Luxury Residence Mamaia

Descriere ansamblu

Ultima actualizare a ansamblului: 03 Decembrie 2021

Din dorinţa de a îmbunătăţii calitatea vieţii şi de a oferi o experienţă de confort superioară, am dezvoltat proiectul Luxury Residence Mamaia prin care ne propunem să creăm locuinţe pentru generaţii întregi.... vezi mai mult

Din dorinţa de a îmbunătăţii calitatea vieţii şi de a oferi o experienţă de confort superioară, am dezvoltat proiectul Luxury Residence Mamaia prin care ne propunem să creăm locuinţe pentru generaţii întregi.

Prezentare

Ansamblul Luxury Residence este amplasat în zona de nord a staţiunii Mamaia, într-un cadru ambiental deosebit, chiar între lacul Siutghiol şi Marea Neagră, oferind acces rapid la minunatele plaje din zonă, la cluburi şi restaurante cunoscute. De la etajele superioare ale imobilului vă puteţi bucura de o vedere superbă asupra mării, lacului sau a staţiunii.

În dezvoltarea proiectului Luxury Residence Mamaia mizăm pe profesionalism şi eficienţă, astfel vă oferim studiouri şi apartamente de lux realizate cu: viziunea creativă a arhitecţilor, cele mai moderne tehnologii de confort şi siguranţă, exclusivitate în detalii, soluţii inovatoare de inginerie şi design. Apartamentele din cadrul Luxury Residence Mamaia reprezintă o investiţie inteligentă pe termen lung, bazată pe responsabilitate şi calitate.

Fă o alegere înţeleaptă, alege un apartament în ansamblul Luxury Residence Mamaia!

Profesionalismul şi perspectiva inovativă cu care abordăm fiecare proiect, calitatea în construcţii şi arhitectura moderă a fiecărui imobil reprezintă angajamente care ne permit să rămânem activi pe o piaţă imobliară aflată în continuă creştere.

DOTĂRI GENERALE ALE ANSAMBLULUI

Luxury Residence va beneficia de următoarele dotări:

- ascensor cu design modern;
- recepţie amenajată;
- servicii de pază 24/24;
- sistem de parcare Klaus;
- locuri de parcare cu acces pe bază de cartelă;
- casa scării placată cu marmura.

FINISAJELE EXTERIOARE ALE CLĂDIRII

Construcţie realizată pe cadre de beton cu zidărie exterioară din BCA de 30cm, placată cu saltele din vată bazaltică. Faţada ventilată oferă următoarele avantaje:

- eficienţă energetică;
- izolaţie fonică;
- ventilaţie naturală a pereţilor exteriori şi permeabilitatea vaporilor.

FINISAJE INTERIOARE ALE LOCUINŢELOR

Apartamentele şi Studiourile se vor preda cu următoarele dotări şi finisaje:

- tâmplărie din profile aluminiu Schuco;
- uşă metalică antiefracţie;
- uşi interioare MDF alb PINUM;
- încălzire în pardoseală;
- centrală termică VAILLANT;
- aer condiţionat MITSUBISHI;
- pereţi finisaţi cu glet şi zugrăviţi cu vopsea lavabilă;
- gresie dublu portelanata;
- bazin încastrat GEBERIT;
- instalaţii electrice şi sanitare realizate;
- aparataje electrice( prize, intrerupatoare GEWISS).

Apartamente cu 3 camere

Descoperă o nouă expresie a luxului şi confortului în apartamentele cu 3 camere din ansamblul Luxury Residence! Interioarele generoase şi bine compartimentate, dotările ultramoderne ale imobilului şi finisajele premium transformă apartamentele noastre de 3 camere într-un refugiu confortabil şi trainic, amplasat la câţiva paşi de plajă.

Apartamente cu 2 camere

Spaţii interioare generoase şi inteligent compartimentate, dotări moderne şi finisaje premium! Acestea sunt coordonatele care transformă apartamentele cu 2 camere din ansamblul Luxury Residence în alegerea ideală pentru reşedinţa ta de la malul mării!

Studiouri

Bucuria de a locui la câţiva paşi de mare este dublată de confortul oferit de studiourile noastre din cadrul ansamblului Luxury Residence. Accentele luxoase ale întregului imobil şi configurarea inteligentă a spaţilor interior oferă armonie şi stare de bine viitorilor locatari.

Facilități ansamblu

Acces securizat

Lift

Parcare subterană / supraterană

Locație

Zona Nord, Mamaia

Street View
Finalizat

Dezvoltator

LUXURY RESIDENCE MAMAIA