Case Laguna Albastra

Descriere ansamblu

Ultima actualizare a ansamblului: 15 Aprilie 2022

Ansamblul este amplasat pe str. Laguna Albastră. Zona este liniştită cu acces rapid la DN1, supermarket (Mega Image - Penny - Lidl), şcoală, grădiniţă, mijloc de transport în comun.... vezi mai mult

Ansamblul este amplasat pe str. Laguna Albastră. Zona este liniştită cu acces rapid la DN1, supermarket (Mega Image - Penny - Lidl), şcoală, grădiniţă, mijloc de transport în comun.

Despre ansamblu

Casele sunt construite în 2022 pe structură din cadre de beton şi cărămidă Porotherm de 25 cm. Suprafaţa construită este de 210 MP/locuinţă, iar terenul aferent fiecărei unităţi este de 300 MP.

Acoperişul şi sistemul pluvial sunt cu garanţie BILKA. Pe exterior izolaţia este executată cu polistiren 10cm EPS80 Swisspor şi tencuiala structurată de la Kober cu fibră de carbon, tâmplaria este realizată cu profile PVC REHAU Briliant cu feronerie Rotto şi geam termoizolant 4 Seasons + Low-E.

Încălzirea este asigurată de centrala termică pe gaz şi încălzire în pardoseală, pentru apa menajera folosindu-se hidrofor echipat cu filtre, casele beneficiază de fosă septică ecologică individuală şi contor enel.

Compartimentare:

Parter: hol, baie, bucătărie, camera de zi şi dormitor / birou, spaţiu depozitare.

Etaj1: 3 dormitoare, 2 băi şi dressing (dormitorul matrimonial beneficiază de baie proprie)

Pod: mansarda necompartimentată cu înălţimea la coama de 3m, aceasta poate fi amenajată în funcţie de necesităţi (spaţiu de recreere sau depozitare) + 60mp utili faţă de suprafaţa din autorizaţie

Casa şi curtea se vor preda la cheie cu alei şi terase turnate, iar la interior cumpărătorul are posibilitatea alegerii finisajelor (gresie, faianţă, parchet, obiecte sanitare etc.)

Facilități ansamblu

Grădiniță, şcoală, liceu

Supermarket

Parcare subterană / supraterană

Locație

str. Laguna Albastra, Corbeanca

Street View
Finalizat

Dezvoltator

Corbeanca Rezidential
Istoric