• An predare
  Finalizat
 • Camere
  5
 • Suprafeţe
  97 mp
 • Preţuri
  110.000 €
+18
Imagini

Descriere ansamblu Ultima actualizare a ansamblului: 01 Iulie 2019

Bucium Panorama reprezintă un ansamblu rezidenţial de vile premium, de dimensiuni reduse, ce se integrează perfect într-o locaţie atent aleasă pe cea mai frumoasă colină a Iaşiului, Colina Bucium.... vezi mai mult

Bucium Panorama reprezintă un ansamblu rezidenţial de vile premium, de dimensiuni reduse, ce se integrează perfect într-o locaţie atent aleasă pe cea mai frumoasă colină a Iaşiului, Colina Bucium.

Prezentare

Ansamblul Bucium Panorama este compus din 4 vile tip duplex, ce au o vedere extraordinară asupra întregului oraş, fiind înconjurate numai de un cadru natural bine conturat şi de proprietăţi imobiliare aerisite şi impozante, una dintre ele fiind vestitul Motel Bucium.

Fiecare vilă a fost gândită individual, ca să asigure o intimitate sporită celor ce vor locui, spaţiul locativ fiind foarte bine organizat pentru a nu dispune de zone pierdute.

O vilă aflată la vânzare este dispusă pe plan parter şi etaj, este compusă din 4 dormitoare, living, bucătărie, 2 băi, hol, terase, balcoane, pod pentru depozitare, loc de parcare propriu şi o grădină cu suprafaţa cuprinsă între 253 mp şi 305 mp ( această suprafaţă diferă de la o vilă la alta).

Fiecare locuinţă are 97 mp utili, plus terase şi balcoane şi sunt amenajate la cele mai înalte standarde de finisaje de pe piaţa imobiliară din Iaşi.

Întreg ansamblul este racordat la toate reţelele de utilităţi.

Galerie ansamblu

+ 16 Imagini

Stadiu ansamblu

 • Start construcţieIunie 2018
 • Start vânzareIunie 2019

Facilităţi ansamblu

Acces securizat

Proprietăţi în ansamblu

Sumar proprietăţi

Case

TIP cam. SUPRAFAŢĂde la - până la PREŢ (TVA INCLUS)de la - până la
5 97 mp 110.000

Localizare ansamblu

Dezvoltator ansamblu

Descriere

Bucium Panorama reprezintă primul proiect dezvoltat de Iavi Invest S.R.L.

Contact dezvoltator

Foloseşte formularul

Contactează telefonic

CONTACT