• An predare
  Finalizat
 • Camere
  1 - 3 camere
 • Suprafeţe
  38 mp - 71 mp
 • Preţuri
  32.000 € - 61.000 €
+20
Imagini

Descriere ansamblu Ultima actualizare a ansamblului: 22 Noiembrie 2018

Sabina's Residence este compus dintr-un număr de 4 blocuri de locuinţe mixte, cu un regim de înălţime format din parter + 3 etaje ceea ce înseamnă că atât confortul cât şi intimitatea oferite de regimul mic de înălţime şi de dispunerea blocurilor vor fi atuuri puternice ale proiectului imobiliar.... vezi mai mult

Sabina's Residence este compus dintr-un număr de 4 blocuri de locuinţe mixte, cu un regim de înălţime format din parter + 3 etaje ceea ce înseamnă că atât confortul cât şi intimitatea oferite de regimul mic de înălţime şi de dispunerea blocurilor vor fi atuuri puternice ale proiectului imobiliar.

Prezentare

Proiectul rezidenţial Sabina’s Residence Brâncoveanu este amplasat în Sudul Capitalei , mai exact în zona Luica – Brâncoveanu foarte aproape de intersecţia străzilor Pogoanele cu str. Orăştie, Sector 4 Bucureşti.

Terenul pe care este amplasat proiectul are o suprafaţă de 8500 mp şi dispune de deschideri pe 3 din cele 4 laturi ale sale, iar accesul către proiect se poate face cu uşurinţă atât din strada Luica cât şi din str. Giurgiului în cele mai civilizate condiţii.

Numărul de unităţi locative rezultate în urma acestei investiţii imobiliare este de numai 144 care se împart între garsoniere şi apartamente cu 2 şi 3 camere ale căror suprafeţe generoase sunt stabilite după cum urmează : garsoniere de la 35.45 mp utili până la 38.70 mp utili, apartamente cu două camere de la 42.70mp utili până la 53.25 mp utili, iar apartamentele cu trei camere au o suprafaţă utilă de 68.30 mp utili.

Numărul de parcări destinate rezidenţilor proiectului precum şi vizitatorilor acestora este de 180 unităţi care vor fi delimitate şi amenajate corespunzător, iar vânzarea acestora se poate face la preţul de 1000 e plus tva pentru un loc de parcare.

Spaţiile verzi ocupă un procent de 30% din totalul terenului aferent imobilelor, iar ansamblul va fi deservit şi de un loc de joacă destinat copiilor amenajat conform standardelor în vigoare.

Termenul de finalizare stabilit de către dezvoltatorii acestui proiect imobiliar este finalul anului 2019, moment în care se poate face şi predarea imobilelor către noii proprietari.

DOTĂRI
• Cărămidă POROTHERM EXTERIOR/ INTERIOR;
• Structura pe CADRE (stâlpi+grinzi) din beton armat – B350;
• Materiale pentru finisaje DURAZIV;
• Sape + tencuieli mecanizate;
• Placă de beton turnată peste etajul 3;
• Polistiren exapandat EPS70 – 10 CM;
• Tâmplărie PVC REHAU– 5 camere – 4 anotimpuri cu sticlă LOW-E;
• Centrală termică 24kW –Rielo Italia;
• Obiecte sanitare ceramice CERSANIT;
• Gresie şi faianţă – import Spania şi Italia;
• Parchet laminat de 8mm – import Austria;
• Uşi interioare;
• Uşa intrare – metalică antiefracţie;

Noul proiect beneficiază de toate utilităţile Bucureştiului şi este branşat la acestea, iar apartamentele se vând complet finisate, echipate şi contorizate individual.

Accesul la mijloacele de transport în comun se poate face imediat datorită amplasamentului excelent faţă de acestea indiferent că doriţi să ajungeţi în centrul Capitalei sau pe centura Bucureştiului, iar aici trebuie menţionat faptul că în faţa proiectului imobiliar există o staţie Ratb care vă poate ajută să faceţi aceste conexiuni cu orice mijloc de transport în comun atât terestru cât şi subteran.

În cadrul proiectului îşi desfăşoară activitatea şi un departament tehnic de finisare interioară a noilor locuinţe unde veţi putea alege materialele şi echipamentele necesare pentru a personaliza după gustul dvs. apartamentul ales având la dispoziţie o gama largă de : plăci ceramice, parchet, uşi şi obiecte sanitare.

Tâmplăria Rehau de culoare deschisă cu geam termopan low-e va fi însoţită de glafuri exterioare, instalaţiile sanitare se vor execută cu ajutorul ţevilor PPR, cele electrice vor fi din cupru şi vin însoţite de prize modulare. Compartimentarea interioară a apartamentelor se execută tot cu cărămidă Porotherm, iar izolaţia exterioară a blocurilor se va face într-un mod foarte profesionist cu produse de ultimă generaţie care conţin pe lângă polistirenul de 10 cm şi un chit special cu plase şi tencuială decorativă în trei nuanţe.

Divizia financiară Credit24h.ro

Divizia noastră financiară Credit24h.ro va oferi consultanţă specializată în identificarea soluţiilor de finanţare pentru obţinerea creditelor, destinată tuturor celor ce intenţionează să achiziţioneze o locuinţă, aceste servicii fiind adresate oricărei persoane interesate de contractarea unui credit pentru achiziţionarea unui imobil.

Departamentul se ocupă de partea financiară a tranzacţiilor imobiliare, de relaţia cu băncile care acordă aceste împrumuturi şi va oferă atât soluţii foarte rapide, cât şi personalizate pentru cei care întâmpina dificultăţi în obţinerea creditelor de orice fel.

www.credit24h.ro sau call center : 0731.111.609.

Date de contact

Este de ajuns să programaţi o vizionare online sau telefonic şi imediat consilierii noştri de vânzări vor prelua cererea dumneavoastră cu prioritate sau puteţi merge direct la oricare dintre birourile de vânzări puse la dispoziţia dvs. de Sudrezidential.ro, astfel: pe Sos. Olteniţei nr. 15-15 A (capăt RATB 634), pe Drumul Binelui nr. 33 (acces metrou Apărătorii Patriei) sau pe B-dul Metalurgiei nr. 61 (acces RATB 125, 141, 220, 232, 312), Bucureşti, sector 4, unde veţi fi întâmpinaţi de consilierii noştri mereu amabili şi prietenoşi, dispuşi să va ofere imediat informaţii exacte despre produsele şi promoţiile noastre.

În cadrul acestor birouri de vânzări, puteţi opta pentru serviciul de vizionari gratuite ale tuturor ansamblurilor rezidenţiale alese de dvs, precum şi a altor oferte imobiliare, transportul fiind asigurat pe toată durata vizionărilor cu maşinile companiei.

Vizionarile şi prezentările ansamblurilor rezidenţiale vor fi făcute de către consilierii noştri gratuit, oferindu-vă astfel posibilitatea de a alege cu grijă apartamentul, casă sau imobilul dorit fără alte costuri de intermediere.

Galerie ansamblu

+ 18 Imagini

Stadiu ansamblu

 • Start construcţieOctombrie 2018
 • Start vânzareOctombrie 2018
 • Vizualizare modelDecembrie 2018
 • FinalizareDecembrie 2019

Facilităţi ansamblu

Grădiniță, şcoală, liceu

Parcare subterană / supraterană

Supermarket

Proprietăţi în ansamblu

Sumar proprietăţi

Apartamente

TIP cam. SUPRAFAŢĂde la - până la PREŢ (+TVA)de la - până la
1 38 mp - 42 mp 32.000 - 35.000
2 45 mp - 57 mp 38.000 - 48.000
3 71 mp 61.000

Localizare ansamblu

Dezvoltator ansamblu

Descriere

Sabina's Residence Brancoveanu

Contact dezvoltator

Foloseşte formularul

Contactează telefonic

Office

Manager Proiect

Vanzari

Vanzari