• An predare
  Finalizat
 • Camere
  2 - 3
 • Suprafeţe
  73 mp - 92,70 mp
 • Preţuri
  79.900 € - 99.900 €
+18
Imagini

Descriere ansamblu Ultima actualizare a ansamblului: 04 Februarie 2020

Ansamblul Queen's Residence Q1 este amplasat în zona Campusului Universitar Ovidius din Constanţa, la 150 de metri de clădirile universităţii şi la 5 minute de staţiunea Mamaia şi plajă.... vezi mai mult

Ansamblul Queen's Residence Q1 este amplasat în zona Campusului Universitar Ovidius din Constanţa, la 150 de metri de clădirile universităţii şi la 5 minute de staţiunea Mamaia şi plajă.

Prezentare

Imobilul cuprinde 30 de apartamente cu 2 şi 3 camere care vă propun un stil de viaţă modern şi confortabil, punând accent pe calitatea materialelor şi pe siguranţa oferită viitorilor locatari. Fiecare apartament din cadrul ansamblului Queen’s Residence Constanţa este decomandat şi are o compartimentare funcţională şi spaţii interioare generoase.

Apartamentele din cadrul imobilului sunt ideale atât pentru cei care îşi doresc o locuinţă permanentă, cât şi pentru cei care vor să investească într-o reşedinţă luxoasă de vacanţă aflată la 5 minute de plajă.

Toate locuinţele din ansamblul Queen’s Residence se predau cu următoarele dotări:
-centrală pe gaz în condensaţie;
-instalaţie de gaz şi calorifere;
-toate instalaţiile electrice;
-sanitare şi termice finalizate;
-obiecte sanitare;
-uşă metalică la intrare;
-pereţi tencuiţi şi gletuiţi;
-balcoane finisate cu balustrade de sticlă şi placări ceramice;
-termosistem polistiren 10cm;
-tâmplărie PVC TRIPAN (3 rânduri de sticlă) pentru izolaţie termică maximă.

* Restul finisajelor - placări ceramice, parchet şi uşi interioare - se pot executa la cerere, contra cost.

Întreg imobilul Queen’s Residence Q1 se remarcă printr-o arhitectură modernă care include finisaje şi placări exterioare cu materiale de actualitate – Alucobond – şi numeroase facilităţi necesare unui stil de viaţă confortabil: branşamente la utilităţi finalizate şi funcţionale, casa scării placată cu granit, balustradă de inox, lift, zugrăveli cu vopsea lavabilă şi interfon.

Locuri de parcare disponibile la demisol : acoperite 6000Euro şi descoperite 5000Euro Boxa disponibilă: 3,500Euro

Termen de finalizare – martie 2020

Galerie ansamblu

+ 16 Imagini

Facilităţi ansamblu

Parcare subterană / supraterană

Interfon

Lift

Proprietăţi în ansamblu

Sumar proprietăţi

Apartamente

TIP cam. SUPRAFAŢĂde la - până la PREŢ (TVA INCLUS)de la - până la
2 73 mp - 76,60 mp 79.900 - 84.200
3 92,57 mp - 92,70 mp 99.900

Localizare ansamblu

Dezvoltator ansamblu

Descriere

Construim pentru aceia dintre dumneavoastră care îşi doresc ceva mai mult decât o simplă locuinţă aproape de lac si mare. Ne dorim ca prin fiecare proiect imobiliar pe care îl realizăm cu succes să oferim clienţilor noştri o experienţă completă de confort şi siguranţă care se materialiează într-un apartament primitor, spaţios şi modern.

Profesionalismul pe care îl promovăm în fiecare etapă a construcţiei, calitatea execuţiei şi aerul modern al fiecărui imobil pe care îl construim ne ajută să fim deiferiţi şi să rămânem competitivi într-o piaţă aflată în continuă creştere.

Pentru toate proiectele imobiliare pe care le realizăm căutăm întodeauna locaţii care să ofere avantajul unei amplasări privilegiate, alegem furnizori de încredere şi ne alegem echipa de constructori dintre profesioniştii care ne pot ajuta să oferim un standard înalt de calitate şi siguranţă. Toate acestea pentru ca dumneavoastră, actualii şi viitorii noştri clienţi, să vă bucuraţi de un stil de viaţă relaxant şi confortabil.

Contact dezvoltator

Foloseşte formularul

Contactează telefonic

Office