Smart Boutique Apartments

 • An predare
  Iunie 2021
 • Camere
  2 - 4 camere
 • Suprafeţe
  47,50 mp - 192,20 mp
 • Preţuri
  82.620 € - 321.510 €
+11
Imagini

Descriere ansamblu Ultima actualizare a ansamblului: 05 Mai 2021

Smart Boutique Apartments a fost gândit de la început avându-se în vedere absolut toate detaliile, de la plasament, la finisaje, dotări şi, foarte important, consiliere şi colaborare cu designer de top care a furnizat nu numai idei de amenajare ci a propus un stil de viaţă modern, un mod de locuire inteligent, în concordanţă cu cerinţele secolului XXI.
În plus, Smart Boutique Apartments demonstrează că este... vezi mai mult

Smart Boutique Apartments a fost gândit de la început avându-se în vedere absolut toate detaliile, de la plasament, la finisaje, dotări şi, foarte important, consiliere şi colaborare cu designer de top care a furnizat nu numai idei de amenajare ci a propus un stil de viaţă modern, un mod de locuire inteligent, în concordanţă cu cerinţele secolului XXI.
În plus, Smart Boutique Apartments demonstrează că este posibil să beneficiezi de confort şi lux la un preţ corect şi rezonabil.

Smart Boutique Apartments, un nou concept imobiliar

Dacă îngeneral conceptul de casă inteligentă se regăseşte la case care, fiind mai mari, sunt mai greu de gestionat, iată că inteligenţa se poate aplica foarte bine şi la apartamente, chiar şi la cele mici. Şi nu oricum. Vom vedea o extindere a noţiunii de inteligenţă pentru apartamente mici pe ideea de locuire.

Locaţie centrală cu multe facilităţi

Piaţa de imobiliare s-a maturizat şi se ştie că sunt apreciate locaţiile care au în apropiere spaţii verzi, magazine şi alte facilităţi, mijloace de transport. În special familiile de tineri şi cu copii apreciază mult toate aceste aspecte.

Smart Boutique Apartments este amplasat în imediata apropiere de zona verde a Stadionului Olimpia (2  min), iar de aici se poate face lesne o plimbare prin Delta Văcăreşti sau Parcul Lumea Copiilor. (17 min). Tot de aici este de asemenea uşor de ajuns inclusiv în Parcul Tineretului (12 min) si Parcul Titan (14 min).

Mijloacele de transport în comun sunt în imediata apropiere de imobil (Metrou – 6 min, Tramvai- 5 min), inclusiv o piaţă, un supermarket/hypermarket (Mega Image - 4 min), Mall Vitan (8 min), Gradinita si Scoala Just 4 Kids (1 min), Gradinita si Scoala ARC (3 min), Scoala Mihai Botez (10 min), Baby SPA (30 sec), precum şi alte puncte de interes cotidiene.

Un bloc de apartamente, construit chiar în acest an, cu 6 etaje şi structură de rezistenţă din beton şi construcţie cu cărămidă Porotherm, găzduieşte apartamentele de două camere până la etajul 6 şi apartamente de 4 camere la etajul 4-5-6. Blocul este dotat cu sisteme smart home HDL BUS Pro,  cu lift electric şi sisteme de parcare hidraulice  Kleemann Hellas Ltd. import Grecia, alarma PARADOX, centrală incendiu, videointerfon Electra. Prezintă tencuială decorativă la faţadă şi este izolat cu polistiren BAUCEM. Casa scării precum şi parcajele (hidraulice tip Klauss , Kleemann Hellas Ltd.) sunt iluminate pe senzori de mişcare.

Sistemul smart şi dotările

Sunt apartamente de două camere  semidecomandate, având o suprafaţă utilă cuprinsă între 47,5 mp si 71 mp, cu un open-space ce include living-ul, dining-ul şi bucătăria, precum şi dormitorul cu dressing room separat, baia şi un balcon. 

Întreaga locuinţă poate fi controlată printr-un sistem Smart Home –HDL Bus Pro. Se poate gestiona orice element din apartament din tastatura capacitivă instalată pe perete, inclusiv de pe telefonul mobil, fie că este vorba despre iluminat sau temperatura interioară pentru fiecare încăpere, chiar şi muzica. În aceste apartamente, pereţii  “cântă”, boxe sunt încastrate în tavanul living-ului şi se poate comanda muzica şi intensitatea preferată prin intermediul sistemului inteligent.

Cu ajutorul senzorilor de prezenţă, a senzorilor exteriori care captează informaţii referitoare la temperatura exterioară, luminozitatea exterioară, etc. şi a modulului logic instalat în fiecare apartament (ştiind cu exactitate ora răsăritului şi al apusului de soare, inclusiv ziua calendaristică şi anotimpurile), se pot crea scenarii de iluminare şi încălzire a apartamentului, chiar şi de deschidere/închidere a draperiilor. Totodată, se pot crea scenarii împreună cu senzorii de mişcare/iluminare din apartament, de aprindere a luminilor din cameră la anumite intensităţi şi de aprindere automată sau de pornire a muzicii.

De remarcat este faptul ca sistemul HDL Bus Pro se conectează cu asistenţii virtuali GOOGLE HOME şi ALEXA, permiţând cu uşurinţă comandarea tuturor luminilor şi  a muzicii din apartament cu comenzi vocale. Sistemul de muzică integrat permite conectarea, inclusiv, la orice alt dispozitiv Bluetooth de redare a muzicii.

Apartamentele sunt dotate cu centrală proprie în condensaţie Daikin, încălzire prin pardoseală Schluter – Bekotek (Germania), aparate de aer condiţionat Daikin 9.000 BTU, videointerfon Electra, contorizări individuale pentru toate utilităţile. Nu numai că sunt dotate cu un sistem automatizat inteligent (senzori mişcare, programare iluminat, pregătire sistem sonorizare living), dar sunt şi în deplină siguranţă prin intermediul sistemului de alarmă Paradox. 

Finisaje de calitate

După cum am arătat, fiecare detaliu a fost luat în considerare, fiecare centimetru pătrat a fost îndelung gândit, iar finisajele au fost alese din categoria de lux care asigură cel mai înalt confort.

Ferestre sunt realizate din geam tripan (trei foi de sticla) Unikat – pentru creşterea confortul termic şi fonic, uşile import Italia (interioare cu balamale ascunse Doorareda, stejar albit, iar cea de acces apartament cu balamale ascunse în toc şi bolţuri de siguranţă, stejar albit), parchetul Egger import Italia. Pardoselile sunt combinaţie de piatră naturală şi placări ceramice ce imită lemnul. Cele din baie sunt Marazzi şi Keros, iar tot aici bateriile şi obiectele ceramice au fost furnizate de Ideal Standard, respectiv Style Home şi Roltechnik. Prizele sunt Legrand, iar pereţii holurilor sunt tapetaţi într-un decor de hărţi maritime.

Decor, ambianţă

Apartamentele pot fi achiziţionate nemobilate, iar în acest caz preţul este cuprins între 85.140 – 97.380 euro. De asemenea, se pot cumpăra la cheie, decorate şi ambientate de designer-ul de interior Masha Verhoogt, în acest caz se va adăuga preţul mobilierului, accesoriile şi conceptul de design (a se vedea randările 3D). Va fi la dispoziţie şi un showroom în care se vor putea viziona la faţa locului ambientările propuse de designer, iar noi le vom prezenta în curând şi pe site-ul nostru. Mai există posibilitatea de a se achiziţiona apartamentul şi a se continua amenajarea şi ambientarea sa personalizată conform dorinţelor proprietarilor şi consilierii prin designer Masha Verhoogt.

Designerul a conceput ambientarea punând accentul pe multifuncţionalitate, o tendinţă care se aplică în special în cazul locuinţelor mici. Astfel se explică faptul că în biblioteca tv din living sunt multe zone de depozitare, patul este cu ladă de depozitare, iar canapelele sunt extensibile.

Un accent special este pus pe ambientarea cu materiale textile şi pe paleta cromatică. Astfel s-a realizat o coordonare cromatică între draperii, pernuţe decorative şi husele canapelei.

Stil de viaţă

Aşa cum arată Masha Verhoogt, ambientul construit a fost inspirat atât de modul de viaţă grăbit al oamenilor care aleg să locuiască în capitală cât şi de tendinţele care se manifestă la ora actuală pe plan mondial. 

Spaţiile mici pentru locuit sunt în tendinţe şi reprezintă tot mai des opţiunea noii generaţii care a înţeles că o atitudine lipsită de opulenţă, dar fără să facă rabat de la confort, este o atitudine ecologistă, cu efecte pozitive pe mai multe planuri - social, economic, protecţie faţă de mediu, sustenabilitate, etc.

Sloganul “mai puţin înseamnă mai mult” se potriveşte foarte bine în cazul de faţă. Mai puţin spaţiu inutil pe care să-l cumperi, să-l încălzeşti, să-l întreţii, să faci curat. Asta înseamnă  mai mulţi bani rămaşi pentru călătorii, mai mult timp pentru relaxare. Cu alte cuvinte, în loc să ajungi să fii sclavul casei tale, să munceşti mult ca să o întreţii, casa trebuie să te servească pe tine şi pe familia ta, şi să te degreveze de stres suplimentar în momentul în care ai achiziţionat-o. De aceea, este necesar ca totul să fie de calitate înaltă pentru a nu fi nevoit să revii asupra investiţiei iniţiale multă vreme din momentul achiziţiei.

O locuinţă mică are mult mai multe avantaje decât îţi poţi imagina. Membri familiei stau mai mult timp împreună, gătesc împreună, practică diverse activităţi împreună. Renunţi la obiecte inutile, păstrezi doar ce este relevant modului tău de viaţă, faci curat uşor, îţi rămâne mult timp liber, sunt costuri mici de întreţinere”, conchide Masha Verhoogt, designer-ul care a conceput ambientarea apartamentelor pe baza conceptului de stil de viaţă.

Galerie ansamblu

+ 9 Imagini

Stadiu ansamblu

 • Start vânzareAprilie 2021
 • FinalizareIunie 2021

Facilităţi ansamblu

Parcare subterană / supraterană

Acces securizat

Interfon

Lift

Supraveghere video

Proprietăţi în ansamblu

Sumar proprietăţi

Apartamente

TIP cam. SUPRAFAŢĂde la - până la PREŢ (+TVA)de la - până la
2 47,50 mp - 71,08 mp 82.620 - 127.944
4 110,60 mp - 192,20 mp 210.140 - 321.510

Detalii proprietăţi

Penthouse de vânzare 5 camere, în Bucureşti, zona Mihai Bravu

329.000 €+TVA

Bucureşti, Sector 3, Zona Mihai Bravu

Apartament 4-5 camere SMART Apartments, digitalizat, cost control, lux, rafiname

 • 5 camere
 • 192.2 mp
 • Etaj 6/6
Apartament de vânzare 4 camere, în Bucureşti, zona Vitan

198.360 €+TVA

Bucureşti, Sector 3, Zona Vitan

Apartament 4 camere SMART HOME, COST CONTROL, SMART BOUTIQUE APARTMENTS

 • 4 camere
 • 104.4 mp
 • Etaj 4/6
Apartament de vânzare 4 camere, în Bucureşti, zona Mihai Bravu

198.360 €+TVA

Bucureşti, Sector 3, Zona Mihai Bravu

Apartament 4 camere SMART HOME, COST CONTROL, SMART BOUTIQUE APARTMENTS

 • 4 camere
 • 104.4 mp
 • Etaj 4/6
Apartament de vânzare 3 camere, în Bucureşti, zona Mihai Bravu

131.498 €+TVA

Bucureşti, Sector 3, Zona Mihai Bravu

Apartament 2/3 camere Smart Home, totul digitalizat in Smart Boutique Apartments

 • 3 camere
 • 71,08 mp
 • Etaj 1/6
Apartament de vânzare 2 camere, în Bucureşti, zona Mihai Bravu

111.600 €+TVA

Bucureşti, Sector 3, Zona Mihai Bravu

Apartament 2 camere SMART HOME, COST CONTROL, SMART BOUTIQUE APARTMENTS

 • 2 camere
 • 55.8 mp
 • Etaj 5/6
Apartament de vânzare 2 camere, în Bucureşti, zona Vitan

111.600 €+TVA

Bucureşti, Sector 3, Zona Vitan

Apartament 2 camere dotari inteligente, digitalizate, lux si rafinament

 • 2 camere
 • 55.8 mp
 • Etaj 5/6

Localizare ansamblu

Dezvoltator ansamblu

Descriere

CBZ CONFORT

Contact dezvoltator

Foloseşte formularul

Contactează telefonic

Office

Ansambluri similare