Nordis Mamaia 5*****

Descriere ansamblu

Ultima actualizare a ansamblului: 28 Iunie 2022

Nordis Mamaia 5***** este o dezvoltare imobiliară unică în România, un mix între segmentul rezidenţial şi cel hotelier, completat de zone de relaxare şi facilităţi ce confirmă standardul unui hotel de 5 stele.... vezi mai mult

Nordis Mamaia 5***** este o dezvoltare imobiliară unică în România, un mix între segmentul rezidenţial şi cel hotelier, completat de zone de relaxare şi facilităţi ce confirmă standardul unui hotel de 5 stele.

Nordis Mamaia este un resort de 5 stele, excelent pentru vacanţă şi o investiţie sigură şi profitabilă pe termen lung.

Cumpărătorii pot alege dintre cele două variante:
- rezidenţial - un apartament la 100 de metri de plajă, care le oferă beneficiul terapeutic al mării, de care se pot bucura oricând, drept casă de vacanţă sau locuinţă permanentă;
- hotelier - o cameră de hotel de 5 stele, operată în totalitate de către Nordis Group.

Această variantă este un produs financiar sigur, o investiţie cu randament garantat de 7% pe o perioadă de 30 de ani, ce generează un venit pasiv lunar, de până la 1000 de Euro.

Un alt beneficiu constă în faptul că în fiecare an, proprietarul poate petrece o vacanţă de 7 zile în unitatea pe care o deţine, fără a-i fi afectat venitul lunar.

Extrem de important, clădirile sunt certificate GREEN Homes, deci au eficienţă energetică ridicată, ceea ce implică un confort sporit şi costuri de întreţinere mai mici.

Prezentare

Proiectul Nordis Mamaia este localizat în Mamaia Nord, cea mai dorită zonă, dezvoltată modern în ultimii ani.

Aproape de zona de entertainment şi cluburi din Mamaia Nord, devenită una dintre cele mai cosmopolite destinaţii de distracţie din Europa, Nordis Mamaia aduce un plus extraordinar prin prisma mixului complet de facilităţi pe care le integrează în complex.

Ansamblul Nordis Mamaia este o destinaţie de vacanţă potrivită în orice perioadă a anului.

În incintă este situat cel mai mare SPA de pe litoralul românesc, cu o suprafaţă de peste 3.200 de metri pătraţi, care cuprinde saune şi piscine. De asemenea, ansamblul dispune de plajă proprie, care include restaurante, baruri pe plajă şi piscină pentru copii.

În luna Aprilie 2022, compania se pregăteşte de predarea unităţilor hoteliere şi continuă etapa a doua a ansamblului Nordis Mamaia, situată chiar lângă cele 4 corpuri deja construite la mare.

Etapa a doua cuprinde peste 1160 de apartamente rezidenţiale şi numeroase servicii şi facilităţi de 5 stele.

Pentru aceste proprietăţi, cumpărătorii pot beneficia opţional de mobilare la standardul de calitate Nordis, precum şi de serviciul de property management.

Acest serviciu presupune închirierea unităţii prin intermediul Nordis, fără alte griji din partea proprietarului în ceea ce priveşte găsirea chiriaşilor, curăţenia şi gestionarea proprietăţii.

Stadiul vânzărilor

Nordis Mamaia a reuşit să atragă atenţia investitorilor, conceptul unui produs financiar sigur, cu randament bun fiind deja un trend internaţional. În prima etapa a proiectului, au fost vândute 97% de unităţi din divizia rezidenţială şi aproximativ 93% din cea hotelieră.

În etapa a doua, ce cuprinde doar unităţi rezidenţiale, au fost vândute apartamente în proporţie de 66%. Solicită chiar acum o ofertă şi intră în comunitatea investitorilor Nordis!

Facilităţi şi servicii:
-SPA de 3.200 mp;
-Piscine interioare şi exterioare;
-12 Restaurante şi cafenele;
-Plajă proprie;
-Concierge;
-Sală polivalentă;
-Parcare privată;
-Cinema VIP;
-Smart Home;
-Parcare subterană / supraterană;
-Centru de recuperare medicală;
-Loc de joacă pentru copii.

Facilități ansamblu

Spațiu de joacă pentru copii

Sală de sport

Acces securizat

Interfon

Piscină

Lift

Supraveghere video

Parcare subterană / supraterană

Locație

Zona Nord, Mamaia

Finalizat

Dezvoltator

Nordis Mamaia este un produs ce reflectă cu acurateţe nevoile şi dorinţele cumpărătorilor, având la bază interacţiunea pe care echipa Nordis a avut-o cu mii de clienţi de-a lungul a unui deceniu de activitate al companiei.

Cu o experienţă de peste 9 ani în domeniul imobiliar, Nordis are în portofoliu câteva sute de proprietăţi vândute în proiecte rezidenţiale exclusive. Activităţile Nordis în cadrul acestor proiecte au inclus: consultanţă pentru achiziţia terenului şi oportunitatea investiţiei, management de proiect, vânzare ansambluri în exclusivitate.

Proiectul Nordis Mamaia beneficiază astfel de un know-how semnificativ în domeniul dezvoltării imobiliare.