Tomis Villa Promenada

Descriere ansamblu

Ultima actualizare a ansamblului: 05 Mai 2021

Amplasat în Mamaia Nord, în prima linie la plajă, Tomis Villa Promenada se adresează tuturor celor care îşi doresc să trăiască un stil de viaţă relaxant în imediata vecinătate a mării.
Format din 3 imobile, C1, C2 si C3 ansamblul rezidenţial Tomis Villa Promenada are o arhitectură deosebită, suprafeţe vitrate mari şi facilităţi premium, combinând confortul unei locuinţe mode... vezi mai mult

Amplasat în Mamaia Nord, în prima linie la plajă, Tomis Villa Promenada se adresează tuturor celor care îşi doresc să trăiască un stil de viaţă relaxant în imediata vecinătate a mării.
Format din 3 imobile, C1, C2 si C3 ansamblul rezidenţial Tomis Villa Promenada are o arhitectură deosebită, suprafeţe vitrate mari şi facilităţi premium, combinând confortul unei locuinţe moderne cu avantajele poziţionării sale într-una dintre cele mai căutate zone ale litoralului românesc.

Prezentare

Cele 196 de studiouri şi apartamente cu 2 şi 3 camere din ansamblul Tomis Villa Promenada au fost gândite să ofere locatarilor o experienţă bazată pe siguranţă şi calitate. Pentru asta, am inclus în procesul de construcţie doar materiale şi dotări de calitate superioară:

- Pereţi exteriori şi interiori din cărămidă Porotherm -
- Faţadă ventilată -
- Izolaţie exterioară cu vată minerală + polistiren -
- Tâmplărie Salamander cu geam triplex -
- Balustrade din sticla securizata -
- Lift Kleeman -
- Granit/marmură casa scării -
- Videointerfon -
- Camere de luat vederi -
- Bariere de acces -
- Parcari amenajate -

Situat în prima linie la plajă, imobilul Tomis Villa Promenda C1 oferă locatarilor săi o vedere frontală spectaculoasă la mare, amplificând aerul relaxant de vacanţă în fiecare dintre studiourile şi apartamentele imobilului. În August 2019, locatarii primului imobil din cadrul ansamblului se vor putea bucura de locuinţele lor de la malul mării. Pentru cel de-al doilea imobil, termenul de predare este stabilit în August 2020, iar pentru cel de-al treilea august 2021. Pentru a completa experienţa confortabilă, imobilele vor fi prevăzute cu lifturi, finisaje din piatră naturală pentru spaţiile comune, videointerfon şi parcare privată.

Pentru a completa experienţa confortabilă, imobilele vor fi prevăzute cu lifturi, finisaje din piatră naturală pentru spaţiile comune, videointerfon şi parcare privată.

 

Facilități ansamblu

Parcare subterană / supraterană

Acces securizat

Interfon

Lift

Supraveghere video

Locație

Zona Nord, Mamaia

Finalizat

Dezvoltator

Tomis Villa reprezintă un brand rezidenţial care promovează calitatea şi profesionalismul în construcţii. Marca Tomis Villa reuneşte sub un singur concept zeci de imobile dezvoltate în Constanţa şi Mamaia Nord.


Mai mult decât ansambluri rezidenţiale, Tomis Villa creează comunităţi în care accentul se pune pe nevoile de siguranţă şi confort ale locuitorilor.


Povestea noastră începe odată cu construcţia primului imobil din complexul Tomis Villa  Constanţa, unul dintre cele mai cunoscute cartiere nou dezvoltate ale oraşului. Descrisă că fiind o comunitate aparte, care se remarcă prin arhitectură diferită a blocurilor, complexul Tomis Villa Constanţa înglobează 22 de imobile .


Evoluţia noastră continuă cu alte două proiecte rezidenţiale ambiţioase!


Primul dintre ele este Tomis Villa Center I şi Tomis Villa Center ÎI, proiectul rezidenţial dedicat persoanelor care îşi doresc să locuiască în centrul Constanţei, dar în acelaşi timp aproape de mare. Amplasat în zona centrală a oraşului şi la 200 de metri de plajă, Tomis Villa Centre încurajează un stil de viaţă exclusivist, dedicat confortului şi stării de bine. Ansamblul păstrează rigoarea şi standardele înalte de calitate în construcţii pe care le practicăm, urmând să se transforme într-o oază de confort şi armonie pentru viitorii proprietari.


Tomis Villa Promenadă din Mamaia Nord un alt proiect recent proiect al companiei. Proiectul se adresează persoanelor care îşi doresc să trăiască un stil de viaţă relaxant în imediată vecinătate a mării. Complexul este format din 4 imobile şi însumează un total de 215 de studiouri, apartamente şi duplexuri cu vedere laterală sau frontală la mare.

Istoric