• An predare
  Finalizat
 • Camere
  2 - 3 camere
 • Suprafeţe
  53 mp - 81 mp
 • Preţuri
  76.850 € - 112.590 €
+8
Imagini

Descriere ansamblu Ultima actualizare a ansamblului: 02 Martie 2021

Complexul nostru este compus din vile cu apartamente de 2 şi 3 camere. La parterul locuinţelor colective se află proiectate grădini verzi. Imobilele dispun de dormitoare luminoase, living-uri generoase şi au terase plus grădini personale pentu apartamentele de la parter. În curtea comună sunt organizate spaţii verzi, copaci decorativi plantaţi, sunt organizate zone de relaxare, iar curţile imobileor se predau beneficiarilor la fel cu gr... vezi mai mult

Complexul nostru este compus din vile cu apartamente de 2 şi 3 camere. La parterul locuinţelor colective se află proiectate grădini verzi. Imobilele dispun de dormitoare luminoase, living-uri generoase şi au terase plus grădini personale pentu apartamentele de la parter. În curtea comună sunt organizate spaţii verzi, copaci decorativi plantaţi, sunt organizate zone de relaxare, iar curţile imobileor se predau beneficiarilor la fel cu grădini personale amenajate.

Cartier exclusivist cu câteva tipuri de locuinţe în vile

Ansamblul rezidenţial „Erich Bergel Residence” reprezintă o comunitate dedicată pentru a oferi fericire, relaxare locatarilor, care preţuiesc confortul şi modernismul.

Complexul locativ este compus din locuinţe mici cu apartamente. La parterul locuinţelor colective se află proiectate grădini verzi. Imobilele dispun de dormitoare luminoase, living-uri generoase şi au terase plus grădini personale pentu apartamentele de la parter.

În curtea comună sunt organizate spaţii verzi, copaci decorativi plantaţi, sunt organizate zone de relaxare, iar curţile imobilelor se predau beneficiarilor la fel cu grădinile personale, amenajate.

În complex toate aleile şi drumurile sunt proiectate largi şi dispun de iluminat stradal şi sunt asfaltate. Pentru parcarea autoturismelor personale al rezidenţilor, în complex sunt proiectate garaje subterane şi locuri de parcare în faţa imobilelor. În total, în ansamblul rezidenţial mai sunt de realizat un număr de 40 de garaje şi 10 locuri supraterane.

Erich Bergel Residence vă oferă poziţionarea perfectă pentru o locuinţă ideală. Accesul în incinta cartierului locativ este facil din două artere şi anume Borhanciului şi Romul Ladea. Lângă complexul de locuinţe se află staţii ale mijloacelor de transport în comun cu rute de autobuz. De la ansamblul rezidenţial până în centrul vechi al oraşului Cluj-Napoca este de parcurs o distanţă de 2,9 km, Gara Centrală se află la 4,5 km şi Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” la 5,6 km.

Locuinţele exclusiviste cuprind o serie de detalii, pe lângă cele descrise mai sus, însă ne dorim să le descoperim împreună într-o viitoare întâlnire. Avem garanţia că veţi avea oportunitatea de a descoperi surprize plăcute, ca noi proprietari ai unui apartament de lux. În continuare vor mai fi o serie de detalii şi specificaţii ale fiecărui apartament şi al întregului ansamblu.

 

Galerie ansamblu

Vezi clip video
+ 7 Imagini

Stadiu ansamblu

 • Start construcţieFebruarie 2020
 • Start vânzareMai 2020
 • Vizualizare modelIunie 2020
 • FinalizareDecembrie 2020

Facilităţi ansamblu

Spațiu de joacă pentru copii

Grădiniță, şcoală, liceu

Parcare subterană / supraterană

Interfon

Supermarket

Proprietăţi în ansamblu

Sumar proprietăţi

Apartamente

TIP cam. SUPRAFAŢĂde la - până la PREŢ (+TVA)de la - până la
2 53 mp - 56 mp 76.850 - 81.200
3 77 mp - 81 mp 107.030 - 112.590

Detalii proprietăţi

Apartament de vânzare 3 camere, în Cluj-Napoca, zona Borhanci

112.000 €+TVA

Cluj-Napoca, Zona Borhanci

Apartament 3 camere cu CF in VILA

 • 3 camere
 • 78 mp
 • Etaj 2/2
Apartament de vânzare 3 camere, în Cluj-Napoca, zona Borhanci

112.000 €+TVA

Cluj-Napoca, Zona Borhanci

Apartament 3 camere cu CF in VILA

 • 3 camere
 • 78 mp
 • Etaj 2/2

Localizare ansamblu

Dezvoltator ansamblu

Descriere

Vector Capital SRL

Contact dezvoltator

Foloseşte formularul

Contactează telefonic

Office