• An predare
  August 2022
 • Camere
  2 - 5 camere
 • Suprafeţe
  59,80 mp - 282,55 mp
 • Preţuri
  68.172 € - 480.335 €
+2
Imagini

Descriere ansamblu Ultima actualizare a ansamblului: 05 Mai 2021

Ansamblul rezidenţial Azimut Copou este proiecţia avangardismului amplasat în inima naturii, totodată aproape de cele mai importante instituţii din Iaşi. Acest proiect îmbină avantajele stilului de viaţă urban cu privilegiile pe care doar natura le poate oferi.... vezi mai mult

Ansamblul rezidenţial Azimut Copou este proiecţia avangardismului amplasat în inima naturii, totodată aproape de cele mai importante instituţii din Iaşi. Acest proiect îmbină avantajele stilului de viaţă urban cu privilegiile pe care doar natura le poate oferi.

DE CE AZIMUT COPOU?

Azimut Copou pune la dispoziţie 90 de apartamente şi penthouse-uri, în cel mai râvnit cartier din Iaşi.

Proiectul este amplasat strategic într-o zonă exclusivistă a oraşului, în apropierea unităţilor de învăţământ şi a instituţiilor medicale, alături de o mulţime de spaţii dedicate petrecerii timpului liber! Acesta reprezintă o investiţie sigură, a cărei valori financiare va creşte în timp.

Achiziţionează un apartament la Azimut Copou prin intermediul ratelor direct de la dezvoltator. Beneficiază de cea mai avantajoasă ofertă de achitare:

•În rate de la dezvoltator;
•Pe 5 ani
•Fără implicarea băncii;
•Fără adeverinţă de venit;
•Doar cu buletinul;
•0% comision;
•Prima rată de doar 10%;

Aceasta este soluţia financiară cu un randament investiţional perfect.

Arthitectura ansamblului rezidenţial atrage privirile datorită liniilor ascendente, cu spaţii vitrate generoase, prin intermediul cărora lumina naturală pătrunde în toate locuinţele. Apartamentele au balcoane spaţioase ce oferă privelişti panoramice asupra zonei Copou.

Proiectul Azimut Copou reprezintă alegerea cea mai potrivită pentru cei dragi ţie, a căror siguranţă este pe primul loc. În acest sens construim cu materiale de calitate, prin intermediul unei echipe de profesionisţi care garantează durabilitatea proiectului.

Printre facilităţile de care dispune proiectul se numără sistemul de supraveghere video 24/24, video-interfon, spaţii de recreere în curtea interioară şi recepţie.

Utilităţile impetuos necesare pentru un trai liniştit sunt asigurate: gaz, fibră optică, reţea de apă, electricitate şi căi de acces asfaltate.

Descarcă PDF

Galerie ansamblu

Vezi clip video
+ 1 Imagini

Facilităţi ansamblu

Grădiniță, şcoală, liceu

Parcare subterană / supraterană

Acces securizat

Interfon

Supermarket

Lift

Proprietăţi în ansamblu

Sumar proprietăţi

Apartamente

TIP cam. SUPRAFAŢĂde la - până la PREŢ (+TVA)de la - până la
2 59,80 mp - 79,05 mp 68.172 - 134.385
3 90,35 mp - 107,45 mp 102.999 - 182.665
4 127 mp 144.780 - 215.900
5 185,80 mp - 282,55 mp 211.812 - 480.335

Localizare ansamblu

Dezvoltator ansamblu

Descriere

INAMSTRO

Compania de construcţii INAMSTRO dezvoltă proiecte imobiliare din anul 2006, în 4 ţări. Povestea Inamstro a început din dorinţa de a construi locuinţe sigure, unde iau naştere amintiri nepreţuite, îmbinând experienţa în domeniu cu determinarea.

Istoric

Iasi, Zona Copou

Ansamblu Rezidenţial

 • Apartamente
 • Finalizat

Contact dezvoltator

Foloseşte formularul

Contactează telefonic

Office

Office