• An predare
  Finalizat
 • Camere
  2 - 3
 • Suprafeţe
  67 mp - 97 mp
 • Preţuri
  63.000 € - 82.000 €
+6
Imagini

Descriere ansamblu Ultima actualizare a ansamblului: 10 Octombrie 2019

DARIA Residence este un proiect privat, care se ridică în noul cartier Tomis Plus aflat în plină ascensiune de unde poţi ajunge foarte uşor în toate zonele de interes, artere principale ale Constanţei, Universitatea Ovidius, staţiunea Mamaia, sau marile centre comerciale Tom, Vivo, Citty.... vezi mai mult

DARIA Residence este un proiect privat, care se ridică în noul cartier Tomis Plus aflat în plină ascensiune de unde poţi ajunge foarte uşor în toate zonele de interes, artere principale ale Constanţei, Universitatea Ovidius, staţiunea Mamaia, sau marile centre comerciale Tom, Vivo, Citty.

DARIA RESIDENCE iti spune "Bine ai venit ACASA!"

La ce ne-am gandit cand am proiectat acest bloc? Ne-am gandit ca trebuie sa iesim din tipare, sa ne preocupe un pic mai mult confortul tau si al familiei tale, intr-o locuinta pe care, pe drept cuvant, ai putea-o numi "acasa".

Iti propunem apartamente foarte spatioase intr-o constructie moderna, cu materiale de inalta clasa si calitate la cost optim.

Regasesti in oferta noastra atat garsoniere, cat si apartamente cu 2 si 3 camere, iar la fiecare dintre acestea, daca ai vrea, ai putea avea locul de parcare propriu, cu costuri accesibile, ce implica trei variante de pret.

Apartamentele sunt dispuse pe 9 etaje si au suprafete si balcoane generoase, structuri decomandate, ferestre mari ce permit luminii naturale sa patrunda.

Am venit in intampinarea nevoilor tale, astfel ti-am creat spatii de depozitare atat de necesare, pentru un maximum de confort si functionalitate.

Stim ca linistea familiei tale este importanta pentru tine, de aceea Ansamblul DARIA Residence va fi bine delimitat si suprevegheat. Astfel, te poti bucura alaturi de cei dragi de spatiul verde aferent intr-o deplina siguranta.

De asemenea, stim ca timpul tau este foarte pretios pentru tine, iar ideea de a exista in bloc un spatiu special destinat colectarii resturilor menajere, ne-a incantat. Acesta va fi accesibil la fiecare etaj intr-o camera alaturata liftului, prevazuta cu "sas", izolata si cu aerisire naturala, perfect incadrata in normele in vigoare.

...Si astfel am putea continua sa iti prezentam in scris tot ce iti putem noi oferi, dar sigur te-ai plictisi. Noi vrem sa vezi exact ce am construit, sa ne dai dreptate ca tot ceea ce ti-am spus pana acum este realitatea.

Ce parere ai? Noi am facut primul pas spre tine, acum e randul tau sa ne vizitezi.

Speram sa o faci cat mai curand, pentru ca noi te asteptam cu restul detaliilor care te-ar interesa, pentru a face cea mai buna investitie.


Galerie ansamblu

+ 4 Imagini

Stadiu ansamblu

 • FinalizareDecembrie 2018

Facilităţi ansamblu

Spațiu de joacă pentru copii

Parcare subterană / supraterană

Acces securizat

Interfon

Lift

Supraveghere video

Proprietăţi în ansamblu

Sumar proprietăţi

Apartamente

TIP cam. SUPRAFAŢĂde la - până la PREŢ (TVA INCLUS)de la - până la
2 67 mp - 74 mp 63.000 - 64.000
3 80 mp - 97 mp 78.000 - 82.000

Localizare ansamblu

Dezvoltator ansamblu

Descriere

Agentia BLUE SKY

Contact dezvoltator

Foloseşte formularul

Contactează telefonic

Office

Vanzari