• An predare
  Septembrie 2020
 • Camere
  2 - 4
 • Suprafeţe
  50 mp - 120 mp
 • Preţuri
  124.305 € - 313.648 €
+21
Imagini

Descriere ansamblu Ultima actualizare a ansamblului: 25 Mai 2020

Culoarea şi lumina împodobesc peisajul natural din jurul Quartier Gramont. În calitate de dezvoltatori, vom integra natura oriunde vom avea posibilitatea, pentru a crea un ambient relaxant, în care toate simţurile să vă fie stimulate... vezi mai mult

Culoarea şi lumina împodobesc peisajul natural din jurul Quartier Gramont. În calitate de dezvoltatori, vom integra natura oriunde vom avea posibilitatea, pentru a crea un ambient relaxant, în care toate simţurile să vă fie stimulate

Prezentare

Aşezat aproape de cele mai importante atracţii, Quartier Gramont este poziţionat perfect pentru a vă permite să vă bucuraţi de tot ce are Bucureştiul mai bun de oferit.

Cultura: În câteva clipe, puteţi ajunge la Muzeul Naţional de Artă Contemporană, la Mausoleul din Parcul Carol sau la Muzeul Tehnic, iar în câteva minute de mers pe jos, puteţi ajunge la Muzeul Naţional de Istorie ori la Biblioteca Naţională.

Oraşul: În imediata apropiere, găsiţi conexiuni pentru a ajunge oriunde aveţi nevoie. La câteva minute distanţă, se află Magazinul Unirea, de unde veţi putea accesa trei magistrale de metrou şi foarte multe mijloace de transport în comun de suprafaţă.

Stil de viaţă rafinat: Quartier Gramont este localizat ideal pentru o viaţă activă. În imediata vecinătate găsiţi cafenele premiate internaţional, delicatese tradiţionale, puteţi accesa una din cele mai bune săli de sport din Bucureşti sau puteţi practica sporturi de echipă şi individuale la arenele BNR.

Dezvoltarea sustenabilă şi un stil de viaţă în simbioză cu mediul înconjurător ocupă un rol esenţial în viziunea noastră.

Ca dezvoltatori, suntem dedicaţi reducerii consumului de energie şi a amprentei de carbon. De aceea, pentru construcţie, folosim cele mai noi materiale, astfel încât Dumneavoastră veţi putea economisi pana la 20% din costuri pentru încălzirea şi răcirea locuinţei. Atat amplasarea proiectului in imediata vecinatate a Parcului Carol, cat si integrarea unor elemente naturale in proiect, vor creste calitatea aerului in comparatie cu alte zone din Bucuresti.

Un alt aspect pe care îl avem în vedere, este minimizarea impactului asupra infrastructurii oraşului, motiv pentru care construim locuri de parcare în subteran pentru toţi locatarii şi am achiziţionat un post TRAFO care să deservească întregul cartier Gramont.

Credem cu tărie în calitatea şi designul proiectului Quartier Gramont şi de aceea, câţiva membri din echipa care construieşte proiectul vor fi noii Dumneavoastră vecini.

Galerie ansamblu

+ 19 Imagini

Stadiu ansamblu

 • Start construcţieMai 2019
 • Start vânzareIunie 2019
 • Vizualizare modelMartie 2020
 • FinalizareSeptembrie 2020

Facilităţi ansamblu

Spațiu de joacă pentru copii

Parcare subterană / supraterană

Acces securizat

Interfon

Lift

Supraveghere video

Proprietăţi în ansamblu

Sumar proprietăţi

Apartamente

TIP cam. SUPRAFAŢĂde la - până la PREŢ (+TVA)de la - până la
2 50 mp - 70 mp 124.305 - 169.328
3 73 mp - 106 mp 182.568 - 241.272
4 95 mp - 120 mp 237.601 - 313.648

Localizare ansamblu

Dezvoltator ansamblu

Descriere

Quartier Gramont

Cu o vastă experienţă acumulată în domeniul construcţiilor în cadrul COMNORD , asociaţii au înfiinţat acest SPV care întruneşte expertiza, seriozitatea şi calitatea construcţiilor făcute în decursul timpului de COMNORD.

 

Contact dezvoltator

Foloseşte formularul

Contactează telefonic

Office

Alexandru Baches