• An predare
  August 2020
 • Camere
  1 - 2
 • Suprafeţe
  42 mp - 55 mp
 • Preţuri
  38.100 € - 46.900 €
+27
Imagini

Descriere ansamblu Ultima actualizare a ansamblului: 07 Ianuarie 2020

Proiect rezidenţial format din apartamente cu vedere la mare finisate complet, situat la 3 minute de plajă, în zona Mamaia-Nord. Construim folosind materiale de calitate pentru un cămin trainic la malul mării (folosim cărămida Porotherm Profi).... vezi mai mult

Proiect rezidenţial format din apartamente cu vedere la mare finisate complet, situat la 3 minute de plajă, în zona Mamaia-Nord. Construim folosind materiale de calitate pentru un cămin trainic la malul mării (folosim cărămida Porotherm Profi).

Prezentare

Locaţia este foarte importantă atunci când alegi locaţia casei tale, aşa că am ales să locuieşti la doar 3 minute de mers cu maşina de plajă şi 10 minute de zona de cluburi. Mai mult, apartamentele noastre oferă vedere asupra mării! Accesul se face direct din Bulevardul Mamaia Nord nr. 28.

Simplitatea ţine de bunul gust. Lucrăm cu arhitecţi pregătiţi în a desena linii plăcute ochiului şi coloristică adaptate zonei şi destinaţiei viitoarei tale locuinţe. Materialele vor fi întotdeauna de cea mai bună calitate!

Apartamentele au suprafeţe generoase şi spaţii interioare bine compartimentate.

Proiectul este de tip P+5 şi are ca termen de finalizare al lucrărilor luna august 2020. Cuprinde 36 de apartamente care pot fi transformate într-un cămin primitor, 3 din apartamente au în proprietate şi curte proprie.

Galerie ansamblu

+ 25 Imagini

Stadiu ansamblu

 • Start construcţieAugust 2019
 • Vizualizare modelDecembrie 2019
 • Start vânzareDecembrie 2019
 • FinalizareAugust 2020

Facilităţi ansamblu

Interfon

Supermarket

Lift

Supraveghere video

Proprietăţi în ansamblu

Sumar proprietăţi

Apartamente

TIP cam. SUPRAFAŢĂde la - până la PREŢ (+TVA)de la - până la
1 42 mp 38.100
2 49 mp - 55 mp 39.900 - 46.900

Localizare ansamblu

Dezvoltator ansamblu

Descriere

SC XTC SHARING SRL

urbnx.ro/

SC XTC SHARING SRL - companie cu activitate în construcţii de proiecte rezidenţiale în zona metropolitană Constantă. Proiect X1 - vândut integral; proiect X2 - în construcţie.

Contact dezvoltator

Foloseşte formularul

Contactează telefonic

Office

Ansambluri similare