Descriere ansamblu

Ultima actualizare a ansamblului: 18 Ianuarie 2023

În inima minunatei zone de nord a staţiunii Mamaia, White Sea este locul de unde îţi doreşti să nu mai pleci. La doar 5 minute de celebra zonă de cluburi şi 10 minute de satul de vacanţă. White Sea se află exact acolo unde totul este la îndemână. Dar şi unde ieşi din recepţie direct pe plajă. Te aşteptăm să te convingi pe Strada Hanului nr. 28.... vezi mai mult

În inima minunatei zone de nord a staţiunii Mamaia, White Sea este locul de unde îţi doreşti să nu mai pleci. La doar 5 minute de celebra zonă de cluburi şi 10 minute de satul de vacanţă. White Sea se află exact acolo unde totul este la îndemână. Dar şi unde ieşi din recepţie direct pe plajă. Te aşteptăm să te convingi pe Strada Hanului nr. 28.

Tu ce speri să găseşti într-un apartament pe malul mării?

White Sea este un proiect mixed use ce găzduieşte peste 100 de apartamente de lux, restaurante, acces la plajă privată, piscină privată, parcări subterane (5000 mp2), beach bar şi un nivel de intimitate şi discreţie excepţional.

Facilități ansamblu

Acces securizat

Piscină

Lift

Supraveghere video

Parcare subterană / supraterană

Locație

Strada Hanului nr. 28, zona Nord, Mamaia

3 luni până la finalizare

Dezvoltator

WHITE PROPERTIES

Alte telefoane

Toate proiectele din portofoliul White Properties au ca numitor comun atenția pentru viitorul proprietar. Grijă care se vede din felul în care sunt poziționate proiectele (în zone de interes, aproape de plajă sau chiar pe plajă), din designul ales (simplu, modern și memorabil) cât și din materialele folosite, dar și din serviciile oferite.

Dacă tragem linie, putem zice că White Properties înseamnă respect.