Tomis Villa Promenada

Descriere ansamblu

Ultima actualizare a ansamblului: 05 Mai 2021

Amplasat în Mamaia Nord, în prima linie la plajă, Tomis Villa Promenada se adresează tuturor celor care îşi doresc să trăiască un stil de viaţă relaxant în imediata vecinătate a mării.
Format din 3 imobile, C1, C2 si C3 ansamblul rezidenţial Tomis Villa Promenada are o arhitectură deosebită, suprafeţe vitrate mari şi facilităţi premium, combinând confortul unei locuinţe mode... vezi mai mult

Amplasat în Mamaia Nord, în prima linie la plajă, Tomis Villa Promenada se adresează tuturor celor care îşi doresc să trăiască un stil de viaţă relaxant în imediata vecinătate a mării.
Format din 3 imobile, C1, C2 si C3 ansamblul rezidenţial Tomis Villa Promenada are o arhitectură deosebită, suprafeţe vitrate mari şi facilităţi premium, combinând confortul unei locuinţe moderne cu avantajele poziţionării sale într-una dintre cele mai căutate zone ale litoralului românesc.

Prezentare

Cele 196 de studiouri şi apartamente cu 2 şi 3 camere din ansamblul Tomis Villa Promenada au fost gândite să ofere locatarilor o experienţă bazată pe siguranţă şi calitate. Pentru asta, am inclus în procesul de construcţie doar materiale şi dotări de calitate superioară:

- Pereţi exteriori şi interiori din cărămidă Porotherm -
- Faţadă ventilată -
- Izolaţie exterioară cu vată minerală + polistiren -
- Tâmplărie Salamander cu geam triplex -
- Balustrade din sticla securizata -
- Lift Kleeman -
- Granit/marmură casa scării -
- Videointerfon -
- Camere de luat vederi -
- Bariere de acces -
- Parcari amenajate -

Situat în prima linie la plajă, imobilul Tomis Villa Promenda C1 oferă locatarilor săi o vedere frontală spectaculoasă la mare, amplificând aerul relaxant de vacanţă în fiecare dintre studiourile şi apartamentele imobilului. În August 2019, locatarii primului imobil din cadrul ansamblului se vor putea bucura de locuinţele lor de la malul mării. Pentru cel de-al doilea imobil, termenul de predare este stabilit în August 2020, iar pentru cel de-al treilea august 2021. Pentru a completa experienţa confortabilă, imobilele vor fi prevăzute cu lifturi, finisaje din piatră naturală pentru spaţiile comune, videointerfon şi parcare privată.

Pentru a completa experienţa confortabilă, imobilele vor fi prevăzute cu lifturi, finisaje din piatră naturală pentru spaţiile comune, videointerfon şi parcare privată.

 

Facilități ansamblu

Parcare subterană / supraterană

Acces securizat

Interfon

Lift

Supraveghere video

Locație

Zona Nord, Mamaia

Street View
Finalizat

Dezvoltator

Tomis Villa

Tomis Villa reprezintă un brand rezidenţial care promovează calitatea şi profesionalismul în construcţii. Marca Tomis Villa reuneşte sub un singur concept zeci de imobile dezvoltate în Constanţa şi Mamaia Nord. Mai mult decât ansambluri rezidenţiale, Tomis Villa creează comunităţi în care accentul se pune pe nevoile de siguranţă şi confort ale locuitorilor.

Povestea noastră începe odată cu construcţia complexului Tomis Villa Constanţa, unul dintre cele mai cunoscute cartiere ale oraşului care înglobează 22 de imobile cu o arhitectură deosebită şi apartamente ultramoderne.

Evoluţia noastră continuă cu alte două proiecte rezidenţiale ambiţioase! Primul dintre ele este Tomis Villa Center, un proiect rezidenţial modern şi exclusivist, dedicat persoanelor care îşi doresc să locuiască în centrul Constanţei, dar în acelaşi timp aproape de mare.

Istoric