vilă spaţioasă, la aer curat, linişte şi verdeaţă!
La Nord de Bucureşti, lăsând în urmă poluarea şi forfota Capitalei, este dezvoltat ansamblul rezidenţial OmnisResidence, în Corbeanca, într-o zonă limitrofă cu Pădurea Buciumeanca. 20 de familii şi-au început deja o viaţă nouă la Omnis, bucurându-se de toate avantajele unui ansamblu rezidenţial la standarde occidentale: case spaţioase cu locuri de parcare, grădini generoase, loc de joacă  pentru copii, acces securizat, linişte şi nivel redus de poluare.
DESCRIERE ANSAMBLU
Calitatea superioară a construcţiilor (oferim garanţie pentru structură 100 de ani), infrastructura finalizată din complex (alimentare cu apa, canalizare, gaze, reţea electrică, drumuri asfaltate, iluminat public), arhitectura frumos integrată în peisaj, accesul facil către zona de Nord a Capitalei, precum şi aerul curat la pachet cu liniştea atât de căutată pentru o zonă rezidenţială, sunt doar câteva din motivele pentru a alege oferta OmnisResidence.

Tipuri de vile:


- Vila Amarilis, duplex, 4 camere, 135 mp construiţi, 250 mp teren, 95.000 Euro
- Vila Dalia, duplex, 4 camere, 178 mp construiti, 332 mp teren, 116.900 Euro
- Vila Aurora,  individuală, 4 camere, 145 mp construiţi,   250 mp teren, 109.000 Euro
- Vila Camelia, individuală, 4 camere, 196 mp construiţi,  664 mp teren, 136.900 Euro
- Vila Princeps, individuala, 5 camere, 215 mp construiti,  664 mp teren, 146.900 Euro
- Vila Imperia, individuală, 6 camere, 250 mp construiţi,   664 mp teren, 155.000 Euro

DETALII TEHNICE:
În vederea unei transparenţe totale, cumpărătorii vor intra în posesia cărţii tehnice a imobilului şi pot face în orice moment vizionari pentru a avea siguranţa respectării proiectului şi a calităţii serviciilor, materialelor şi finisajelor oferite.
Folosim cele mai înalte standarde de calitate în construcţii, pentru toate fazele de execuţie, cu posibilitatea alegerii finisajelor dintr-o paleta diversificata de materiale.
Toate detaliile tehnice pot fi verificate prin avize, certificate de calitate şi de conformitate, facturi, garanţii şi fotografii din diferite etape de execuţie.

Galerie ansamblu

Vezi clip video
+ 20 Imagini

Proprietăţi în ansamblu

Detalii proprietăţi

Casa de vânzare 5 camere, în Corbeanca

115.000

Corbeanca

Corbeanca, vila cocheta, langa padure

  • 5 camere
  • 120 mp
  • P+1E+M

Localizare ansamblu

Dezvoltator ansamblu

Descriere

New Real Estate Capital

omnisresidence.ro/

Compania este parte a  grupului multinaţional New Real Estate Holding ce dezvoltă proiecte imobiliare ample în  Europa şi SUA, având o experienţă de peste 25 ani în acest domeniu.

Activitatea din Romania a început în anul 2006, până în prezent realizandu-se investiţii în domeniul imobiliar de peste 15 milioane de euro.

Din anul 2010 am demarat dezvoltarea a două ansambluri rezidenţiale  în judeţul Ilfov, în localităţile Corbeanca şi Domneşti, în nordul, respectiv vestul Bucureştiului, purtând marca Omnis Residence.

Misiunea noastră:

Tratăm cu maximă seriozitate şi responsabilitate proiectele pe care le desfăşuram pentru a asigura continuitatea şi dezvoltarea activităţii noastre în România, garantăm respectarea tuturor standardelor de calitate în domeniul nostru de activitate, asigurăm implicare reală şi profesionalism în toate relaţiile de afaceri pe care le derulam, având astfel clienţi multumiţi care ne recomandă!

Contact dezvoltator

Foloseşte formularul

Contactează telefonic

Office