• An predare
  Finalizat
 • Camere
  2 - 3
 • Suprafeţe
  47 mp - 87 mp
 • Preţuri
  47.000 € - 80.900 €
+51
Imagini

Descriere ansamblu Ultima actualizare a ansamblului: 03 Decembrie 2018

Venus Residence Metalurgiei Park intră în cea de-a doua faza la 15 iulie 2018, dată la care demarează construcţia celor două imobile de locuinţe colective care se alătură celor 5 imobile construite şi finalizate din faza 1.
Regimul de înălţime al noilor imobile este: Subsol, dedicat în întregime parcărilor subterane; Demisol, în care se regăsesc atât parcări auto, cât şi boxe ... vezi mai mult

Venus Residence Metalurgiei Park intră în cea de-a doua faza la 15 iulie 2018, dată la care demarează construcţia celor două imobile de locuinţe colective care se alătură celor 5 imobile construite şi finalizate din faza 1.
Regimul de înălţime al noilor imobile este: Subsol, dedicat în întregime parcărilor subterane; Demisol, în care se regăsesc atât parcări auto, cât şi boxe pentru depozitare; Parter + 7 etaje destinate locuinţelor în număr total de 288 unităţi locative.

Prezentare

Venus Residence Metalurgiei Park continuă lucrările de construcţie a următoarelor imobile şi intră în cea de-a două faza la 15 iulie 2018, dată la care demarează construcţia celor două imobile de locuinţe colective care se alătură celor 5 imobile construite şi finalizate din faza 1 a acestui proiect rezidenţial.

Noul proiect vine cu o serie de modificări importante şi îmbunătăţiri pe mai multe segmente în ceea ce priveşte: compartimentarea spaţiilor locative, funcţionalitatea întregului proiect, materialele şi echipamentele folosite pentru finisare interioară a apartamentelor şi a spaţiilor comune, arhitectură exterioară a imobilelor, precum şi funcţionalităţii balcoanelor delimitate de grilaje metalice.

Noii rezidenţi pot achiziţiona locuri de parcare în cadrul proiectului atât la subsolul imobilelor, la demisolul acestora sau suprateran preţurile fiind diferite în funcţie de poziţia aleasă (subteran sau suprateran) iar boxele rezultate sunt oferite spre vânzare cu preţuri cuprinse între 2500 euro şi 3500 euro plus tva în funcţie de suprafaţă acestora care variază de la 8 mp la 10 mp.

Apartamentele dispun de cele mai bune materiale şi echipamente folosite în amenajarea interioară şi se predau complet finisate şi echipate clientului final care poate decide pe parcursul tranzacţiei cum să-şi personalizeze apartamentul achiziţionat:
• Tâmplărie PVC Rehau 5 camere, geamuri termopan low-e patru anotimpuri cu feronerie ROTTO şi glafuri exterioare PVC;
• Gresie şi faianţă import Spania şi Italia;
• Parchet laminat 8 mm import Austria şi Germania;
• Uşi interioare Bella Casă cu pervaz dublu;
• Obiecte sanitare moderne ceramică Cersanit;
• Centrală de apartament Immergas 24 kw în condensatie;
• Calorifere oţel Romstal;
• Uşa intrare antiefracţie metalică 7 cm Ideea;
• Contorizari individuale ale utilităţilor.

Imobilele vor fi deservite de către 4 lifturi electrice, silenţioase şi moderne de la Schindler, iar părţile comune vor dispune de placări cu travertin, balustrade de inox, interfon de ultima generaţie cu acces rapid şi cartele, precum şi amenajare peisagistică a spaţiilor verzi cu plante şi arbuşti ornamentali.

La interior este folosită zidăria Ytong atât la compartimentare cât şi la separarea apartamentelor peste care se va monta un chit complet de izolare exterioară de la Baumit care conţine printre altele şi polistiren expandat de 10 cm şi vopseaua decorativă cu proprietăţi fonoizolante de la aceeaşi firma, iar balcoanele apartamentelor vor dispune de balustradă metalică.

Întreg proiectul este branşat la toate utilităţile oraşului şi dispune de infrastructură completă cu drumuri de acces civilizate, iar la o mică distanţă de acesta se află atât staţia de metrou Apărătorii Patriei, cât şi staţia Ratb de pe B-dul Metalurgiei, ceea ce face că accesul către centrul capitalei să fie unul rapid şi de bună calitate fie că alegi metroul sau Ratb-ul.

În imediată apropiere se află comasate majoritatea marilor centre şi galerii comerciale, dar şi magazine de profil cum ar fi: Metro, Auchan, Selgros, Carrefour Grand Arena, Jumbo, Lidl sau Hornbach, iar punctele de interes major cum sunt unităţile de învăţământ sau cele spitaliceşti sunt la numai câteva minute distanţă de noul Venus Residence Metalurgie Park, aşa că nu va rămâne de făcut decât să va convingeţi singuri de excelenta ofertă imobiliară făcută de dezvoltatorii acestui brand imobiliar şi să vizitaţi personal locaţia aleasă de aceştia.

Galerie ansamblu

+ 49 Imagini

Stadiu ansamblu

 • Start vânzareIunie 2018
 • Start construcţieIunie 2018
 • Vizualizare modelIanuarie 2019
 • FinalizareFebruarie 2020

Facilităţi ansamblu

Spațiu de joacă pentru copii

Grădiniță, şcoală, liceu

Parcare subterană / supraterană

Interfon

Supermarket

Lift

Parc

Proprietăţi în ansamblu

Sumar proprietăţi

Apartamente

TIP cam. SUPRAFAŢĂde la - până la PREŢ (TVA INCLUS)de la - până la
2 47 mp - 65,10 mp 47.000 - 61.500
3 67,40 mp - 87 mp 67.500 - 80.900

Detalii proprietăţi

Apartament de vânzare 3 camere, în Bucureşti, zona Apărătorii Patriei

80.900

Bucureşti, Sector 4, Zona Apărătorii Patriei (Berceni)

Apartament 3 camere- chilipir- Metrou Aparatorii Patriei

 • 3 camere
 • 85 mp
 • Etaj 7/7

Localizare ansamblu

Dezvoltator ansamblu

Descriere

Proiectul Venus Residence Metalurgiei Park a ajuns la faza II având deja date în folosinţă 5 blocuri în prima faza a acestuia.

Contact dezvoltator

Foloseşte formularul

Contactează telefonic

Office

Call Center

Manager Proiect