Indisponibil
 • An predare
  Decembrie 2018
 • Camere
  1 - 4
 • Suprafeţe
  34,65 mp - 80,09 mp
 • Preţuri
  38.000 € - 84.000 €
+22
Imagini

Ansambluri similare

Descriere ansamblu Ultima actualizare a ansamblului: 20 Decembrie 2019

Apărut ca răspuns la cererea mare de locuinţe şi ritmul alert de dezvoltare al Oradei, complexul rezidenţial West Residence cuprinde 13 blocuri cu un total de 463 de apartamente, un hotel cu 70 de camere, spaţii comerciale, spaţii verzi şi locuri pentru recreere ce se întind pe o suprafaţă totală de 40.000 mp.... vezi mai mult

Apărut ca răspuns la cererea mare de locuinţe şi ritmul alert de dezvoltare al Oradei, complexul rezidenţial West Residence cuprinde 13 blocuri cu un total de 463 de apartamente, un hotel cu 70 de camere, spaţii comerciale, spaţii verzi şi locuri pentru recreere ce se întind pe o suprafaţă totală de 40.000 mp.

Toate spaţiile au fost proiectate pentru a răspunde nevoilor vieţii moderne, punând accentul pe folosirea unor materiale de calitate superioară şi a unor tehnologii ce au ca scop reducerea costurilor de întreţinere şi atingerea unui nivel sporit de confort.

Incălzirea în pardoseală şi izolarea cu vată bazaltică a tuturor apartamentelor din ansamblul West Residence, reprezintă o premieră în sectorul construcţiilor imobiliare din Oradea.

Reuşita acestui proiect este garantată de profesionalismul echipei West Fruta, care a analizat atent piaţa rezidenţială şi nevoile comunităţii , situându-se înca din etapa de proiectarea alături de partea viitorilor proprietari pentru ca în final să rezulte un proiect ambiţios care sa atingă cele mai înalte standarde de calitate şi confort.  

Galerie ansamblu

Vezi clip video
+ 21 Imagini

Facilităţi ansamblu

Spațiu de joacă pentru copii

Grădiniță, şcoală, liceu

Parcare subterană / supraterană

Interfon

Lift

Parc

Localizare ansamblu

Dezvoltator ansamblu

Descriere

WEST RESIDENCE

West Residence este un proiect al grupului West Fruta, prezent în mediul de afaceri autohton din anul 1994. De-a lungul celor peste 24 de ani de experienţă, echipa managerială WF a realizat proiecte de succes în domeniul comerţului, construcţiilor şi energiei.

Succesul unui bussines inovator si mereu in echilibru, care a crescut an de an, ne indreptateste sa oferim comunitatii o noua provocare: un ansamblu rezidenţial modern, ingloband tehnologii integrate de ultimă generaţie, ce oferă toate facilităţile necesare unui stil de viaţă confortabil şi echilibrat.