PARADISUL FLORILOR

Descriere ansamblu

Ultima actualizare a ansamblului: 19 Octombrie 2021

Ansamblul de locuinţe PARADISUL FLORILOR este situat în incinta complexului rezidenţial Paradisul Verde, amplasat în nordul Capitalei, în Com.Corbeanca şi beneficiază de toate facilităţile puse la dispozitie în cadrul binecunoscutului complex rezidenţial, precum şi de o serie de avantaje suplimentare.

Arhitectura modernă, calitatea materialelor folosite, dotările şi finisajele oferă imobilelo... vezi mai mult

Ansamblul de locuinţe PARADISUL FLORILOR este situat în incinta complexului rezidenţial Paradisul Verde, amplasat în nordul Capitalei, în Com.Corbeanca şi beneficiază de toate facilităţile puse la dispozitie în cadrul binecunoscutului complex rezidenţial, precum şi de o serie de avantaje suplimentare.

Arhitectura modernă, calitatea materialelor folosite, dotările şi finisajele oferă imobilelor din ansamblu vocaţia de prima optiune în vederea achiziţiei.

PARADISUL FLORILOR - Perfectul construit!

Pe parcursul ultimilor doi ani, am conceput, proiectat şi organizat minuţios execuţia unui ansamblu de douăsprezece case, cu scopul de a tinde spre perfecţiune. Calitatea, confortul şi siguranţa, toate la cele mai înalte standarde: acestea sunt elementele de la care nu facem rabat!

Dedicarea echipei noastre, atenţia faţă de detaliile constructive şi nevoile de confort ale viitorilor proprietari au condus la câştigarea "Premiului excelenţei in real estate", care ne-a fost decernat la finalul lunii mai a anului 2021, de către Clubul Profesioniştilor în Imobiliare (CPI) şi Imobiliare.ro, la categoria "Cel mai bun ansamblu rezidenţial de case sau vile 2020".

Proiectul PARADISUL FLORILOR este alcătuit din 12 locuinţe individuale, similare prin prisma arhitecturii faţadelor stradale, dar unice totodată din perspectiva proiectării şi a organizării compartimentărilor interioare. Ansamblul de locuinţe PARADISUL FLORILOR este amplasat pe o stradă care derivă din artera principală a complexului rezidenţial Paradisul Verde şi pe care se desfăşoară trafic rutier exclusiv de către ocupanţii celor 12 locuinţe individuale. Pe lângă confortul şi siguranţa sporite, generate de accesul unic, strada este luminată, asfaltată, are o lăţime de şapte metri şi sistem de colectare centralizat al apelor pluviale. În urma avizării proiectului urbanistic, autorităţile publice locale ale Comunei Corbeanca au decis să denumească artera stradală conform denumirii proiectului: Strada Paradisul Florilor. Nu în ultimul rând, compania dezvoltatoare, GREEN RESIDENCE DEVELOPER S.R.L. a optat pentru crearea a două spaţii de relaxare comune, dotate cu bănci, spaţii verzi şi accesorii de joacă pentru copii, destinate exclusiv utilizării la nivelul micro-ansamblului, acestea însumând, împreună cu calea de rulare şi parcajele suplimentare, o suprafaţă de peste 2.400 de metri pătraţi, transferabili sub formă de cotă parte indiviză proprietarilor din cadrul ansamblului.

Amplasare

Cele douăsprezece vile din cadrul ansamblului sunt situate în imediata vecinătate a lacului şi a zonelor de promenadă, a terenurilor de sport (tenis, baschet, minifotbal) şi a clubului multifuncţional de sport şi relaxare, denumit “Paradisul Verde Sport & Spa”, situat în inima cartierului “Paradisul Verde”. La o distanţă confortabilă pentru asigurarea liniştei, dar numai bună pentru o scurtă plimbare, se găsesc restaurantele “The Brick”, “Sunrise Restaurant & Garden” şi “Trattoria Paradis”, ale căror meniuri variate sunt completate de accesul la piscinele proprii. În cadrul complexului rezidenţial sunt disponibile facilităţi suplimentare, printre care grădiniţe, scoli, locuri de joacă pentru copii, servicii medicale umane şi veterinare, servicii de cosmetică, igienă şi înfrumuseţare, toate sub ausipiciile unui nivel maxim de siguranţă, asigurat prin acces securizat, pază şi supraveghere video permanente, la nivelul întregului complex rezidenţial.

Din perspectiva nevoilor legate de cumpărături, zona este extrem de ofertantă. Un prim supermarket ("Mega Image") se află la intrarea în complexul rezidenţial, în timp ce, la o distanţă de 1,5 şi până la 6 kilometri sunt disponibile centre comerciale ("Moara Corbeanca Shopping Center", "Penny", "DN1 Value Center - Carrefour", "Hornbach", "Lidl").

Este important de notat şi aspectul că, pentru situaţiile în care veţi călători cu avionul, accesul către Aeroportul Internaţional "Henri Coandă" din Otopeni este extrem de facil, durata maximă de deplasare fiind de aproximativ 10 minute, multiplele rute de deplasare posibile nu prezintă riscul de fi afectate de blocaje rutiere.

Detalii ale proprietăţilor şi specificaţii constructive

Imobilele sunt amplasate pe loturi de teren cu suprafeţe generoase, preponderent între 610 şi 720 de metri pătraţi (proprietate exclusivă, pe lângă cota parte indiviză din amenajările menţionate mai sus) şi au suprafeţe construite desfăşurate între 240 şi 350 metri pătraţi, corespunzătoare unor suprafeţe utile de la 177 şi până la 243 metri pătraţi, la care se adaugă terasele, ale căror suprafeţe variază în intervalul 35-52 metri pătraţi.

Din punct de vedere constructiv, imobilele au o structură de rezistenţă cu schelet în cadre şi planşee realizate din beton armat turnat monolit, sunt edificate pe două niveluri, parter şi etaj, cu acoperiş tip terasa şi prezintă soluţii locative variate, cu scopul de a putea oferi soluţii adecvate oricăror tipuri de nevoi:

- bucătărie închisă sau deschisă, după caz;

- un număr de la 3 până la 5 dormitoare şi spaţiu destinat studiului/lucrului (amplasate atât la nivelul superior al imobilelor, dar şi la parter, după caz);

- spatii generoase de depozitare;

- garaj încălzit şi locuri de parcare organizate în fata fiecărui garaj;

- unsprezece dintre imobile beneficiază de garaj pentru două autovehicule şi un imobil beneficiază de garaj pentru un autovehicul. Mai mult decât atât, există douăsprezece locuri de parcare destinate utilizării exclusive, la nivelul ansamblului de locuinţe PARADISUL FLORILOR.

În privinţa curţilor imobilelor, fiecare lot de teren va fi acoperit, după finalizarea lucrărilor de execuţie, cu un strat vegetal productiv, tratat selectiv împotriva buruienilor iar, pentru amenajare, proprietarii imobilelor vor beneficia de consultanţă din partea arhitecţilor peisagişti aflaţi în echipa de lucru a dezvoltatorului.

Accesul la utilităţi

­ Din perspectiva racordării la utilităţi, imobilele prezintă următoarele particularităţi:

- alimentare cu energie electrică, gaze naturale şi apă potabilă/menajeră prin racordare la reţelele de interes public;
- sistem de canalizare pentru apele uzate, racordat la reţeaua de interes public precum şi colectare şi deversare centralizată a apelor pluviale (la nivelul acoperişurilor caselor şi a zonei stradale);
- conectare prin fibră optica la furnizori de servicii de date de mare viteză, televiziune în format digital şi telefonie fixă;
- suplimentar, în privinţa alimentării cu energie electrică, fiecare imobil va fi dotat cu un sistem automatizat de producere a energiei electrice din surse regenerabile de energie, compus din panouri fotovoltaice, invertor şi baterii de stocare a curentului electric.

Materiale de construcţie, dotări şi finisaje

Dotările şi finisajele imobilelor sunt din clasa premium, pentru echiparea standard fiind selectate produse din gamele superioare ale furnizorilor de top din fiecare domeniu:

- sistem ferestre tripan marca VEKA, model SOFTLINE 82 mm, geam triplu PLANISTAR SUN + FLOAT + LOW-E; cu 7 camere de izolare in toc si 6 camere in cercevea, coeficientul de izolare termica indeplineste standardul de eficienta aferent caselor pasive;
- sistem de hidroizolaţie pentru acoperiş: Bauder;
- cărămidă produsă de Soceram - sistem de termoizolaţie la nivelul faţadelor cu polistiren expandat de mare densitate, pentru estomparea variaţiilor de temperatură;
- uşi de interior: Pertura;
- uşi garaj: Hormann;
- obiecte sanitare ceramice din gama premium şi baterii: Kludi/Grohe;
- preechipare pentru automatizare perdele/draperii/jaluzele exterioare, la nivelul ferestrelor;
- placări cu ceramică rectificată/piatră naturală, parchet triplu-stratificat, la alegerea beneficiarului, bazat pe un buget de achiziţie brut în cuantum de 50 EUR/mp;
- echipamente destinate degivrării, la nivelul teraselor circulabile;
- confortul termic este realizat prin intermediul unui sistem de încălzire prin pardoseală, realizată exclusiv cu materiale provenind de la producători de prim rang (Oventrop şi Viega - produse în Germania), buna funcţionare fiind acoperită, pentru o durata de 12 ani, prin intermediul unei asigurări încheiate intre producători şi societatea de asigurări Allianz.

Centrala termica este fabricată de către Viessman, iar apa caldă menajeră este gestionată prin intermediul unui cazan Vitodens cu puterea instalată de 26kW. Sistemul de încălzire beneficiază de automatizare digitală, în timp ce, pentru răcirea aerului, imobilele beneficiază de preechipare pentru sistemul de climatizare, cu sisteme de conducte şi racordare la alimentare cu curent electric.

Informaţii cu privire la preţul imobilelor

Preţul de vânzare al imobilelor este stabilit la nivelul de 1.400 EUR, exclusiv TVA, pentru un metru pătrat de construcţie desfăşurată şi include imobilul cu dotările susmenţionate, terenul în proprietate exclusivă şi cota parte indiviza aferentă.În situatia în care doriţi să optaţi pentru achiziţionarea unui imobil din cadrul ansamblului, prin intermediul unui credit bancar, TECHVENTURES BANK S.A., partener pentru finanţare al dezvoltatorului GREEN RESIDENCE DEVELOPER S.R.L., vă poate oferi această facilitate în condiţii de costuri bancare preferenţiale, respectiv timp redus de analiză şi implementare. Mai multe detalii şi informaţii pot fi obţinute online, pe pagina noastră de internet şi prin e-mail sau telefonic, la numărul publicat în secţiunea de contact.

Facilități ansamblu

Spațiu de joacă pentru copii

Grădiniță, şcoală, liceu

Sală de sport

Parcare subterană / supraterană

Acces securizat

Interfon

Supermarket

Piscină

Parc

Supraveghere video

Locație

Paradisul Verde, Corbeanca

Street View
Finalizat

Dezvoltator

GREEN RESIDENCE DEVELOPER S.R.L.