Indisponibil
 • An predare
  Martie 2019
 • Camere
  2 - 4
 • Suprafeţe
  53 mp - 130 mp
 • Preţuri
  45.000 € - 115.000 €
+5
Imagini

Ansambluri similare

Descriere ansamblu Ultima actualizare a ansamblului: 10 Iunie 2019

Ansamblul rezidenţial Cernica Building situat la doar 2 km de Bucureşti, cu acces facil, într-o zonă rezidenţială nouă, superbă, la câteva sute de metri de pădure şi lac vă propune spre vanzare apartamente, vile gen triplex şi vile individuale finalizate .... vezi mai mult

Ansamblul rezidenţial Cernica Building situat la doar 2 km de Bucureşti, cu acces facil, într-o zonă rezidenţială nouă, superbă, la câteva sute de metri de pădure şi lac vă propune spre vanzare apartamente, vile gen triplex şi vile individuale finalizate .

Nu cumperi o casă. Cumperi un stil de viaţă.

CERNICA BUILDING ANSAMBLU REZIDENŢIAL 2019 -FINALIZAT!

Cernica Building este un proiect deosebit amplasat la doar 5 minute de Cora Pantelimon, în imediata apropiere a Mega Image şi Lidl, având acces facil la gura de metrou Pantelimon şi la diverse mijloace de transport în comun, pe şoseaua Cernica, într-o zonă ferită de aglomeraţia oraşului, ansamblul fiind situat în proximitatea lacului şi a pădurii, ce promite casa ideală pentru orice cumpărător.

Ansamblul rezidenţial Cernica Building este un complex de locuinţe cochet şi elegant, arhitectura atât cea exterioară cât şi cea interioară, fiind una caldă şi atrăgătoare.

Ansamblul propune o varietate de oferte printre care se numără apartamente cu două camere sau trei camere, în imobile cu un regim de înălţime de P+4E Etaje, cu o arhitectură aparte ce se diferenţiază prin stil şi unicitate, având caracteristici arhitecturale deosebite şi compartimentări echilibrate.

APARTAMENTE DE 2 CAMERE DISPONIBILE:

-PARTER: ULTIMUL APARTAMENT |55MP + DEMISOL BONUS| 45000 EURO;
-ETA1, 2, 3: AU MAI RĂMAS 6 UNITĂŢI |53-58 MP| 45000 EURO;
-ETAJ 4: APARTAMENT TIP DUPLEX CU SCARĂ INTERIOARĂ DE BETON |55MP +55 MP BONUS DE MANSARDĂ ÎNALTA LOCUIBILĂ| 55000 EURO.

APARTAMENTE DE 3 CAMERE DISPONIBILE:

-PARTER: ULTIMUL APARTAMENT |67MP +DEMISOL BONUS| 58000 EURO;
-ETAJ 1, 2, 3: AU MAI RAMAS 6 UNITATI |63-69 MP| 58000 EURO;
-ETAJ 4: APARTAMENT TIP DUPLEX CU SCARĂ NTERIOARA DE BETON |68 MP +68 MP BONUS DE MANSARDĂ ÎNALTA LOCUIBILĂ|68000 EURO.

Proiectul a fost dezvoltat pentru a oferi clienţilor noştri condiţii optime de locuit, locuinţele fiind gândite astfel încât să se conformeze cerinţelor celor mai pretenţioşi clienţi. Toate unităţile locative se predau finisate la "cheie " şi branşate la utilităţi, fiecare unitate locativă urmând a beneficia de contorizare individuală a utilităţilor, cu posibilitatea de a vă alege finisajele, având la dispoziţie o gamă variată de modele şi culori în ceea ce priveşte gresia, faianţă, parchetul, uşile interioare, putând astfel să optaţi pentru stilul de amenajare interioară care vă reprezintă.

Viitorii rezidenţi vor dispune de toate avantajele oferite de acest ansamblu:

* Acces rapid la întreaga infrastructură a Capitalei (Supermarket-uri şi galerii comerciale: Cora Pantelimon, Mega Mall, Lidl, Mega Image) centre alimentare şi centre de aprovizionare;
* Unităţi de învăţământ pentru toate gradele; Spital;
* Centre de divertisment, recreere, parcuri), linişte şi intimitate.

Viitorii proprietari se vor putea bucura de linişte şi de aer curat deoarece nu va exista trafic auto în interiorul ansamblului. Complexul va beneficia de locuri de parcare supraterane, de spaţii verzi şi de infrastructură în cadrul complexului (străzi astfaltate, trotuare pietonale). Balcoanele sunt o extensie minunată a spaţiului de locuit. Imobilele sunt ireproşabil construite, pe structură de beton armat cu diafragme de beton şi cărămidă. Toţi pereţii sunt realizaţi din cărămidă, inclusiv cei de compartimentare dintre apartamente (NICIUN PERETE DE RIGIPS ), beneficiază de izolaţie exterioară de polistiren 10cm cu densitate mare, tâmplăria PVC este Salamander, balustradele balcoanelor sunt de sticlă, iar finisajele sunt de calitate superioară. Fiecare unitate locativă se bucură de spaţii extrem de generoase având compartimentări menite să satisfacă cele mai exigenţe persoane.

AnsambluL rezidenţial cu circuit închis CUPRINDE şI vile tip triplex, situat la doar 5 minute de gălăgia şi aglomeraţia oraşului, în imediata apropiere a hipermarketului Cora Pantelimon, pe şos. Cernica, în apropierea pădurii şi a lacului, cu acces imediat la Mega Image, Selgros, Lidl, o zonă în continuă dezvoltare şi tot mai căutată de persoane ce doresc linişte şi aer curat.

Ansamblul cuprinde 4 vile tip triplex, cu circuit închis, formând un total de 12 vile, din care au mai rămas doar 6, construite din beton armat şi cărămidă, izolate la exterior cu polistiren de 10 cm densitate mare , tâmplărie Pvc de înaltă calitate, finisate la cheie (finisaje la alegerea cumpărătorului ), sunt racordate la utilităţi (gaze, canal, apă, electricitate ), au compartimentări deosebite astfel:

* la parter - living somptuos cu zonă de dining, baie, bucătărie
* la etaj - 3 dormitoare decomandate şi o baie

De asemenea, vilele situate în mijloc se bucură şi de o mansardă generoasă locuibilă .

Fiecare unitate locativă beneficiază de loc de parcare în faţa casei şi de grădină în spatele acesteia.

Preţul este de 95.000 euro plus TVA. Se acceptă plata prin credit.

VILE TIP TRIPLEX: 12 VILE (6 VILE VÂNDUTE DEJA ) DISPONIBILE 6 VILE FINALIZATE (TE POŢI MUTA IMEDIAT )

* VILA A P+1E 115MP |TEREN 248MP| - 95.000EURO
* VILA B P+1E +M 160MP |TEREN 188 MP| - 95.000 EURO
* VILA C P+1E 115MP ,TEREN 228 MP - 95.000 EURO

VILE INDIVIDUALE: 8VILE (2VANDUTE , 2 FINALIZATE , 4 ÎN CONSTRUCŢIE) 130MP | 240MP TEREN| - 115.000EURO

ACTE LA ZI;
ACCEPTĂM PLATA PRIN CREDIT SAU VARIANTĂ DE PLATĂ EŞALONATĂ PE CÂTEVA LUNI;
CONSTRUCŢIE IREPROŞABILĂ;
DIRECT DEZVOLTATOR;
VINO ŞI PROFITĂ ACUM!

Vizionări oricând! Sunaţi acum dacă doriţi să vă schimbaţi stilul de viaţă!

Galerie ansamblu

+ 3 Imagini

Stadiu ansamblu

 • FinalizareMartie 2019

Facilităţi ansamblu

Grădiniță, şcoală, liceu

Parcare subterană / supraterană

Acces securizat

Interfon

Supermarket

Lift

Localizare ansamblu

Dezvoltator ansamblu

Descriere

CERNICA BUILDING

Dezvoltator imobiliar vă propune apartamente de 2 şi 3 camere, vile gen triplex şi vile individuale.