• An predare
  Septembrie 2019
 • Camere
  4
 • Suprafeţe
  119 mp
 • Preţuri
  83.000 € - 97.000 €
+22
Imagini

Descriere ansamblu Ultima actualizare a ansamblului: 27 Februarie 2019

Ansamblul rezidenţial Irish Park se află situat in zona de Nord a oraşului Ploieşti, pe drumul judeţean DJ102A Ploieşti - Păuleşti, la 700 m distanţă de Spitalul Judeţean. Accesul spre cartier se face direct din şoseaua principală, DJ102, atât dinspre Ploieşti, cât şi dinspre Păuleşti, iar accesul pietonal este facilitat de existenţa trotuarelor. DJ102 este o şosea cu 4 benzi, scuaruri pe c... vezi mai mult

Ansamblul rezidenţial Irish Park se află situat in zona de Nord a oraşului Ploieşti, pe drumul judeţean DJ102A Ploieşti - Păuleşti, la 700 m distanţă de Spitalul Judeţean. Accesul spre cartier se face direct din şoseaua principală, DJ102, atât dinspre Ploieşti, cât şi dinspre Păuleşti, iar accesul pietonal este facilitat de existenţa trotuarelor. DJ102 este o şosea cu 4 benzi, scuaruri pe centru şi pasaje pietonale moderne cu iluminat stradal adecvat.

Prezentare

Zona în care este situat cartierul este, la ora actuală, în plină dezvoltare imobiliară şi de infrastructură, şi are avantajul de a fi în vecinătatea centrelor comerciale Carrefour, Metro şi Bricostore.

De asemenea, în apropiere se află şcoli, grădiniţe, benzinării, cabinete medicale şi Spitalul Judeţean Ploieşti. La aproximativ 10 minute (400m) de mers se află staţiile de autobuz şi de tramvai care asigură legătura cu restul oraşul Ploieşti.

În Irish Park copiii se dezvoltă armonios, departe de aglomeraţia oraşului. Accesul în ansamblu este controlat, iar copiii se pot juca în siguranţă la locul de joacă special amenajat.

Ansamblul rezidenţial Irish Park dispune de facilităţi moderne:

*Pază permanentă
*Locuri de parcare pentru fiecare unitate locativă
*Control acces ansamblu;
*Spaţiu de joacă special amenajat pentru copii;
*Piscină exterioară (acces doar pentru rezidenţi)
*Reţea de electicitate;
*Reţea de alimentare cu gaze naturale;
*Reţea de alimentare cu apă, canalizare şi ape pluviale executate cu materiale ce respectă normativele şi standardele în vigoare.

Galerie ansamblu

+ 20 Imagini

Stadiu ansamblu

 • Start construcţieMartie 2018
 • FinalizareSeptembrie 2019

Facilităţi ansamblu

Spațiu de joacă pentru copii

Parcare subterană / supraterană

Acces securizat

Piscină

Parc

Proprietăţi în ansamblu

Sumar proprietăţi

Case

TIP cam. SUPRAFAŢĂde la - până la PREŢ (+TVA)de la - până la
4 119 mp 83.000 - 97.000

Localizare ansamblu

Dezvoltator ansamblu

Descriere

Contact dezvoltator

Foloseşte formularul

Contactează telefonic

Office