Indisponibil
 • An predare
  Septembrie 2018
 • Camere
  1 - 3
 • Suprafeţe
  42 mp - 86 mp
 • Preţuri
  53.000 € - 128.000 €
+12
Imagini

Descriere ansamblu Ultima actualizare a ansamblului: 23 Iulie 2019

URBANO 57- COSY IN THE CITY

Urbano este un proiect imobiliar modern şi cochet care oferă condiţii de locuire de top, dar la preţuri accesibile.

... vezi mai mult

URBANO 57- COSY IN THE CITY

Urbano este un proiect imobiliar modern şi cochet care oferă condiţii de locuire de top, dar la preţuri accesibile.

Prezentare

Poziţionat într-o zonă accesibilă şi foarte bine urbanizată din punct de vedere al accesului şi mijloacelor de transport în comun, proiectul va găzdui 27 de apartamente de 1 cameră, 2 camere şi 3 camere dispuse pe 5 niveluri, dintre care 2 retrase, iar parterul va fi dedicat activităţilor comerciale. Ultimul nivel dispune de 3 apartamente cu privelişte panoramică şi terase generoase de peste 50 mp finisate cu pardoseală flotantă din ceramică cu rigole de scurgere şi balustrade din sticlă securizată şi laminată, montate pe şine de aluminiu, la fel şi etajul 3 al ansamblului. Faţada estică este o cortină de sticlă, care conferă apartamentelor de pe această latură o privelişte neobturată asupra parcului Armătura şi a vecinătăţilor, parc care este unul dintre punctele de interes în noul proiect de reabilitare a malului Someşului abordat de Primăria Cluj.

Urbano 57 se adresează în aceeaşi măsură celor care caută o locuinţă modernă şi un stil de viaţă contemporan, datorită distanţei mici faţă de centrul oraşului ( 6 minute cu maşînă) şi a celor 2 parcuri între care este amplasat : Piaţa Liebenecht cu parc de joacă pentru copii şi Parcul Armătură, cât şi investitorilor prin poziţionarea în imediata proximitate a Liberty Technology Park şi uşor accesibil faţă de Emerson.

Urbano 57 este un proiect creat din dorinţa de a oferi cele 5 elemente importante pentru un stil de viaţă relaxat într-un oraş în continuă dezvoltare şi aglomerare urbană:

1. Arhitectură modernă şi armonioasă a clădirii şi faţadelor, cu elemente structurale şi materiale de top pentru faţada ventilată, cu durabilitate în timp ca şi proprietăţi şi aspect.

2. O bună compartimentare interioară a spaţiului de locuit, cu mare atenţie la necesităţile vieţii contemporane, cu suficiente spaţii de depozitare şi suprafeţe generoase atât pentru interiorul apartamentelor, cât şi pentru terase.

3. Folosirea tehnologiilor de ultimă generaţie în dotarea apartamentelor, de la zidărie şi termoizolare ( cărămidă de 30 cm + polistiren de 15 cm ), la suprafeţele vitrate foarte generoase, dar alese pentru cea mai optimă termo şi fonoizolare ( tâmplărie PVC cu minim 6 camere şi bagheta caldă, 3 foi de sticlă climaguard 4 anotimpuri), centrale termice comune pe clădire pentru un consum redus de energie şi un confort sporit al apartamentelor completate de încălzire în pardoseală, lift de mare viteză Kone, videointerfon, parking subteran, locuri special amenajate pentru biciclete, etc.

4. Poziţionarea strategică faţă de punctele de interes urban, menite să reducă timpul petrecut în trafic şi accesul facil la serviciile şi facilităţile necesare pentru un stil de viaţă cât mai relaxant.

-Proximitatea faţă de parcuri ( Parcul Armătură, Parcul Feroviarilor şi Piaţa Leibenecht sunt într-o rază de 500 m faţă de proiect)
-Baza sportivă, terenuri de tenis şi forbal, piscină, sală de fitness ( sunt într-o rază de 500 m faţă de proiect)
-Centre medicale, clinici private şi spitate ( într-o rază de 500 m faţă de proiect)
-Mijloace de transport în comun accesibile în imediata vecinătate a proiectului
-Şcoli, grădiniţe şi facultăţi în imediata vecinătate a proiectului.

5. Poziţionarea şi căile de acces faţă de celelalte cartiere şi zone ale oraşului, 3 cai de acces facile faţă de 2 intrări principale în oraş şi un 2 accesse facile spre zona centrală.

Vă invităm să verificaţi compartimentarea şi disponibilitatea apartamentelor Urbano 57 şi lista de preţuri pentru fiecare model în parte.

Biroul de vânzări: Piaţa Cipariu, Nr 15, Bl. III A

DOTĂRI ŞI FINISAJE

DOTĂRI APARTAMENTE

-Sistem de încălzire în pardoseală REHAU cu termostat de reglare a temperaturii ambientale
-Două centrale profesionale pe clădire, optimizate pentru consum redus de energie şi costuri mci de întreţinere şi exploatare ulterioară
-Uşă metalică la intrarea în apartament cu închidere în 7 puncte şi system de fono şi termoizolare integrat.
-Videointerfon

NIVEL FINISARE APARTAMENTE

-Apartamentele se predau semifinisate cu toate instalaţiile termice, electrice şi sanitare executate şi trase la poziţie.
-Pereţii gletuiţi cu două straturi de glet şi şlefuiţi
-Hidroizolaţie în băi
-Sistem de încălzire în pardoseală executat cu garanţie de 20 de ani dată de producător

ZIDĂRIA ŞI TERMOIZOLAŢIA

Proiectul este construit cu cărămidă de 30 cm grosime pentru pereţii exteriori, cărămidă de 25 cm grosime pentru pereţii dintre apartamente şi dintre apartamente şi spaţiile comune, iar compartimentările din interiorul apartamentelor se vor face cu cărămidă de 12 cm grosime. Termoizolaţia se va face folosind polistiren de 15 cm grosime.

MATERIALELE PENTRU FAŢADE ŞI TERASE

Faţadele vor fi realizate cu un mix de materiale: tencuială decorativă, zone de faţadă ventilată şi faţadă cortină de sticlă. S-a optat pentru materiale de top durabile care să îşi păstreze proprietăţile tehnice şi estetice în timp.

Terasele apartamentelor se vor preda finisate cu pardoseală flotantă, rigole de scurgere şi balustrade de sticlă securizate şi laminate pe montanţi din aluminiu.

TÂMPLĂRIA

Zonele vitrate vor avea tâmplărie PVC gri antracit, de minim 6 camere, bagheta caldă, 3 foi de sticlă climaguard 4 anotimpuri pentru un maxim de confort temic şi o bună fonoizolare. Faţada cortină de sticlă de pe faţada estică va din tâmplărie de aluminiu cu sticlă de protective solară, low e.

SPAŢIILE COMUNE

-Casa scării va fi finisată cu gresie antiderapantă
-Lift de mare viteză Kone cu acces direct din parkingul subteran
-Spaţii de depozitare suplimentare în zona de parking subteran
-Spaţiu verde amenajată în partea nord-vestică a ansamblului rezidenţial
-Spaţiu commercial la parter 
-Locuri de parcare supraterane
-Locuri de parcare în parkingul subteran

Galerie ansamblu

Vezi clip video
+ 11 Imagini

Stadiu ansamblu

 • Start construcţieFebruarie 2018
 • FinalizareFebruarie 2019

Facilităţi ansamblu

Spațiu de joacă pentru copii

Parcare subterană / supraterană

Acces securizat

Interfon

Supermarket

Lift

Parc

Supraveghere video

Localizare ansamblu

Dezvoltator ansamblu

Descriere

URBANO 57