• Camere
    1,2 şi 3 camere
+7
Imagini

Descriere ansamblu Ultima actualizare a ansamblului: 24 August 2018

ÎŢI DOREŞTI UN APARTAMENT ÎN ANSAMBLUL REZIDENŢIAL SENTINEL RESIDENCE?
Asigură viitorul familiei tale, te aşteptăm!... vezi mai mult

ÎŢI DOREŞTI UN APARTAMENT ÎN ANSAMBLUL REZIDENŢIAL SENTINEL RESIDENCE?
Asigură viitorul familiei tale, te aşteptăm!

LOCALIZARE PROIECT

Ansamblul Sentinel Residence este situat în centrul cartierului Palazu Mare Constanţa, într-o zonă foarte liniştită, la doar câteva minute de cele mai importante centre comerciale.

GARSONIERE & APARTAMENTE

Ansamblul Sentinel Residence este format din 2 clădiri ce au un număr total de 54 de apartamente cu 1,2 şi 3 camere. Toate unităţile locative sunt spaţioase, construite pentru a oferi confort deosebit.

Apartamentele situate în cele 2 clădiri Sentinel Residence au fost gândite în cel mai mic detaliu pentru a răspunde nevoilor oricărui proprietar modern şi exigent. Amplasarea celor 2 blocuri este la doar câteva minute de mare, beneficiind de o vedere superbă la lacul Siutghiol şi la Marea Neagră, care îţi oferă o doză de linişte şi confortul de care ai nevoie după o zi de muncă.

CONSULTANŢĂ FINANŢARE

Pavement Construct vă oferă consultanţă financiară pentru achiziţionarea de apartamente în ansamblul Sentinel Residence. Vă putem ajuta cu propuneri avantajoase de finanţare prin partenerii noştri.

AVANTAJE şi FACILITĂŢI

Situat într-o locaţie deosebită din Constanţa, ansamblul rezidenţial Sentinel Residence vă oferă:

  • Acces uşor şi rapid din drumul principal.
  • Vedere panoramică la mare şi lac.
  • Locaţie liniştită şi sigură pentru familia ta. 
  • Locuri de parcare & parcare subterană.
  • Acces uşor la spaţii comerciale
  • Arhitectură modernă & investiţie de viitor.

Odată cu achiziţionarea unui apartament sau unei garsoniere câştigi o viaţă nouă, dar şi oportunitatea de a te integra într-o comunitate de oameni activi, moderni, preocupaţi de frumos, de o viaţă liniştită şi de siguranţă. În plus, ai la dispoziţie o paletă largă de opţiuni deoarece apartamentele din ansamblul rezidenţial Sentinel Residence sunt variate. Astfel, vei putea găsi cu uşurinţă opţiunea perfectă pentru tine şi familia ta.

Galerie ansamblu

+ 5 Imagini

Localizare ansamblu

Dezvoltator ansamblu

Descriere

PAVEMENT CONSTRUCT

pavement-construct.ro/

Pavement Construct se axează în principal pe construcţii rezidenţiale noi în Constanţa şi în zonele din vecinătatea oraşului Constanţa. De asemenea, mulţumită echipei de ingineri şi constructori profesionişti şi colaboratorilor de încredere, Pavement Construct aduce pe piaţă proiecte rezidenţiale de locuinţe noi, accesibile şi de foarte bună calitate. De la primul proiect rezidenţial realizat şi până în prezent am dorit să oferim clienţilor soluţii imobiliare ce reflectă un standard de calitate înalt, precum şi servicii de consultanţă financiară şi de amenajare.

 

Contact dezvoltator

Foloseşte formularul

Contactează telefonic

Office