Building Stefan Lacul Siutghiol

Descriere ansamblu

Ultima actualizare a ansamblului: 25 Ianuarie 2021

Avantajul de a locui între două ape, Marea Neagră şi Lacul Siutghiol, poate fi tradus prin privelişti spectaculoase de la răsărit până la apus, prin libertatea de a practica sporturile nautice preferate chiar la ţine acasă sau prin bucuria de a avea plaja în vecinătatea propriului tău cămin.... vezi mai mult

Avantajul de a locui între două ape, Marea Neagră şi Lacul Siutghiol, poate fi tradus prin privelişti spectaculoase de la răsărit până la apus, prin libertatea de a practica sporturile nautice preferate chiar la ţine acasă sau prin bucuria de a avea plaja în vecinătatea propriului tău cămin.

Prezentare

Cel mai nou ansamblu rezidenţial din cadrul proiectului imobiliar Building Ştefan Mamaia Nord este amplasat pe malul lacului Siutghiol, în imediata vecinătate a celor mai căutate plaje, cluburi şi terase de pe litoralul românesc. 

Imobilul va avea o arhitectură modernă, cu o structură P + 11 etaje şi un număr total de 66 de apartamente ideale pentru escapade de week-end la malul mării sau pentru o locuinţă permanentă, confortabilă şi sigură.

Apartamentele din cadrul noului ansamblu rezidenţial Building Ştefan Mamaia Nord vor fi predate “la alb”, păstrând un standard înalt de calitate în construcţii. Ansamblul va fi prevăzut cu parcare interioară şi exterioară, interfon, 2 lifturi Schindler de ultima generaţie, sisteme de supraveghere şi un ponton propriu, dedicat ambarcaţiunilor de mici dimensiuni. 

 Spaţiul verde şi terasă amenajată pe malul lacului Siutghiol vor completă aerul modern şi îngrijit al ansamblului rezidenţial.

Facilități ansamblu

Parcare subterană / supraterană

Interfon

Lift

Supraveghere video

Locație

Zona Central, Mamaia

Street View
Finalizat

Dezvoltator

BUILDING STEFAN

Misiunea noastră este aceea de a crea pentru clienţii noştri comunităţi în care se pot bucura de un trai liniştit, confortabil şi sigur. Pentru noi, siguranţa familiei tale este importantă, de aceea blocurile sunt dotate cu interfon şi sisteme de supraveghere video.