ID Proiect: #1264

imobiliare.ro

C&A Residence (Constanta)

Stadiu
Proiect demarat
Stadiu
Proiect demarat
Interval Preţuri
începând de la 670 euro/mp TVA 5% inclus
Comision 0%
Interval Preţuri
începând de la 670 euro/mp TVA 5% inclus
Comision 0%
Număr camere
2 - 3 camere
Număr camere
2 - 3 camere

Descriere ansamblu

C&A Residence

Conceput din dorinta de a oferi altceva, Ansambul C&A Premium Apartaments face diferenta. Aflat deja la al doilea bloc, C&A Residence va ofera apartamente cu 2 camere si 3 camere ce sunt cu adevarat iesite din sabloanele ofertelor existente. 

Calitatea executiilor si a finisajelor datorita unor materiale neintalnite inca pe piata romaneasca, va ajuta sa va decideti cu siguranta in luarea deciziilor nu tocmai usoare in acest demers, in scopul achizitionarii unui camin.

Acest proiect cuprinde un numar de doar 8 apartamente, dispuse pe 4 etaje, ceea ce ii confera un plus de intimitate si siguranta, atat de mult cautate de orice cumparator.

Un alt avantaj, foarte important, il constituie faptul ca blocul va dispune de lift performant, de ultima generatie, la doar cele 4 etaje ale sale.

Apartamentele cu 2 camere se regasesc doar la ultimul etaj, etajul 4, avantajate de existenta a unor terase in suprafata de 50mp pentru fiecare apartament, plus cate un balcon de 8mp.

Apartamentele cu 3 camere au si ele ceva ce va atrage cu siguranta atentia dumneavoastra, mai precis cate 3 grupuri sanitare (cate unul propriu pentru fiecare dormitor, iar unul separat, cu acces din hol).

Acestea se pot preda la stadiul semifinisat, dar si la stadiul de "cheie", oferind ocazia noului proprietar sa isi personalizeze locuinta.

Posibilitatea achizitionarii unui loc de parcare la parterul blocului va desavarseste investitia, creandu-va un plus de confort si siguranta.

Pentru ca dumneavoastra sa faceti diferenta, va rugam sa ne contactati spre a va putea prezenta la fata locului acest proiect rezidential, precum si planurile cu dimensiunile exacte.

 

Va stam la dispozitie pentru alte detalii si vizionare.

 

Apartament de vânzare 3 camere
115 mp, 94.500

EUR

Vezi detalii
Apartament de vânzare 3 camere
115 mp, 94.500

EUR

Vezi detalii

Contactează dezvoltatorul