Indisponibil
 • An predare
  Iulie 2017
 • Camere
  3 - 5
 • Suprafeţe
  102 mp - 246 mp
 • Preţuri
  110.000 € - 168.000 €
+20
Imagini

Descriere ansamblu Ultima actualizare a ansamblului: 01 Februarie 2019

Poseidon Residence este un proiect rezidenţial ce cuprinde 156 de apartamente pe malul Lacului Plumbuita din cartierul Colentina.... vezi mai mult

Poseidon Residence este un proiect rezidenţial ce cuprinde 156 de apartamente pe malul Lacului Plumbuita din cartierul Colentina.

Prezentare

Proiectul reprezintă cea mai bună alegere pentru familia modernă, care are nevoie de acces rapid către centrul oraşului, bancă, grădiniţă şi şcoala copiilor, dar şi posibilitatea de a se bucura de natură oricând în Parcul Plumbuita.

Poseidon Residence propune un concept inovator de stil de viaţă urban, oferind apartamente duplex  pe două sau trei nivele, cu spaţii vitrate generoase, oferind confortul unei locuinţe de tip vilă. Zona de zi este astfel mai bine delimitată de zona de odihnă, rezidenţii beneficiind de intimitate sporită. Fiecare dintre apartamente este prevăzut cu balcon funcţional în orice anotimp, având atât o porţiune închisă, cât şi una deschisă. 

Descriere apartamente

Cele mai multe apartamente din Proiect oferă o privelişte încântătoare, datorită amplasării pe malul lacului Plumbuita, parte integranta din parcul cu acelaşi nume.

Apartamentele tip duplex sau triplex din Poseidon Residence îţi oferă confortul de care ai nevoie, lumina naturală din belşug, spaţiu deschis, generos, iar datorită posibilităţilor variate de configurare a interiorului ai libertatea de a-ţi crea căminul dorit.

Clădirea are un regim de înălţime S+P+16+17 retras, iar apartamentele cu 1, 2, 3, 4 şi 5 camere sunt realizate majoritatea în sistem duplex sau triplex.

Stim cât de importantă este libertatea ta de mişcare şi am proiectat complexul astfel încât să îţi punem la dispoziţie parcări subterane în număr de 48, iar supraterane în numar de 115. În subteranul Complexului există şi 144 spaţii de depozitare.

Structura clădirii este realizată din planşee de beton armat monolit care preiau forţele seismice. Proiectul Poseidon Residence se remarcă şi prin calitatea execuţiei, materialele folosite fiind în conformitate cu standardele UE.

Climatizarea apartamentelor din Poseidon Residence se realizează cu aparate în detenta directă, multisplit cu o unitate exterioară şi 1-4 unităţi interioare. Unităţile exterioare sunt montate pe balcoane ân locurile cele mai puţin vizibile. Pentru climatizarea spaţiilor interioare se folosesc aparate de aer condiţionat cu montaj aparent tip high wall, montate in balcoane.

Cladirea este echipată cu instalaţie de detectare, semnalizare, de alarmare în caz de incendiu şi de stingere a incendiilor (hidranţi interiori şi exteriori, coloane uscate), dar şi cu mijloace de primă intervenţie (stingătoare).

Privelişte, spaţiu generos, confortabil şi modern, intimitate - Proiectul Poseidon Residence reprezintă soluţia locativă perfectă pentru stilul tău de viaţă! Programează o vizită!

AVANTAJE

Apartamente spaţioase, moderne, luminoase

-Design modern al apartamentelor, stil duplex sau triplex
-Terase largi, functionale in orice anotimp
-Vedere catre lacul si parcul Plumbuita
-Lumina naturala din abundenta
-Spatiu verde in imprejurimi
-Folosire optima a spatiului
-Parcare subterana si supraterana
-Spatii pentru depozitare generoase si sigure
-Incalzire centrala si aer conditionat
-Modalitati flexibile de plata (credite bancare / rate direct la dezvoltator)

LOCALIZARE

Proiectul Poseidon Residence este un proiect imobiliar situat în Nord Estul Capitalei în zona Colentina – Parc Tei / Lacul Plumbuita şi este edificat pe un teren în suprafaţă de 5479mp pe strada Fabrica de Gheata nr 1.(McDonald’s Colentina) cu intrare direct din Şos. Colentina. În imediata vecinătate există centrele comerciale: Mega Image, Carrefour Colentina, Kaufland, Veranda Mall.

Poseidon Residence este situat pe malul lacului Plumbuita, beneficiind de parcul cu acelaşi nume, unde te poţi bucura de natură în felul tau: la o plimbare cu copiii sau cu animalul de companie, unde te poţi relaxa dupa o zi plină la birou. Locuri de joacă pentru copii, şcoli, grădiniţe se gasesc în apropiere.

Mijloace de transport în comun (tramvaiul 21, autobuze 182, 682, troleibuze 66, metrou Obor).

Galerie ansamblu

+ 18 Imagini

Stadiu ansamblu

 • FinalizareIulie 2017

Facilităţi ansamblu

Parcare subterană / supraterană

Acces securizat

Interfon

Lift

Supraveghere video

Localizare ansamblu

Dezvoltator ansamblu

Descriere

POSEIDON RESIDENCE

Alpha Real Estate Services SRL, subsidiară a Alpha Astika Akinita AE companie membră a Alpha Bank Group, a fost înfiinţată in anul 1998 şi oferă o gamă largă de servicii specializate în domeniul imobiliar începând cu anul 2013.