Descriere ansamblu

Ultima actualizare a ansamblului: 07 Iunie 2021

Belvedere Residence 3, un nou proiect deosebit, cu regim de înălţime P+6E, gândit astfel încât să satisfacă cele mai pretenţioase gusturi.... vezi mai mult

Belvedere Residence 3, un nou proiect deosebit, cu regim de înălţime P+6E, gândit astfel încât să satisfacă cele mai pretenţioase gusturi.

COMISION 0%

Începând cu partea de fundaţie, unde s-au utilizat coloane din beton armat, forate cu tubaj recuperabil şi continuând cu structura de rezistenţă realizată din cadre de beton dispusă pe două direcţii rectangulare, astfel memoriul tehnic de rezistenţă, tratând în detaliu îndeplinirea cerinţelor de rezistenta şi stabilirea construcţiei prin creşterea la maxim a siguranţei seismice. A fost asigurată termoizolarea pereţilor exteriori, a teraselor şi a elementelor din beton ale imobilului.

Finisajele de cea mai înalta calitate şi proiectul în sine oferă creşterea confortului pentru client.

În acelaşi timp, prin poziţia lui reprezintă o adevărată oază de linişte şi relaxare. Imobilul se situează la intrarea în Staţiunea Mamaia, lângă Hotelul Florida, chiar pe malul lacului. Poziţia conferă avantaje multiple, datorită accesului imediat către oraş, cât şi faptul că este poziţionat la doar câţiva pasi de plajă.

Belvedere Residence 3 oferă apartamente cu 2 camere, cu suprafeţe construite cuprinse între 72 - 88 mp, poziţionate atât cu vedere frontala către Lacul Siutghiol cât şi cu vedere către terenurile de tenis şi lateral către lac. Dispun de terase generoase de 18-20 mp cele cu vedere frontală către lac, iar cele cu vedere laterală, terase de 28mp.

Se predau la cheie (gresie, faianţă, parchet) cu centrală pe gaz şi aer condiţionat, geamuri Tripan şi tâmplărie de aluminiu de ultima generaţie.

Imobilul este finalizat în proporţie de 90%, urmând să se monteze liftul (lift Schindler 6 persoane), amenajarea parterului şi finisajele finale.

De ce să investeşti în Belvedere Residence 3?

Vedere superbă către lac, finisaje de cea mai bună calitate, sporturi nautice în apropierea imobilului, distanţa de 5 minute faţă de plajele amenajate, posibilitate de închiriere sau locuinţă permanentă.

Facilități ansamblu

Parcare subterană / supraterană

Interfon

Supermarket

Lift

Supraveghere video

Locație

Zona Central, Mamaia

Street View
Finalizat

Dezvoltator