• An predare
  2010
 • Camere
  2,3,4 camere, apartamente duplex si penhouse-uri
 • Suprafeţe
  91 mp - 643 mp
 • Preţuri
  2 camere de la 123.000 euro TVA INCLUS 3 camere de la 135.000 euro TVA INCLUS
+11
Imagini

Descriere ansamblu Ultima actualizare a ansamblului: 24 Iulie 2019

Situat în zona de Nord a Bucurestiului, UpGround este un proiect rezidenţial ce promoveaza un nou concept de stil de viata. Cu o arhitectura moderna, finisaje de foarte buna calitate si apartamente spatioase, UpGround aduce aproape de tine toate facilitatile zilnice necesare.... vezi mai mult

Situat în zona de Nord a Bucurestiului, UpGround este un proiect rezidenţial ce promoveaza un nou concept de stil de viata. Cu o arhitectura moderna, finisaje de foarte buna calitate si apartamente spatioase, UpGround aduce aproape de tine toate facilitatile zilnice necesare.

LOCALIZARE ŞI APARTAMENTE

 Intr-un minut ai acces la:

- Restaurante si cafenele: Bacania Veche, StarBucks, SubWay, Salad Box etc. 

- Loc de recreare si sport: World Class; 

- Market si presa: Mega-Image, 1 Minute; 

- Curatatorie/Croitorie

- Gradinita/Afterschool

- Banci: Banca Romaneasca, Bancpost, Marfin Bank; BRD

- Farmacie

- Clinici: Medicover

In 5 minute de mers pe jos ai acces la:

- Restaurante si cafenele: Wu Xing, Gyros, Ana Pan;

- Banci: Raiffeisen Bank, ING Bank, Banca Transilvania.

In 10 minute de mers pe jos ai acces la: MobExpert si Promenada Mall. In 10 minute de mers cu autoturismul ai acces la: - Parcuri: Herastrau, Bordei, Tei, Plumbuita, Circului, Floreasca; - Restaurante: Tratoria Pescariu, Sofa Lounge, Fratellini, Tapo, Entourage, Divan, Vacamuu; - Cluburi: Chaboo, Bamboo, Fratelli, Gaia Boutique Club.

UpGround este un concept unic in Bucuresti, ce urmeaza tendinta marilor capitale ale lumii de a migra catre Nord. Accesul in zona se realizeaza foarte usor si rapid atat cu mijloace de transport in comun (Magistrala 2, statia de metrou Pipera), cat si cu masina.

Proiectul este format din doua blocuri cu 4 scari tip 3S+P+16 şi oferă diverse tipuri de apartamente cu 2, 3, sau 4 camere precum si apartamente tip dumplex si penthouse. Exista un numarul maxim de 5 apartamente pe nivel, fiecare scara fiind dotata cu cate 2 lifturi rapide Schindler si 2 scari de urgenta.

Cele 3 niveluri subterane gazduiesc un numar foarte mare de locuri de parcare si boxe,. Eliminand grijile specifice marilor urbe, legate de lipsa locurilor de parcare, UpGround isi doreste sa simplifice stilul de viata alert al secolului 21. 

Astfel, UpGround aduce in cartierul tau toate facilitatile de care ai nevoie zilnic, eliminand timpul petrecut in trafic pe distante interminabile pana la destinatie. Intr-un minut iti faci cumparaturile, in 10 minute de mers pe jos ajungi la locul de munca iar in 10 minute de mers cu masina iti satisfaci nevoia de socializare in cele mai bine cotate locatii ale capitalei.

DESIGN ŞI ARHITECTURĂ

UpGround este un proiect de apartamente spatioase ce ofera o priveliste frumoasa si un raport foarte bun calitate-pret.

Accesul fiecare scara se face prin recepţia proprie, unde va fi prezent în permanenţă personal de pază cu o vestimentatie eleganta. 
Spaţiul verde din cadrul complexului beneficiază de iluminat ambiental. Accesul in complex este restrictionat de bariere supravegheate in permanenta de o firma de paza.

FINISARI

Finisajele si dotarile oferite sunt de foarte buna calitate printre care enumerarm parchetul din lemn masiv sau triplu stratificat, geamuri termopan cu tamplarie din aluminiu marca Schuco, baterii Grohe, instalatii Rehau etc.

Podeaua apartamentelor este realizata dintr-un strat de baza, din material fonoizolant. Stratul urmator este realizat dintr-un mix de materiale aplicat in stare semi-uscata, care asigura planeitatea suprafetei si este ideal pentru aplicarea parchetului si a gresiei.

Ferestrele apartamentelor sunt realizate din profile de aluminiu de catre renumita companie germana Schüco. Geamurile de tip termopan au un factor de transmisie a caldurii de 1.1 (“geam cald”).

Usile de intrare sunt din metal, imbracate in lemn furniruit si au manere de aluminiu, culoare wenge. Usile de interior sunt imbracate in lemn furniruit si au manere de aluminiu, diferite culori.

Balcoanele si terasele sunt placate cu gresie rezistenta la temperaturi joase si sunt prevazute cu bare de inox de 1,2 m inaltime si sticla de protectie. Toate balcoanele si terasele sunt iluminate de lampi exterioare care pot fi aprinse din fiecare apartament.

Toate apartamentele sunt dotate cu centrala termica proprie marca Viessman.

CONSTRUCTIE SOLIDA SI DOTARI TEHNOLOGICE INTELIGENTE

Peretii exteriori sunt realizati din caramida Porotherm de 30 cm grosime si izolatie de polistiren. Compartimentarile interioare din apartamente sunt realizate din gips-carton cu cu grosimea de 12,5 cm tip KNAUF W112 sau similar (structura CW 75mm + 2 placi gips-carton pe fiecare parte + vata minerala pentru izolare fonica). Peretii care separa apartamentele si cei de pe coridoare sunt realizati din BCA placat cu rigips.

Tencuiala din interiorul apartamentelor este realizata din gips aplicat mecanic, care asigura  un finisaj de cea mai buna calitate al peretilor si tavanului.

Instalatii electrice si de alimentare cu gaz
Toate cablurile electrice din Upground Residence sunt din cupru. Bucatariile beneficiaza de priza trifazica (380 V) pentru alimentarea plitelor si cuptoarelor electrice. Toate circuitele pot fi inchise si deschise de la panoul de comanda individual. Fiecare apartament detine contor si panou de comanda proprii.

Reteaua de furnizare a apei este realizata din tevi de polipropilena imbracate in metal, iar reteaua de evacuare a apei menajere este plasata in coloane separate. Toata apartamentele sunt echipate cu apometre pentru apa rece.

Instalatia termica este realizata din conducte PEX preizolare marca Rehau.

Galerie ansamblu

+ 9 Imagini

Proprietăţi în ansamblu

Detalii proprietăţi

Apartament de vânzare 3 camere, în Bucuresti, zona Barbu Vacarescu

186.000

Bucuresti, Sector 2, Zona Barbu Vacarescu (Floreasca)

Apartament cu 3 camere spatios

 • 3 camere
 • 107 mp
 • Etaj 6/16
Apartament de vânzare 3 camere, în Bucuresti, zona Barbu Vacarescu

170.000

Bucuresti, Sector 1, Zona Barbu Vacarescu (Floreasca)

Apartament cu 3 camere spatios, foarte luminos

 • 3 camere
 • 97 mp
 • Etaj 6/16
Apartament de vânzare 2 camere, în Bucuresti, zona Barbu Vacarescu

140.000

Bucuresti, Sector 2, Zona Barbu Vacarescu (Floreasca)

Apartament 2 camere, spatios, UpGround

 • 2 camere
 • 81 mp
 • Etaj 12/16
Apartament de vânzare 3 camere, în Bucureşti, zona Barbu Văcărescu

195.000

Bucureşti, Sector 2, Zona Barbu Văcărescu (Floreasca)

Apartament 3 camere spatios

 • 3 camere
 • 108 mp
 • Etaj 11/16
Apartament de vânzare 3 camere, în Bucuresti, zona Barbu Vacarescu

170.000

Bucuresti, Sector 2, Zona Barbu Vacarescu (Floreasca)

Apartament 3 camere spatios, parcare si boxa incluse

 • 3 camere
 • 107 mp
 • Etaj 8/16
Apartament de vânzare 3 camere, în Bucuresti, zona Barbu Vacarescu

165.000

Bucuresti, Sector 2, Zona Barbu Vacarescu (Floreasca)

3 camere spatios cu dressing dedicat

 • 3 camere
 • 86 mp
 • Etaj 14/16

Localizare ansamblu

Dezvoltator ansamblu

Descriere

UPGROUND

www.upground.ro/

Contact dezvoltator

Foloseşte formularul

Contactează telefonic

BIROU VANZARI