Indisponibil
 • An predare
  Decembrie 2019
 • Camere
  1 - 3
 • Suprafeţe
  42 mp - 73,90 mp
 • Preţuri
  56.700 € - 99.765 €
+20
Imagini

Descriere ansamblu Ultima actualizare a ansamblului: 15 Octombrie 2019

Complexul rezidenţial Arka este situat central, în zona Gării. Acest complex va face diferenţa dintre blocurile cenuşii ale zonei, cu un loc în care confortul şi siguranţa se disting şi se armonizează cu vibraşia oraşului.... vezi mai mult

Complexul rezidenţial Arka este situat central, în zona Gării. Acest complex va face diferenţa dintre blocurile cenuşii ale zonei, cu un loc în care confortul şi siguranţa se disting şi se armonizează cu vibraşia oraşului.

Prezentare

Arka Residence te întâmpină în apartamente cu una, două sau trei camere. Situat la bulevardul prinicipal Strapungerea Silvestru cu acces şi din Şoseaua Arcu, apartamentele din acest complex se predau la cheie, gata să încurajeze un stil de viaţă definit de calitate, utilitate şi confort.

Structura complexului va fi pe cadre , construcţia din cărămidă, compartimentarea va fi din cărămidă interior cât şi exterior, izolaţia exterioară va fi cu polistiren de 10 cm Austrotherm, apartamentele se vor preda cu gresie, faianţă, parchet în functie de gusturile fiecărui client, uşile de la intrare sunt metalice, iar cele din interior pot fi alese de către client, băile fiind complet echipate cu obiecte sanitare premium, chiuvetă baie cu mobilier inclus, vas WC suspendat, apartamentele vor avea video interfon şi centrală termică prin condensare cu display digital, tâmplărie de PVC Salamander Tripan, profil 76.

Poziţionarea complexului oferă posibilitatea de a ajunge la toate centrele universitare în mai puţin de 10 minute, acces facil către Pallas Mall, Piaţa Unirii sau Copou. Complexul dispune de o parcare amplă pe două niveluri, subteran şi suprateran cu intrare securizată şi lift, inclusiv spre zonele de parcare.

Galerie ansamblu

Vezi clip video
+ 19 Imagini

Stadiu ansamblu

 • Start construcţieIunie 2018
 • Start vânzareIulie 2018
 • FinalizareDecembrie 2019

Facilităţi ansamblu

Grădiniță, şcoală, liceu

Parcare subterană / supraterană

Acces securizat

Interfon

Supermarket

Lift

Supraveghere video

Localizare ansamblu

Dezvoltator ansamblu

Descriere

Arka Residence

ATC Construct, un dezvoltator imobiliar cu experienţă, are în prezent în stadiu de dezvoltare 5 proiecte imobiliare, în zone de interes ale Iaşiului, printre care şi Arka Residence situat în zona gării. Fiecare ansamblu rezidenţial este construit la standarde de calitate ridicate şi sunt predate la cheie viitorilor locatari.