Sunshine Residence

Descriere ansamblu

Ultima actualizare a ansamblului: 26 Noiembrie 2021

Venim în întâmpinarea clienţilor noştri cu noul nostru proiect, Sunshise Residence, situat în staţiunea Saturn, strada Corneliu Coposu.
Complexul va încânta atât prin tema Galaxy, ce străbate întregul ansamblu rezidenţial, cât şi prin vederea spectaculoasă la mare, fiind alegerea perfectă pentru relaxare sau pentru o viaţă de familie liniştită.... vezi mai mult

Venim în întâmpinarea clienţilor noştri cu noul nostru proiect, Sunshise Residence, situat în staţiunea Saturn, strada Corneliu Coposu.
Complexul va încânta atât prin tema Galaxy, ce străbate întregul ansamblu rezidenţial, cât şi prin vederea spectaculoasă la mare, fiind alegerea perfectă pentru relaxare sau pentru o viaţă de familie liniştită.

Prezentare

Complexul este situat în una dintre cele mai bune locaţii ale orasului Mangalia, având acces usor la zona centrală, hipermarketuri precum Kaufland sau Lidl, parcuri, gara Mangalia, unităţi de învăţământ şi restaurante, cel mai mare avantaj pentru un sejur de vis reprezentându-l distanţa mică de parcurs până la plajă.

Din punct de vedere arhitectural, complexul Sunshine surprinde iubitorii de modern şi funcţional cu 42 de apartamente tip LOFT.

Dorim să realizăm o construcţie rezistentă şi durabilă, care să nu necesite îmbunătăţiri sau reparaţii în viitor, de aceea lucrăm doar cu materiale de cea mai înaltă calitate.

Seriozitatea, perseverenţa şi munca continuă sunt principalele calităţi ce ne definesc.

Facilități ansamblu

Spațiu de joacă pentru copii

Sală de sport

Interfon

Lift

Parcare subterană / supraterană

Locație

Zona Central, Saturn

Street View
23 luni până la finalizare

Dezvoltator

DECHUANG INVESTMENT MANAGEMENT

Dechuang Europa a fost înfiinţată în anul 2016 ca o subsidiară a Dejian Holding şi este compania căreia îi revine responsabilitatea extinderii operaţiunilor grupului Dejian Holding pe piaţa europeană.

Compania are sediul central în Bucureşti, capitala României, iar întreaga sa activitate se desfăşoară în spiritul devizei „construim cu simţ de răspundere şi reuşim prin perseverenţă”. Dechuang Europa se angajează să îşi aloce întregul potenţial pentru crearea unor produse şi servicii diversificate şi de înaltă calitate, materializate în proiecte imobiliare rezidenţiale, culturale, comerciale şi turistice, cu scopul de a oferi clienţilor europeni o calitate a vieţii la standarde cât mai înalte.