• An predare
  Finalizat
 • Camere
  1 - 2 camere
 • Suprafeţe
  22,51 mp - 47,95 mp
 • Preţuri
  37.000 € - 66.000 €
+24
Imagini

Descriere ansamblu Ultima actualizare a ansamblului: 22 Februarie 2021

The T Twelve este un proiect tip boutique cu 4 etaje, situat într-o zonă liniştită a staţiunii, având în imediata apropiere un ponton superb pe malul canalului Dunăre - Marea Neagră.... vezi mai mult

The T Twelve este un proiect tip boutique cu 4 etaje, situat într-o zonă liniştită a staţiunii, având în imediata apropiere un ponton superb pe malul canalului Dunăre - Marea Neagră.

Prezentare

Proiectul a fost gândit iniţial ca un proiect de design bazat pe o amenajare deosebită şi o compartimentare eficientă. Echipa de arhitecţi şi designeri cu care am colaborat, au reuşit să creeze zone atât de depozitare cât şi zone de relaxare deosebite. Totul într-un spaţiu compact dar bine compartimentat.

Majoritatea teraselor vin cu o adâncime de până la 2 mp, ideal pentru a admira răsăriturile şi apusurile superbe cu privelişte către Marea Neagră. În acelaşi timp, zona este împrejmuită de copaci mari, meniţi să ofere umbră şi o calitate a aerului deosebită.

Proiectul se va extinde curând, iar cu aceste detalii vom reveni la momentul potrivit.

Hai în vacanţă!

Galerie ansamblu

+ 22 Imagini

Stadiu ansamblu

 • FinalizareDecembrie 2020
 • FinalizareMartie 2021

Facilităţi ansamblu

Parcare subterană / supraterană

Acces securizat

Interfon

Supermarket

Lift

Supraveghere video

Proprietăţi în ansamblu

Sumar proprietăţi

Apartamente

TIP cam. SUPRAFAŢĂde la - până la PREŢ (+TVA)de la - până la
1 22,51 mp - 29,10 mp 37.000 - 39.000
2 36,07 mp - 47,95 mp 53.000 - 66.000

Localizare ansamblu

Dezvoltator ansamblu

Descriere

Toth Developments este un dezvoltator ce vine cu un background în construcţii cu o experienţă de mai bine de 15 ani.

Compania mamă şi anume TTH Dezvolt Construct este un constructor renumit în zona Constanţa cu o echipă puternică ce oferă servicii de calitate cum ar fi: structuri şi terasamente, finisaje interioare şi exterioare, servicii de curăţenie şi îngrijire a spaţiilor comune.

Beneficiind de o experienţă vastă, TTH Dezvolt Construct a pus bazele unei noi companii care dezvoltă momentan 2 proiecte rezidenţiale de tip boutique în zona de nord a staţiunii Mamaia. Poziţiile celor 2 proiecte sunt strategic selecţionate în zone liniştite ale staţiunii, înconjurate de verdeaţă şi cu o privelişte minunată spre Marea Neagră sau pe Canalul Dunăre-Marea Neagră.

Contact dezvoltator

Foloseşte formularul

Contactează telefonic

Office

Ansambluri similare