Zora Residence

Descriere ansamblu

Ultima actualizare a ansamblului: 19 Mai 2022

Zora Residence înseamnă bucuria de a trăi confortabil la malul mării şi reprezintă o contopire frumoasă de concepte care îmbină ideea unui cămin confortabil cu privilegiile unui hotel luxos.... vezi mai mult

Zora Residence înseamnă bucuria de a trăi confortabil la malul mării şi reprezintă o contopire frumoasă de concepte care îmbină ideea unui cămin confortabil cu privilegiile unui hotel luxos.

Prezentare

Amplasat în Mamaia Nord, la intersecţia Străzii Promenadă Năvodari cu Strada Hanului, Zora Residence este un imobil modern şi spectaculos care cuprinde 30 de apartamente cu destinaţie rezidenţială şi un hotel de 4 stele cu 84 de camere şi facilităţi de lux.

Nimic nu stă între tine şi mare! La Zora Residence, distanţa de acasă până la plajă se măsoară în paşi plini de relaxare şi bucurie. Ansamblul rezidenţial este amplasat chiar lângă plajă, în prima linie, şi oferă o vedere spectaculoasă spre mare din fiecare apartament.

Cele 18 studiouri şi 12 apartamente cu 2 camere sunt dispuse pe 6 etaje şi se vând cu finisaje complete pentru ca tu să te bucuri de noua ta locuinţă în cel mai relaxat mod. Fiecare locuinţă include următoarele dotări:
-Gresie, faianţă, parchet/mocheta, încălzire în pardoseală;
-Climatizare cu AC Mitsubishi şi centrala termică Buderuş;
-Tâmplărie de aluminiu Schuco Germania;
-Uşi interioare import Italia;
-Tavane elastice Barissol;
-Sistem SMART HOME.

Zora Residence înseamnă mai mult decât un simplu ansamblu rezidenţial! Arhitectura specială a imobilului este inspirată de tema marină a zonei, iar fiecare detaliu ales pentru designul clădirii inspiră bun-gust, lux şi eleganţă.

Ansamblul este prevăzut cu facilităţi premium destinate atât relaxării, cât şi segmentului business:
-Restaurant deschis tot anul, amenajat la parter şi primul etaj;
-Centru SPA cu piscina interioară;
-Piscina exterioară;
-Sala de Conferinţe pentru 120 persoane.

În aceeaşi notă elegantă şi îngrijită a întregului ansamblu, spaţiile comune sunt frumos amenajate şi includ: 
-Recepţie;
-Pardoseli placate cu granit;
-Lift de ultima generaţie Schindler;
-Sistem de supraveghere pentru un plus de siguranţă;
-Videointerfon.

Indiferent dacă alegi Zora Residence pentru reşedinţa de vară sau pentru căminul tău permanent, vei câştiga bucuria de a trăi confortabil la câţiva paşi de plajă, de a savura în linişte fiecare clipă petrecută acasă şi de a descoperi zi de zi magia şi calmul pe care doar marea le poate transmite.

În plus, îţi poţi transforma investiţia într-o sursă de venit avantajoasă! Sistemul nostru de administrare a apartamentelor vândute va fi disponibil odată cu inaugurarea hotelului şi îţi permite îţi închiriezi apartamentul fără griji şi fără implicare directă.

Facilități ansamblu

Spațiu de joacă pentru copii

Acces securizat

Interfon

Piscină

Lift

Supraveghere video

Parcare subterană / supraterană

Locație

Zona Nord, Mamaia

Street View
Finalizat

Dezvoltator

Zora Residence este un proiect imobiliar dezvoltat de o echipă cu experienţă în construcţii care îşi dedică întreaga activitate dezvoltării de concepte rezidenţiale în care accentul este pus pe confortul şi siguranţa viitorilor locatari.

Până în prezent, portofoliul echipei noastre mai include un imboil P+6E cu 54 de apartamente construit în 2008 în staţiunea Eforie şi un alt imobil P + 6E cu 18 apartamente construit în 2018 în Constanţa, în zona Campusului Universitar. Profesionalismul cu care abordăm fiecare proiect, calitatea în construcţii şi arhitectura moderă a fiecărui imobil ne ajută să rămânem competitivi într-o piaţă aflată în continuă creştere.

Pentru proiectele imobiliare pe care le realizam căutam întotdeauna locaţii care să ofere locatarilor avantajul unei amplasări favorabile, colaborăm doar cu furnizori renumiţi şi ne alegem echipa de constructori dintre profesoniştii care împărtăşesc aceeaşi viziune cu noi – aceea de a oferi un standard înalt de calitate şi siguranţă. Totul pentru că actualii şi viitorii noştri clienţi să se bucure de confort şi siguranţă.