Indisponibil
  • An predare
    Decembrie 2020
  • Camere
    1 - 3
  • Suprafeţe
    52,38 mp - 126,94 mp
  • Preţuri
    52.000 € - 180.000 €
+13
Imagini

Ansambluri similare

Descriere ansamblu Ultima actualizare a ansamblului: 05 Septembrie 2019

Un apartament în Complexul rezidenţial Lake One Mamaia te menţine în mijlocul acţiunii estivale. Eşti în inima staţiunii Mamaia, la mai puţin de 10 minute de mers pe jos de piaţeta Cazino, cluburi, baruri, restaurante şi la numai 5 minute de Satul de Vacanţă, locul favorit al copiilor mici şi mari.... vezi mai mult

Un apartament în Complexul rezidenţial Lake One Mamaia te menţine în mijlocul acţiunii estivale. Eşti în inima staţiunii Mamaia, la mai puţin de 10 minute de mers pe jos de piaţeta Cazino, cluburi, baruri, restaurante şi la numai 5 minute de Satul de Vacanţă, locul favorit al copiilor mici şi mari.

Prezentare

Lake One păstrează tonul staţiunii Mamaia, Perla litoralului şi adoptă un stil simplu, deschis, cu ferestre mari pentru a lasă lumina naturală să pătrundă peste tot. Decorurile geometrice de pe faţada exterioară sunt plasate special pentru a crea jocuri de lumină în apusurile lungi de vară.

Spre încântarea copiilor, cunoscutul parc acvatic Aqua Magic se află în imediata vecinătate. Pentru iubitorii sportului, vă propunem tenis, la binecunoscutele Arene Idu, care sunt gazda mai multor campionate de tenis, în fiecare vară.

Lake One le oferă clienţilor câteva facilităţi unice în Mamaia: un ponton modern şi exclusivist, o piscină pe lac, un restaurant pentru gusturi rafinate şi o sală de fitness.

Galerie ansamblu

+ 11 Imagini

Stadiu ansamblu

  • Start construcţieOctombrie 2018
  • Start vânzareOctombrie 2018
  • FinalizareDecembrie 2020

Facilităţi ansamblu

Spațiu de joacă pentru copii

Sală de sport

Parcare subterană / supraterană

Acces securizat

Interfon

Piscină

Lift

Parc

Supraveghere video

Localizare ansamblu

Dezvoltator ansamblu

Descriere

Lake One Mamaia

Euro Vial Residence a luat naştere din pasiunea pentru calitate, eleganţă şi rafinament, propulsându-se astfel în topul dezvoltatorilor imobiliari din Constanţa.

Apartamentele sunt complet finisate şi construite printr-o excelenţă de neegalat, fiind poziţionate în noul centru al distracţiei de pe litoral.