Toscana Residential Park

Descriere ansamblu

Ultima actualizare a ansamblului: 07 Iunie 2021

Toscana este situat în zona semicentrală a oraşului Otopeni, pe str. 23 August nr. 200-202. Un loc perfect poziţionat pentru a ajunge rapid în zonele vibrante ale oraşului, dar suficient de retras încât să simţi protecţia unei comunităţi liniştite.... vezi mai mult

Toscana este situat în zona semicentrală a oraşului Otopeni, pe str. 23 August nr. 200-202. Un loc perfect poziţionat pentru a ajunge rapid în zonele vibrante ale oraşului, dar suficient de retras încât să simţi protecţia unei comunităţi liniştite.

Totul ca tu să te simţi imediat ca acasă. Alege Toscana!

A deveni proprietar în Toscana este o oportunitate, în primul rând datorită accesului la o calitate ridicată a vieţii, la o valoare extraordinară, dar mai ales prin bucuria de zi cu zi generate de fiecare detaliu al casei tale şi de fiecare detaliu al complexului.

Toscana Residential Otopeni vă pune la dispoziţie apartamente cu 2 camere, apartamente cu 3 camere noi FINALIZATE.

Şi pentru că noi credem că nu există case fără suflet şi dezvoltare imobiliară fără comunitate, am dezvoltat pentru proprietari facilităţi unice pe piaţa imobiliară.

Departe de aglomeraţia oraşului, dar totodată aproape de o mulţime de facilităţi, complexul nostru este situat în imediata vecinătate a supermarketului LIDL, dar şi la o scurtă distanţă de: şcoli, grădiniţe, Parcul Otopeni, Băneasa Shopping City

Complexul rezidenţial Toscana este cel mai mare ansamblu rezidenţial din Otopeni şi oferă o mulţime de facilităţi precum boxe, parcări subterane, parcări supraterane, lift, clubhouse, tools room, mail room, sală de fitness, plus multe altele.

- Proporţii bine calculate între construcţii şi spaţii verzi

- Proiectarea minuţioasă pentru proporţii optime între lumina naturală şi cea artificială

- Suprafeţe vitrate mari în toate tipurile de apartamente

- Spaţii depozitare suplimentare

- Finisaje de calitate de la furnizori renumiţi

- Detalii speciale de proiectare pentru utilităţi şi alte facilitaţi

- Facilităţi comerciale în interiorul complexului

Facilități ansamblu

Sală de sport

Parcare subterană / supraterană

Lift

Locație

Zona Central, Otopeni

Street View
Finalizat

Dezvoltator

LR Group International este un dezvoltator cu o vastă experienţă pe piaţa internaţională, ducând la bun sfârşit numeroase proiecte, atât în domeniul rezidenţial, cât şi în retail.

Constructor

Divizia BTD Construct este parte a companiei BTD Construct & Ambient, divizie care activează cu succes susţinut în domeniul construcţiilor, având o echipă de profesionişti cu peste 15 ani de experienţă în acest domeniu.