Unique Luxury Apartments

 • An predare
  Finalizat
 • Camere
  2 - 3
 • Suprafeţe
  55 mp - 70 mp
 • Preţuri
  61.000 € - 95.000 €
+45
Imagini

Descriere ansamblu Ultima actualizare a ansamblului: 04 Iunie 2020

Unique Luxury Apartments este denumirea ansamblului nostru rezidenţial alcătuit din două imobile gemene, construite în oglindă şi despărţite de o piscină semi-olimpică.... vezi mai mult

Unique Luxury Apartments este denumirea ansamblului nostru rezidenţial alcătuit din două imobile gemene, construite în oglindă şi despărţite de o piscină semi-olimpică.

Prezentare

Ansamblul rezidenţial Unique Luxury Apartments este format dintr-un total de 90 de apartamente cu 2 camere şi un restaurant la parterul celui de-al doilea bloc.

Este amplasat la doar 5 minute de plajă şi în cea mai apreciată zonă de pe litoral, aproape de vestitele cluburi Nuba, Fratelli, Loft etc.

Arhitectura blocurilor este modernă, cu acoperiş tip terasă, înfăţişându-se într-o formă impunătoare de tip octogon. Pentru că mulţumirea clienţilor noştrii este cea mai importantă, folosim materiale de cea mai bună calitate atât la nivelul structurii, cât şi în ceea ce priveşte finisajele interioare şi exterioare, instalaţiile electrice şi sanitare, străduindu-ne să oferim cumpărătorului toate motivele unei investiţii rezidenţiale durabile.

Cu un design şi o arhitectură modernă, imobilul se încadrează perfect în zona rezidenţială de lux. Ansamblul oferă confort şi intimitate datorită locaţiei, conceptului, a spaţiilor generoase, piscinei semi-olimpice de care beneficiază toţi locatarii, liftului de ultimă generaţie, locurilor de parcare ce sunt incluse în preţul de achiziţie a apartamentelor, a finisajelor moderne şi a materialelor de top folosite. Acestea sunt doar câteva dintre avantajele ce fac din acest complex o locaţie ideală pentru cei ce doresc o locuinţă exclusivistă la malul mării, într-un bloc nou cu toate dotările aferente unei locuinţe noi!

Suprafaţa apartamentelor este de 55 mp şi sunt compartimentate astfel: baie, dormitor, living cu bucătărie open-space şi balcon. Fiecare imobil se predă la stadiul de gata cu următoarele dotări:gresie, faianţă, parchet, centrală pe gaz, calorifere, uşi interioare, lavabil alb pe pereţi, interfon cu camera, finisat integral.

Cei care nu dispun de timpul necesar sau cei care sunt încântaţi de proiectele noastre pot opta pentru apartamentele mobilate şi utilate integral. În funcţie de preferinţe, aceştia îşi pot alege unul dintre modelele deja realizate de noi, cu design modern şi aer de vacanţă la malul marii.

Cu o experienţă în construcţii de peste 10 ani, proiectul a luat formă din dorinţa de a oferi cumpărătorilor locuinţe de lux la preţuri accesibile. Interioarele apartamentelor au fost concepute astfel încat să asigure confortul viitorilor locatari, oferind posibilitatea de a personaliza spaţiile în funcţie de necesităţile fiecărei familii.

Un alt motiv de a alege Unique Luxury Apartments este lipsa comisionului. Apartamentele sunt cumpărate direct de la dezvoltator cu TVA de 5% inclus. Pentru proiectele în construcţie oferim posibilitatea ratelor la dezvoltator, ce se pot întinde până la 12 luni, termenele fiind stabilite împreună pentru comfortul ambelor părţi.

Cum am spus şi mai sus, pentru că ne dorim ca toţi cumpărătorii noştrii să fie mulţumiţi, suntem flexibili şi dispuşi la negocieri în cazul plăţii cash sau în cazul achiziţionării mai multor apartamente. Noi, Unique Luxury Apartments suntem unici prin faptul că apreciem toţi clienţii noştri şi încercăm să ii mulţumim pe fiecare în parte, transpunând dorinţele acestora în proiecte de suflet.

Totul este să vă doriţi, iar restul rămâne preocuparea noastră. Suntem deschişi în a vă răspunde la orice întrebare.  

Galerie ansamblu

+ 43 Imagini

Facilităţi ansamblu

Interfon

Piscină

Lift

Proprietăţi în ansamblu

Sumar proprietăţi

Apartamente

TIP cam. SUPRAFAŢĂde la - până la PREŢ (TVA INCLUS)de la - până la
2 55 mp 61.000 - 72.000
3 70 mp 95.000

Detalii proprietăţi

Apartament de vânzare 2 camere, în Mamaia, zona Nord

99.900

Mamaia, Zona Nord

Apartament cu 3 terase si vedere frontala la mare in Mamaia Nord!

 • 2 camere
 • Etaj 2/5
Apartament de vânzare 2 camere, în Mamaia, zona Nord

70.000

Mamaia, Zona Nord

Apartament in complex rezidential de lux! Direct dezvoltator!

 • 2 camere
 • Etaj 3/5
Apartament de vânzare 2 camere, în Mamaia, zona Nord

70.000

Mamaia, Zona Nord

Apartament 2 camere in Mamaia Nord cu vedere frontala la mare!

 • 2 camere
 • Etaj 4/6
Apartament de vânzare 2 camere, în Mamaia, zona Nord

75.000

Mamaia, Zona Nord

Apartament 2 camere ultramodern!

 • 2 camere
 • Etaj 1/5
Apartament de vânzare 2 camere, în Mamaia, zona Nord

75.000

Mamaia, Zona Nord

Apartament cu 2 camere, mobilat, comision 0% !

 • 2 camere
 • Etaj 5/5
Garsonieră de vânzare, în Mamaia, zona Nord

49.000

Mamaia, Zona Nord

Garsoniera Mamaia Nord la pret promotional de 49.000 EUR

 • o cameră
 • Etaj 2/5

Localizare ansamblu

Dezvoltator ansamblu

Descriere

Unique Luxury Apartments

www.uniqueluxuryapartments.ro/

Oamenii din spatele acestui nume, Unique Luxury Apartments şi-au început activitatea în domeniul dezvoltării imobiliare în urmă cu 10 ani. În decursul acestui timp au finalizat 10 proiecte şi au hotărât să nu se oprească aici.Toate construcţiile s-au desfăşurat la malul mării, cuprinzând întreaga zonă de la Constanţa, Mamaia, Mamaia nord şi Năvodari.

Cu fiecare proiect finalizat s-a pus câte o cărămidă la ceea ce numim astăzi, Unique Luxury Apartaments, care nu este doar un ansamblu rezidenţial, ci oglindirea a 10 ani de muncă, dezvoltare şi experienţă în tot ce reprezintă un asemenea proiect.  

Contact dezvoltator

Foloseşte formularul

Contactează telefonic

Office

Vanzari

Ansambluri similare