• An predare
  Septembrie 2021
 • Camere
  2 - 3
 • Suprafeţe
  68,17 mp - 127,15 mp
 • Preţuri
  67.500 € - 125.000 €
+7
Imagini

Descriere ansamblu Ultima actualizare a ansamblului: 25 Ianuarie 2021

Perpetum Residence II este cel mai nou, modern şi exclusivist complex rezidenţial din Tomis Nord care îţi oferă un stil de viaţă select, finisaje de lux, compartimentare spaţioasă şi dotări de ultimă generaţie.... vezi mai mult

Perpetum Residence II este cel mai nou, modern şi exclusivist complex rezidenţial din Tomis Nord care îţi oferă un stil de viaţă select, finisaje de lux, compartimentare spaţioasă şi dotări de ultimă generaţie.

Prezentare

Perpetum Residence II aflat în desfăşurare este situat în zona Tomis Nord, o zonă la maximă căutare, după cum este foarte bine ştiut.

Avantajul enorm deţinut de Perpetum Residence II este localizarea în apropiere de Sala Polivalentă Constanţa, un proiect ambiţios în derulare aflat în vecinătatea complexului, oferind tuturor celor interesati oportunitatea investiţiilor pentru închiriere la viitoarele evenimente sportive naţionale, europene şi mondiale, cât şi în vederea locuirii în zona cotată ca fiind cea mai bună din Constanţa, având in apropiere Staţiunea/Plaja Mamaia, Parcul Tăbăcariei, Vivo Mall, City Mall, Spitalul Euromaterna, cat şi a numeroaselor instituţii de învăţământ primar, gimnazial, liceal şi universitar, existente în zonă.

Experienţa bogată în domeniu este cea mai bună recomandare pentru serviciile de calitate pe care le oferim. Pasiunea pentru ceea ce facem şi profesionalismul cu care lucrăm la fiecare proiect ne ajută să oferim succes fiecărei familii sau fiecărei persoane spaţiul de locuit ideal.

Construim locuinţe de calitate, cu o structură de rezistenţă consolidată, îndeplinindu-le tuturor locuitorilor nevoile şi preferinţele!

Unul dintre avantajele pe care le oferim clienţilor noştri reprezintă posibilitatea de a achiziţiona o locuinţă de vis la cele mai accesibile preţuri.

Suprafeţele apartamentelor cu 2 camere cuprinse între 68,17 mp şi 92,18 mp şi pentru cele cu 3 camere cuprinse între 110,04 mp şi 127,15 mp, balcoanele şi terasele generoase ale apartamentelor şi locurile de parcare subterană şi supraterană într-o proporţie foarte bună, definesc Perpetum Residence II o alternativă perfectă în care te poţi bucura oricând de aer şi soare. Vă facem alegerea mai uşoară prin gradul de comparaţie superlativ al conceptului de locuinţă.

Am încorporat caracteristici tehnice de foarte bună calitate, începând cu faţadele, ferestrele şi uşile, peisagistică exterioară şi calitatea echipamentelor inclusiv a finisajelor. Perpetum II propune un proiect S+P+6E construit pe o structură de beton armat, având zidărie exterioară de BCA Ytong de 25 cm la care se adaugă 10 cm de polistiren izolant pentru exterior.

Accesul către etajele superioare va fi executat prin 2 lifturi automate cu fotocelule, comandate electronic, având finisaj inox satinat. Pereţii interiori ai apartamentelor vor fi constituiţi din BCA de 15 cm, tencuiţi şi vopsiţi în culoare albă.
În privinţa structurii de geamuri, s-a optat pentru varianta profilelor din aluminiu cu geam termopan foarte apreciate din punct de vedere al calificativelor de rezistenţă şi a izolării termice şi fonice.

Toate apartamentele vor fi dotate cu instalaţia de încălzire prin pardoseală de foarte bună calitate, vor fi echipate cu centrale proprii pe gaz prin condensaţie şi dotate de asemenea cu preinstalaţia de A/C.

În ansamblu rezidenţial PERPETUM RESIDECE finalizat in Decembrie 2019 amplasat în zona Tomis Plus - strada Napoli nr. 39 A, apartamentele sunt finalizate şi locuite.
Ansamblul rezidenţial PERPETUM RESIDENCE finalizat, din zona Tomis Plus, precum şi cel în curs de dezvoltare PERPETUM RESIDENCE II din zona Tomis Nord, sunt printre cele mai moderne proiecte.

Vă mulţumim pentru încrederea acordată şi vă aşteptăm la noul ansamblu PERPETUM RESIDENCE II din zona Tomis Nord, situat în spatele Spitalului Euromaterna şi lângă Sala Polivalenta aflată în construcţie.

Galerie ansamblu

Vezi clip video
+ 6 Imagini

Stadiu ansamblu

 • Start construcţieMartie 2020
 • Start vânzareMartie 2020
 • FinalizareSeptembrie 2021

Facilităţi ansamblu

Parcare subterană / supraterană

Acces securizat

Interfon

Lift

Supraveghere video

Proprietăţi în ansamblu

Sumar proprietăţi

Apartamente

TIP cam. SUPRAFAŢĂde la - până la PREŢ (TVA INCLUS)de la - până la
2 68,17 mp - 92,18 mp 67.500 - 91.300
3 110,04 mp - 127,15 mp 108.950 - 125.000

Detalii proprietăţi

Apartament de vânzare 2 camere, în Constanţa, zona Tomis Nord

67.500

Constanţa, Zona Tomis Nord

DIRECT DEZVOLTATOR! 2 camere TIP 1 in Perpetum Residence II - Tomis Nord

 • 2 camere
 • 68.17 mp
 • Etaj 1/6

Localizare ansamblu

Dezvoltator ansamblu

Descriere

Perpetum Residence II

După finalizarea cu succes şi vânzarea integrală a unităţilor locative din Perpetum Residence I din Tomis Plus, acum, la Perpetum Residence II, am gândit compartimentarea atât de eficient, încât nu vei simţi nevoia să faci compromisuri.

Contact dezvoltator

Foloseşte formularul

Contactează telefonic

Mircea Vinteanu