Stegarului Boutique Apartments

 • An predare
  Finalizat
 • Camere
  2 - 5
 • Suprafeţe
  71,13 mp - 236,18 mp
 • Preţuri
  74.900 € - 249.900 €
+13
Imagini

Descriere ansamblu Ultima actualizare a ansamblului: 30 Aprilie 2020

Indrăzneşte să visezi, noi construim pentru tine!
Modern şi exclusivist, Stegarului Boutique Apartments vă oferă un stil de viaţă inovativ. Proiectul nostru vă va surprinde prin simplitate, eleganţă şi rafinament. Aveţi posibilitatea de a alege unul dintre cele 23 de apartamente.... vezi mai mult

Indrăzneşte să visezi, noi construim pentru tine!
Modern şi exclusivist, Stegarului Boutique Apartments vă oferă un stil de viaţă inovativ. Proiectul nostru vă va surprinde prin simplitate, eleganţă şi rafinament. Aveţi posibilitatea de a alege unul dintre cele 23 de apartamente.

Prezentare

Modern şi exclusivist, Stegarului Boutique Apartments vă oferă un stil de viaţă inovativ. La temeliile acestuia stă o arhitectură modernă şi îndrăzneaţă, edificată în baza conceptului de a consolida legătura dintre om şi căminul său. Proiectul nostru vă va surprinde prin simplitate, eleganţă şi rafinament. Compartimentarea a fost gândită pentru a eficientiza spaţiul pus la dispoziţie de fiecare apartament. Utilarea acestuia şi accesoriile din dotare sunt practice, la îndemână şi gândite în aşa fel încât să vă satisfacă atât nevoile, cât şi pretenţiile. Calitatea deosebită a construcţiei, vitrajele şi spaţiile generoase, dotările de excepţie şi finisajele alese, atât interioare cât şi exterioare, şi atenţia deosebită acordată fiecărui detaliu în scopul realizării “casei dumneavoastră”, ne recomandă ca fiind prima opţiune în alegerea noului dumneavoastră cămin.

Aveţi posibilitatea de a alege unul dintre cele 23 de apartamente. Acestea sunt compartimentate în 2, 3, 4 sau 5 camere precum si în 3 penthouse-uri spectaculoase dotate cu terase şi grădini spaţioase, iar completarea armonioasă cu restul elementelor a fost gândită pentru a vă oferi o experienţă spectaculoasă înrămată într-un design modern şi deosebit. De asemenea, experienţa inedită este dublată de aerul curat oferit prin amplasarea în imediata vecinătate a pădurii de stejari Băneasa. Zona este totodată avantajoasă şi din punct de vedere al infrastructurii, căile de acces fiind facile către toţi polii de interes din zona de nord a capitalei. Pe lângă aceasta, amplasarea reprezintă un avantaj major şi datorită punctelor de interes situate la o distanţă de câteva minute de mers pe jos.

Locaţie

Situat în Cartierul Pădurea Băneasa, proiectul nostru beneficiază de o poziţie privilegiată, în liziera pădurii Băneasa cu acces facil către polii de business ai zonei de Nord a capitalei şi a principalelor puncte de interes. Există un număr generos de rute către complex cu străzi largi şi circulaţie aerisită, fapt care vă dă posibilitatea să alegeţi cea mai avantajoasă şi rapidă cale catre casă. Accesul se poate face atât prin strada Jandarmeriei, cât şi prin b-dul Gheorghe Ionescu-Siseşti respectiv Sos. Straulesti, Ion Ionescu de la Brad sau Sos. Bucurestii Noi precum si prin şos. Odăii.

Date de interes:

RATB: 205, 261, 301, 304, 449, 783 etc.
Metrou: Străuleşti
Educaţie: Şcoala Alatheea, Grădiniţa lui Matei, King's Oak British International School, Teko Kindergarten, Şcoala MEA, Liceul Francez, Şcoala Gimnazială nr. 6, nr. 177, nr. 178, nr. 179 etc.
Copii: Laser Tag, Parcul Herăstrău, Divertiland Playland, Parcul Bazilescu, Water Park Otopeni, Therme, Grădina Zoologică Bucureşti
Shopping: zona comercială Băneasa, Mega Image, Stejarii Pool Club, Taverna Sarbului, Studio 80, Food Court BSC ş.a
Health&Fitness: Worldclass, Stejarii Country club, Fitness Zone
Beauty&SPA: Beauty district, Shiseido Spa, Anastasia Beverly Hills, Tabya Eyelashes & Beauty
Aeroport: Baneasa* – 10 minute
Otopeni* – 15 minute

Lifestyle

În proiectele noastre, vrem să vă aducem confortul şi luxul unei experienţe unice şi asfel, venim în întampinarea dumneavoastră cu un pachet de facilităţi şi beneficii menite să faciliteze această trăire. Vă aşteptăm să ne contactaţi pentru mai multe detalii.

Casa dumnevoastră inteligentă. În pachetul de bază al achiziţiei unei locuinţe in complexul nostru veţi beneficia de funcţii ale unei case inteligente în mod cu totul şi cu totul gratuit! Astfel, noua dumneavoastră casă va fi dotată cu sistem de alarmă cu notificări direct pe telefonul dumneavoastră mobil, senzori de fum şi gaze, senzori de temperatură şi umiditate şi multe altele. Senzorii de gaze şi cei de umiditate vor relaţiona direct cu alimentarea cu utilităţi astfel încât, în eventualitatea unui eveniment neplăcut, alimentarea va fi sistată până la verificarea din partea dumneavoastră. Opţional puteţi solicita integrări multiple.

Administrare imobil

Întreţinerea spaţiilor comune: curăţenie, iluminat, întretinere ascensor, spaţii verzi, deszapezire, paza imobilului, întreţinerea spaţiilor verzi şi multe altele sunt lucruri care sunt incluse in pachetul de administrare lunară.

Administrarea imobilului în care locuiţi implică gestionarea tuturor costurilor aferente spaţiilor comune precum şi întreţinerea acestora, serviciul exclusiv de concierge şi disponibilitatea echipei tehnice care să vă asiste în soluţionarea oricărei situaţii ce presupune interventia unor specialişti.

Parcare şi spatii pentru depozitare

Stegarului Boutique Apartments dispune de un număr de 22 de locuri de parcare în subteran şi 6 locuri de parcare suprateran, precum şi de un numar de 15 boxe pentru depozitare. Locurile de parcare sunt generoase şi permit parcarea oricarui tip de maşină cu uşurinţă. Accesul în clădire se face direct din demisol către zona de locuire folosind scările sau liftul.

Apartamentul nr. 1 împreună cu apartamentul nr. 4 de la parter beneficiază însă de o cale de acces suplimentară, direct din curtea interioara a fiecărui apartament.

Construcţie, finisaje şi dotări

Construcţia este cu un regim de înălţime D+P+2E+M şi beneficiază de lift rapid şi silenţions, zidăria este făcută folosind cărămidă termică de cea mai bună calitate, termosistem realizat cu polistiren de mare densitate şi faţada finisată cu plăci de fibro-ciment. Skin-ul faţadei are, pe lângă rolul estetic care diferenţiază proiectul nostru de alte imobile din Bucureşti şi un rol funcţional, acesta protejând faţada clădirii de interperii, mascând zonele tehnice necesare fiecărui apartament şi facilitând o izolare termică suplimentară pentru fiecare apartament în parte. Materialele folosite sunt verificate si testate pentru a îndeplini cele mai exigente sarcini şi norme impuse în comunitatea europeană.

Totodată, la achiziţionarea unui imobil în cadrul proiectului nostru, veţi primi la recepţia acestuia şi o copie a cărţii tehnice a imobilului şi a locuinţei dumneavoastră cu toate detaliile tehnice şi testele materialelor folosite în execuţia acesteia.

Descarcă PDF

Galerie ansamblu

Vezi clip video
+ 12 Imagini

Stadiu ansamblu

 • Start construcţieIulie 2018
 • Start vânzareSeptembrie 2018
 • FinalizareAprilie 2019

Facilităţi ansamblu

Grădiniță, şcoală, liceu

Parcare subterană / supraterană

Acces securizat

Interfon

Lift

Parc

Supraveghere video

Proprietăţi în ansamblu

Sumar proprietăţi

Apartamente

TIP cam. SUPRAFAŢĂde la - până la PREŢ (+TVA)de la - până la
2 71,13 mp - 139,01 mp 74.900 - 99.000
3 127,27 mp - 210,51 mp 129.900 - 149.000
4 143,29 mp - 220,42 mp 159.000 - 179.000
5 207,84 mp - 236,18 mp 229.000 - 249.900

Detalii proprietăţi

Penthouse de vânzare 4 camere, în Bucureşti, zona Băneasa

330.000

Bucureşti, Sector 1, Zona Băneasa

Penthouse padurea Baneasa, terasa mare, vedere la padure

 • 4 camere
 • 119.82 mp
 • Etaj 3/3
Penthouse de vânzare 4 camere, în Bucureşti, zona Băneasa

330.000

Bucureşti, Sector 1, Zona Băneasa

Penthouse padurea Baneasa, terasa spatioasa, finisaje lux

 • 4 camere
 • 125.48 mp
 • Etaj 3/3

Localizare ansamblu

Dezvoltator ansamblu

Descriere

Black Oak Developer&Contractor SRL

stegarului.ro/

Black Oak Developer & Contractor S.R.L. este o companie privată cu capital integral românesc înfiinţată în anul 2004, ce dezvoltă proiecte rezidenţiale de top în zona de nord a capitalei.

Tratăm munca noastră cu seriozitate şi profesionalism, cu implicare şi dedicare, fiind conştienţi că proiectele noastre sunt cartea noastră de vizită. Activăm preponderent pe piaţa rezidenţială şi dezvoltăm locuinţe de cea mai bună calitate în locaţii premium, folosind cele mai noi tehnologii şi cele mai bune procese şi materii prime din punct de vedere calitativ, astfel încât să oferim locuinţe durabile, confortabile şi eficiente.

Suntem foarte atenţi la detalii, astfel încât viitorii noştri clienti să beneficieze de cele mai bune servicii şi cel mai bun produs. Suntem deschişi către inovaţie şi îmbrăţisăm orice proces ce ne poate ajuta în a dezvolta un produs mai bun, mai ergonomic, mai eficient.

Vă aşteptăm să vă convingeţi printr-o vizită într-una dintre locaţiile noastre în curs de dezvoltare.

Dream big. Build smart. Live well! Am visat să construim ceva "altfel", ceva ce nu s-a mai construit, un « altfel » de acasă, acel acasă pe care cu toţii îl visăm. Am visat să dezvoltăm o comunitate cu un stil de viaţă aparte şi să realizăm ceea ce ne-am dori să trăim zilnic. Muncim şi investim să facem asta pentru noi, pentru voi, pentru oameni! Construim inteligent, ergonomic şi eficient ca să traim « altfel ». Esenţa activităţii noastre se rezumă în a genera un stil de viaţă pentru clienţii noştri la care tindem şi noi!

Istoric

Bucuresti, Zona Straulesti

Ansamblu Rezidenţial

 • Apartamente
 • În construcţie

Contact dezvoltator

Foloseşte formularul

Contactează telefonic

Office