• An predare
  Martie 2022
 • Camere
  1 - 4 camere
 • Suprafeţe
  39,40 mp - 107,17 mp
 • Preţuri
  56.000 € - 192.000 €
+24
Imagini

Descriere ansamblu Ultima actualizare a ansamblului: 31 Martie 2021

Prezenţi de peste 15 ani pe piaţa imobiliară, am dezvoltat comunităţi în punctele cheie ale ţării ce au devenit locuri ideale pentru familii tinere şi oaze de linişte pentru vârstnici, oferind o atmosferă de unitate şi comuniune.

Astfel, în anul 2017 am demarat lucrările pentru "cel mai ambiţios proiect de la Malul Marii" ce însumează 60 de imobile cu regimuri de înălţime difer... vezi mai mult

Prezenţi de peste 15 ani pe piaţa imobiliară, am dezvoltat comunităţi în punctele cheie ale ţării ce au devenit locuri ideale pentru familii tinere şi oaze de linişte pentru vârstnici, oferind o atmosferă de unitate şi comuniune.

Astfel, în anul 2017 am demarat lucrările pentru "cel mai ambiţios proiect de la Malul Marii" ce însumează 60 de imobile cu regimuri de înălţime diferite, spaţii verzi, locuri de joacă pentru copii, o grădiniţă, o sală de sport şi spaţii comerciale.

Prezentare

Încă de la început, am ascultat fiecare client şi am învăţat de la el, iar acum, ne mândrim că suntem pregăţiţi pentru a mulţumi chiar şi cele mai exigente gusturi cu ajutorul gamei noastre variată de apartamente complet finisate.

Vă punem la dispoziţie toate tipurile de compartimentări: începând cu apartamente tip studio şi terminând cu spaţioasele penthouse-uri, acestea având incluse în preţ o boxă pentru depozitare şi un loc de parcare SUBTERAN.

Pentru că ştim că îţi doreşti un apartament nou cu 3 camere în Constanţa, dar te descurajează preţul, pe de altă parte, îţi surâde preţul apartamentelor cu 2 camere, dar suprafaţa acestora nu ţi se pare suficientă, am gândit un produs intermediar special pentru nevoile tale.

Ce ai spune dacă ne-am întâlni la jumătate? Îţi propunem să alegi un apartament de 2,5 camere, o structură unică în care spaţiul disponibil este valorificat la maxim. Tot confortul necesar în 2 CAMERE + BIROU. Şi pentru ca visul tău să devină realitate într-un timp cât mai scurt, venim în întâmpinarea ta cu metode de plată flexibile.

Poţi opta între posibilitatea de a plăti în 3 tranşe, de a-ţi întocmi un plan de finanţare prin rate la dezvoltator sau de a te folosi de un credit bancar pentru achiziţia apartamentului. La Maurer Residence Constanţa nu primeşti doar un apartament, ci primeşti o atmosferă. Şi pentru ca visul tău să devină realitate într-un timp cât mai scurt, venim în întâmpinarea ta cu metode de plată flexibile.

Suntem foarte atenţi la detalii, deoarece acestea aduc atingerea finală a unui produs de calitate. Pentru a oferi clienţilor o cât mai bună experienţă, la achiziţionarea unui apartament, am folosit cele mai bune materiale în finisarea acestora.

Sistemul Constructiv:

-Fundaţiile sunt de tipul radier general din beton armat, fundate pe pernă de piatră spartă, pentru un grad de rezistenţă sporit;
-Se utilizează o structură pe cadre din diafragme, stâlpi şi grinzi din beton armat, pentru ca tu să te simţi în siguranţă ACASĂ;
-Beton clasa C30/37 (B450), pentru rezistenţă înaltă;

Finisaje exterior:

-Închiderile exterioare şi delimitarea între apartamente sunt din cărămidă Porotherm Light Plus 30 cm grosime, ca să te bucuri de liniştea de ACASĂ;
-Tâmplăria exterioară este din PVC aluplast IDEAL 4000 cu toc de 70 mm şi 6 camere de izolare;
-Sistem de feronerie premium Maco AHS echipare premium (anti-efracţie full, microventilaţie şi anti acţionare greşită), pentru o casă protejată;
-Izolarea termică şi fonică a faţadei realizată cu vată minerală bazaltică de 10 cm, pentru căldura casei tale;
-Balcoane protejate cu balustrade din aluminiu şi placate cu gresie antiderapantă, pentru siguranţa familiei.

Finisaje interior:

-Înăltimea apartamentelor de minim 2,55 metri, pentru momentele când vrei să sari în sus de bucurie;
-Tavanele şi pereţii se finisează cu tencuială pe bază de Ipsos şi pe bază de ciment în băi;
-Finisajul final este realizat cu strat de glet, pentru ca tu să fii mulţumit de aspectul final;
-Uşa de la intrare în apartament – metalică cu închideri multipunct, prevăzută cu vizor, import Polonia, marca Decostal-Mastertherm, folie renolit, cu izolaţie fonică de 30 decibeli, decor gri shefilld, pentru a combina calitatea cu eleganţa;
-Uşile de interior: hdf furniruite cu folie pvc, produse în România, umplutură fagure de stabilizare;
-Gresie şi faianţă marca Keros Ceramică, calitatea A, pentru o casă premium;
-Parchet Egger sau Kaindl Flooring cu grosimea de 8mm;
-Centrală termică murală în condensaţie Buderus Logamax Plus GB022-24.

Descarcă PDF

Galerie ansamblu

Vezi clip video
+ 23 Imagini

Facilităţi ansamblu

Spațiu de joacă pentru copii

Grădiniță, şcoală, liceu

Sală de sport

Parcare subterană / supraterană

Acces securizat

Interfon

Supermarket

Lift

Parc

Supraveghere video

Proprietăţi în ansamblu

Sumar proprietăţi

Apartamente

TIP cam. SUPRAFAŢĂde la - până la PREŢ (TVA INCLUS)de la - până la
1 39,40 mp 56.000 - 57.400
2 47,30 mp - 63,20 mp 65.000 - 83.600
3 66,74 mp - 87,20 mp 84.300 - 156.000
4 97,90 mp - 107,17 mp 176.000 - 192.000

Alte detalii preț

Ansamblul contine apartament de 2,5 camere , cu suprafete cuprinse intre 66,74-71,2 si preturi 84.300-93.700.

Localizare ansamblu

Dezvoltator ansamblu

Descriere

MAURER RESIDENCE CONSTANTA

Contact dezvoltator

Foloseşte formularul

Contactează telefonic

Dezvoltator Proiect