Marina Regia Residence

Descriere ansamblu

Ultima actualizare a ansamblului: 06 August 2021

Situat în cea mai vibrantă şi modernă parte a litoralului românesc - Mamaia Nord, pe o suprafaţa de aproximativ 7 hectare, ansamblul Marina Regia Residence oferă locatarilor un stil de viaţă contemporan, citadin, relaxant şi deconectant în acelaşi timp, într-o ambianţă marină de excepţie.

Complexul, alcătuit din 46 de vile ideale ca reşedinţă permanentă sau ca locuinţă de... vezi mai mult

Situat în cea mai vibrantă şi modernă parte a litoralului românesc - Mamaia Nord, pe o suprafaţa de aproximativ 7 hectare, ansamblul Marina Regia Residence oferă locatarilor un stil de viaţă contemporan, citadin, relaxant şi deconectant în acelaşi timp, într-o ambianţă marină de excepţie.

Complexul, alcătuit din 46 de vile ideale ca reşedinţă permanentă sau ca locuinţă de vacanţă, are acces direct la plaja Marina Regia Beach, una dintre cele 4 plaje Blue Flag ale României.

Prezentare

Unicitatea şi eleganţa locului este dată de atenţia acordată de către dezvoltator calităţii vieţii materializată prin generozitatea spaţiilor verzi luxuriante atent şi permanent întreţinute, siguranţa, confortul şi nu în ultimul rând, apartenenţa la o comunitate selectă formată din oameni cu profile asemănătoare.

Vilele din complexul Marina Regia Residence sunt complet finisate şi au suprafeţe cuprinse între 300 si 350 mp şi aproximativ 1000 mp teren.

În spaţiul interior regăsim living-ul împreună cu zona de dining, bucătăria, 3/4 dormitoare, 3 băi complet echipate, pod finisat căruia i se pot conferi diverse destinaţii, spaţiu tehnic cu utility room, spaţii de depozitare, garaj pentru 2 automobile dotat cu sistem de deschidere automată a uşii.

În exterior terasele devin o extensie a spaţiului interior creând legatura cu grădina generoasă minuţios întreţinută, amenajată cu gazon, plante ornamentale, arbori si arbuşti.

Fie în intimitate, fie alături de famile şi prieteni, terasele şi grădina vor fi apreciate ca loc ideal pentru relaxare şi pentru mult aşteptatul grill de weekend.

Vilele din Marina Regia Residence beneficiază de proximitatea a două hoteluri Arena Regia Hotel 5* şi Arcadia Hotel 4*, trei restaurante, unul dintre cele mai apreciate spa-uri din România, Imperia Spa, piscina interioară, piscina exterioară (infinity pool), piscina pentru copii, terenuri de tenis, teren de fotbal, loc de joacă pentru copii, locuri de parcare pentru oaspeţi, staţie de încărcare maşini electrice, ATM.

În imediata vecinătate se găsesc restaurante şi terase, supermarket-uri (Mega Image, Kaufland, Lidl, etc), staţii alimentare carburanţi (benzinării), farmacii.

Poziţionarea excelentă a Complexului oferă rezidenţilor accesul rapid atât către oraşul Constanţa, dar şi către Autostrada Soarelui.

Facilități ansamblu

Spațiu de joacă pentru copii

Sală de sport

Parcare subterană / supraterană

Acces securizat

Piscină

Parc

Locație

B-dul Mamaia Nord 77, zona Nord, Mamaia

Finalizat

Dezvoltator

Dezvoltatorul Tracon este o companie cu capital privat românesc, cu o experienţă de 30 ani în lucrări de construcţii civile, industrial şi de artă. Compania a finalizat cu succes o gamă variată de proiecte, de la clădiri de mare anvergură, lucrări de infrastructură şi aeroporturi, la centre comerciale, hoteluri, ansambluri rezidenţiale, consolidări şi restaurări de clădiri de patrimoniu.


Experienţa firmei în domeniul tâmplăriei şi produselor fabricate din lemn oferă posibilitatea de a crea soluţii atent gândite pentru a corespunde celor mai exigente cerinţe şi a da valoare deosebită proiectelor.


Înfiinţată în 1991, compania Tracon SRL se distinge prin experienţa şi capacitatea de a realiza proiecte la orice scară şi la cea mai înaltă calitate a execuţiei.