First Residence Mamaia Nord

Descriere ansamblu

Ultima actualizare a ansamblului: 25 Mai 2021

First Residence, Mamaia Nord, O lume a eleganţei în prima linie a mării.... vezi mai mult

First Residence, Mamaia Nord, O lume a eleganţei în prima linie a mării.

Prezentare

Pe malul mării, un nou reper al vieţii sofisticate ia naştere – un complex modern, elegant, cu facilităţi exclusiviste: restaurante, spa cu aromaterapie, saună, masaj, sală de fitness, cigar club şi wine tasting room, beach cabanas, piscină semi-olimpică, spaţiu de joacă copii, sală de evenimente & more.

First Residence Mamaia Nord livrează un concept captivant în prima linie a mării, o conexiune urbană ce duce la următorul nivel atât viaţa de zi, la cele mai cool plaje, cât şi viaţa de noapte, la cele mai hot locuri din Mamaia Nord. Să îmbini ce este mai bun din ambele lumi presupune o locuinţă care să reflecte atât bucuria pentru “afară” cât şi aprecierea pentru lucrurile mai fine, pentru detaliile interioare.

Un lanţ hotelier de 5 stele este parte a conceptului nostru. Toate apartamentele au suprafeţe vitrate mari, din tavan până la podea, vederi panoramice care îţi taie răsuflarea, finisaje premium care să reflecte nivelul şi calitatea la care nu doar te aştepţi, dar pe care le meriţi.

Enumerăm câteva din finisajele speciale ale unui apartament: pardoseală - piatră naturală sau gresie rectificată, obiecte sanitare Villeroy&Boch, uşi Barausse etc.

First Residence Mamaia Nord este conceput să depăşească aşteptările în orice privinţă. Facilităţile, finisajele, detaliile din fiecare locuinţă sunt o reflexie a acestui angajament. Sistemul smart house, încălzire în pardoseală, aer condiţionat în living sunt doar câteva din ceea ce oferim. Ştim că fiecare construcţie este unică, de aceea apartamentele din ansamblul nostru de 2, 3 şi 4 camere sunt caracterizate prin eleganţă, exigenţă şi rafinament.

Datorită poziţionării în primul rând de la mare (în prima linie), cu vedere panoramică asupra Mării Negre, apartamentele cu spaţii vitrate generoase şi inundate de soare sunt locaţia ideală a unei vacanţe de neuitat sau chiar a unei reşedinţe pe toată perioada anului.

Facilități ansamblu

Spațiu de joacă pentru copii

Sală de sport

Parcare subterană / supraterană

Acces securizat

Interfon

Supermarket

Piscină

Lift

Supraveghere video

Locație

Zona Nord, Mamaia

Street View
Finalizat

Dezvoltator

DeSilva Residences

DeSilva Residences este un dezvoltator cu o experienţă de peste 25 ani în domeniul imobiliar ce deţine în portofoliu numeroase proprietăţi, pentru mare parte din acestea fiind atât dezvoltator cât şi constructor. Ca şi dezvoltator, imobilele realizate se încadrează în categoria clădirilor de lux, atât în ceea ce priveşte locaţiile exclusiviste cât şi în privinţa calităţii construcţiilor şi finisajelor.