Urban Concept Corbeanca

Descriere ansamblu

Ultima actualizare a ansamblului: 26 Mai 2022

Vă invităm în familia Urban Concept Corbeanca. Un proiect special, compus din 8 case şi o clădire comercială. Privite în ansamblu, casele au un aspect unitar modern şi se diferenţiază printr-o cromatică bine aleasă a nuanţelor din faţadă subliniind caracterul unic al fiecareia dintre ele.... vezi mai mult

Vă invităm în familia Urban Concept Corbeanca. Un proiect special, compus din 8 case şi o clădire comercială. Privite în ansamblu, casele au un aspect unitar modern şi se diferenţiază printr-o cromatică bine aleasă a nuanţelor din faţadă subliniind caracterul unic al fiecareia dintre ele.

O casă modernă pentru un stil de viaţă actual.

Ne situăm pe Şoseaua Unirii la numărul 329, vis-a-vis de centrul comercial de la intersecţia străzii Unirii cu strada Primăverii, până să traversezi pădurea Tămăşi.

Proiectul este semnat de PROSPECT Architecture mai exact Arh. Gabriel Costăchescu, Arh. Vlad Thiery şi Arh. Radu Costăchescu.

De cum ai intrat, spaţiul te îmbie la linişte la relaxare, zona de living generoasă (35mp) având în prelungirea sa dining-ul, are acces către terasă. Aceasta este compusă dintr-o platformă de beton legată structural de casă, placată cu ceramică de exterior, semiacoperită, având şi o pergolă metalică rectangulară care-i conferă un design modern. Are o suprafaţă de 14 mp.

Bucătăria semi-deschisă, ţine familia aproape, cum îmi place să spun. Este plăcut să găteşti, în timp ce restul familie te înconjoară. Şi de aici avem acces în curte, în partea din lateral. Spaţiile vitrate mari, îţi dau sentimentul că eşti în mijlocul naturii, chiar dacă te desparte de aceasta un geam. Lumina este din plin, şi te poţi bucura de ea, în diferite momente ale zilei. Pentru ca zona de etaj să fie intimă, am creat tot pe parter un spaţiu 2 în 1(aprox. 6 mp), baie pentru oaspeţi şi cameră tehnică, aici avem centrala termică a imobilului.

Şi cum unei case, cu un spaţiu plăcut armonizat, îi stă bine cu un vestibul la intrare, avem şi asta. Are o suprafaţă de aproape 9mp şi permite amenajarea unei zone pentru haine şi pantofi. Vestibulul face o trecere plăcută atât cu zona de zi cât şi cu partea de etaj, cea a dormitoarelor.

Accesul către etaj este spectaculos, trecerea făcându-se printr-un spaţiu vitrat inundat de lumina care se continuă cu scara într-o singură rampă. Aici avem 3 dormitoare, cel matrimonial cu baie proprie (echipată cu cabina de duş) şi camera separata pentru dressing (toate acestea însumând 26 mp), dormitoarele 2 şi 3 fiind similare că şi suprafaţă, 14 mp. Acestea din urma au acces la baia din hol (echipată cu cadă).

Finisaje premium

- Parchet stejar triplu stratificat 14 mm semi-mat, Karellia - Finlanda, Barlinek - Polonia sau echivalent;
- Placări ceramice Marazzi - Italia;
- Uşi Benati, seria Deco - finisaj decor lemn, 3 balamale reglabile, falt, garnitură şi toc (sau similar);
- Scară interioară din beton armat având treptele placate cu lemn din aceeaşi gamă cu parchetul ales.

Pentru că ne-am gândit şi la eficienţă termică, cu mândrie vă anunţăm că performanţa energetică a casei este foarte ridicată şi se încadrează în Clasa A, având notare energetică de 99.9 puncte.

Toate aceastea au fost obţinute prin utilizarea unor materiale de înaltă calitate. Am folosit pe lângă tâmplăria premium, la exteriorul caselor, următorul sistem de placare:

- Parţial cu termosistem din polistiren de 10 cm, plasă, adeziv şi tencuială structurată decorativă CAPAROL, culoare albā;

- Parţial sistem "Faţadă ventilată" cu termosistem din vată minerală bazaltică Knauf, sistem de prindere din aluminiu Etanco, plăci din fibrocement Equitone - Belgia, gama Tectiva;

La capitolul utilităţi, avem tot:

- Energie electrică monofazică;
- Canalizare menajeră racordată la reţeaua de canalizare a localităţii Corbeanca;
- Alimentare cu apă din reţeaua de apă a localităţii Corbeanca;
- Gaze naturale contorizate individual;
- Televiziune digitală şi internet de la operatorul de telecomunicaţii Vodafone (ex. UPC);
- Canalizare pluvială cu traseu de scurgere independent.

În Urban Concept Corbeanca suntem o mare familie. Dacă şi tu vrei să faci parte din ea, te aşteptăm la vizionare, să povestim despre amenajarea locuinţei tale!

Facilități ansamblu

Acces securizat

Parcare subterană / supraterană

Locație

str. Unirii nr. 329, Corbeanca

Finalizat