• An predare
  Septembrie 2021
 • Camere
  2 - 3
 • Suprafeţe
  78,13 mp - 127,43 mp
 • Preţuri
  77.350 € - 126.200 €
+12
Imagini

Descriere ansamblu Ultima actualizare a ansamblului: 25 Ianuarie 2021

Eliberării Residence este un nou ansamblu rezidenţial în Constanţa, spectaculos prin concept, eleganţa arhitecturală, calitatea materialelor folosite, amplasare şi facilităţi ce are ca termen de finalizare Septembrie 2021.... vezi mai mult

Eliberării Residence este un nou ansamblu rezidenţial în Constanţa, spectaculos prin concept, eleganţa arhitecturală, calitatea materialelor folosite, amplasare şi facilităţi ce are ca termen de finalizare Septembrie 2021.

Prezentare

Localizat în inima oraşului, la 15 minute de centru şi plajă, proiectul vine în întâmpinarea nevoilor familiilor moderne.

Eliberării Residence este un ansamblu rezidenţial premium cu funcţiuni mixte, cu parcare subterenă şi supraterană Klaus Multiparking destinate atât locatarilor cât şi vizitatorilor, locurile putând fi achiziţionate separat şi apartamente de 2 şi 3 camere cu suprafeţe generoase. Apartamentele au compartimentări moderne, zone de zi luminoase şi încăpătoare şi încălzire în pardoseală.

Ansamblul rezidenţial situat pe strada Nicolae Milescu Nr.47 bis din Constanţa, se află la o distanţă de 10 minute de mers cu maşina faţă de centrul oraşului, plaja şi Portul turistic. Locatarii sunt în imediata apropiere a punctelor de interes: mijloace de transport în comun, grădiniţe, supermarket-uri, săli de fitness, instituţii financiar bancare, la o distanţă de 5 minute de Vivo Mall şi totuşi feriţi de agitaţia şi zgomotul de la bulevardul principal.

Galerie ansamblu

Vezi clip video
+ 11 Imagini

Stadiu ansamblu

 • Start construcţieNoiembrie 2019
 • Start vânzareMartie 2020
 • FinalizareSeptembrie 2021

Facilităţi ansamblu

Parcare subterană / supraterană

Acces securizat

Interfon

Lift

Supraveghere video

Proprietăţi în ansamblu

Sumar proprietăţi

Apartamente

TIP cam. SUPRAFAŢĂde la - până la PREŢ (+TVA)de la - până la
2 78,13 mp - 94,28 mp 77.350 - 93.350
3 105,72 mp - 127,43 mp 104.670 - 126.200

Detalii proprietăţi

Apartament de vânzare 2 camere, în Constanţa, zona Inel II

83.200

Constanţa, Zona Inel II

DIRECT DEZVOLTATOR! INEL 2 - 2 camere TIP 1 in Eliberarii Residence

 • 2 camere
 • 84.02 mp
 • Etaj 1/7

Localizare ansamblu

Dezvoltator ansamblu

Descriere

Eliberarii Residence

Construim pentru că dumneavoastră să vă găşiţi locuinţa perfectă, să fiţi mulţumiţi până şi de cel mai mic detaliu. Pentru ca noi suntem cei ce livram dezvoltatorilor fierul si materialele de constructii, va puteti imagina calitatea acestora folosita la finalizarea acestui minunat proiect. Ne-am dorit că acestea să fie de cea mai bună calitate.

O atenţie sporită am acordat-o şi echipei de constructori pe care am ales-o să ne fie aproape pe tot parcursul acestui drum. Am selectat profesionişti adevăraţi, devotaţi meseriei lor. Garantăm că nu veţi găşi niciun cusur întregului proiect.

Contact dezvoltator

Foloseşte formularul

Contactează telefonic

Mircea Vinteanu