• An predare
  Finalizat
 • Camere
  1 - 3
 • Suprafeţe
  31,40 mp - 66 mp
 • Preţuri
  31.000 € - 64.500 €
+22
Imagini

Descriere ansamblu Ultima actualizare a ansamblului: 24 Septembrie 2020

Un proiect gândit şi transpus din schiţe în realitate, în strânsă armonie cu nevoia fiecarui om de spaţiu, confort şi intimitate. Apartamentele din complex cu 1, 2 şi 3 camere sunt luminoase şi cu camere generoase ca să îţi încapă toate visurile. Compartimentarea clasică a apartamentelor pentru care am optat în cadrul proiectului, ne-a permis să distribuim spaţiul din fiecare apartament &ic... vezi mai mult

Un proiect gândit şi transpus din schiţe în realitate, în strânsă armonie cu nevoia fiecarui om de spaţiu, confort şi intimitate. Apartamentele din complex cu 1, 2 şi 3 camere sunt luminoase şi cu camere generoase ca să îţi încapă toate visurile. Compartimentarea clasică a apartamentelor pentru care am optat în cadrul proiectului, ne-a permis să distribuim spaţiul din fiecare apartament în camere individuale. Astfel, am reuşit să îmbinăm viaţa ta activă de zi cu zi, cu liniştea necesară uneori.

Prezentare

Ne-am dedicat cunoştinţele dobândite, profesionalismul şi energia pentru a-ţi satisface aşteptările până la cele mai fine detalii şi am construit complexul Roca Residence.

Alege să visezi şi îndeplineşte-ţi visul într-un complex de apartamente unic!

Profesionalismul şi atenţia la fiecare detaliu al construcţiei, definesc cel mai bine complexul de apartamente.

Finisajele sunt realizate în concordanţă cu cele mai inovative tehnici şi răspunde cu succes până şi celor mai exigente cerinţe.

Confortul apartamentelor este completat de încălzirea în pardoseală, tâmplăria PVC cu geamuri tripan, centrală în condensaţie şi termosistemul de 10 cm ce asigură temperatura optimă a locuinţei. Nu am uitat nici de nevoia de siguranţă, aşa ca am prevăzut un sistem de acces format din interfon şi uşă antiefracţie pentru ca tu să te simţi în siguranţă la orice oră din zi şi din noapte.

Galerie ansamblu

+ 20 Imagini

Stadiu ansamblu

 • Start construcţieOctombrie 2019
 • Start vânzareOctombrie 2019
 • Vizualizare modelFebruarie 2020
 • FinalizareIulie 2020

Facilităţi ansamblu

Spațiu de joacă pentru copii

Grădiniță, şcoală, liceu

Acces securizat

Interfon

Supermarket

Supraveghere video

Proprietăţi în ansamblu

Sumar proprietăţi

Apartamente

TIP cam. SUPRAFAŢĂde la - până la PREŢ (TVA INCLUS)de la - până la
1 31,40 mp 31.000
2 45 mp - 54 mp 43.000 - 51.500
3 66 mp 64.500

Detalii proprietăţi

Apartament de vânzare 2 camere, în Iaşi, zona Nicolina

65.500

Iaşi, Zona Nicolina

2 cam D , SOS Nicolina, incalzire pardosea, Bloc NOU cu gradina 121 mp

 • 2 camere
 • 53 mp
 • Parter
Apartament de vânzare 2 camere, în Iaşi, zona Nicolina

55.500

Iaşi, Zona Nicolina

2 cam D, Bloc NOU cu Gradina , Nicolina 55.500 euro

 • 2 camere
 • 45 mp
 • Parter/3

Localizare ansamblu

Dezvoltator ansamblu

Descriere

Roca Residence

rocaresidence.ro/

Gândite şi construite în armonie cu nevoia de spaţiu, intimitate şi siguranţă, am demarat în forţă lucrările pentru cea de-a 2-a etapă a proiectului. Aceasta, vine ca o confirmare a calităţii celor 48 de apartamente finalizate şi date integral spre locuinţă în prima etapă. Fără să facem rabat de la calitate, am ales să lucrăm de fiecare dată cu materiale de la cei mai consacraţi producători din Italia şi Spania, bazându-ne pe o echipă de profesionişti, ce garantează execuţia la standarde europene. Structura de rezistenţă pe cadre din cărămidă şi placa de beton de la ultimul etaj garantează siguranţa fiecarei familii chiar şi în cazul calamităţilor naturale.

Contact dezvoltator

Foloseşte formularul

Contactează telefonic

Alexandru