Descriere ansamblu

Ultima actualizare a ansamblului: 02 August 2021

Ansamblul Nordis Sinaia 5 stele reprezintă un nou concept de apartamente rezidenţiale şi camere de hotel, gândite să redefinească standardele calităţii şi confortului oferite de un hotel de 5 stele.... vezi mai mult

Ansamblul Nordis Sinaia 5 stele reprezintă un nou concept de apartamente rezidenţiale şi camere de hotel, gândite să redefinească standardele calităţii şi confortului oferite de un hotel de 5 stele.

Prezentare

Nordis Sinaia este situat în centrul staţiunii Sinaia, aproape de Cota 1400 şi la doar 500 de metri de Gondolă, cu acces rapid către Castelul Peleş.

Ansamblul cuprinde 164 unităţi de hotel şi 63 de spaţii rezidenţiale tip studio şi apartamente cu 2, 3 şi 4 camere şi 5 camere. Apartamentele rezidenţiale au cea mai spectaculoasă vedere către Valea Prahovei, garantând o experienţă relaxantă şi rafinată în orice perioadă a anului.

Nordis Sinaia este o locaţie excelentă pentru vacanţă şi o investiţie sigură şi profitabilă. Clienţii pot alege dintre cele două variante:
-rezidenţial – cumpără un apartament rezidenţial de care se pot bucura oricând, drept casă de vacanţă sau locuinţă permanentă;
-hotelier – cumpără o cameră de hotel de a cărei închiriere se ocupă reprezentanţii Nordis, iar ei primesc o chirie lunară fixă; această investiţie generează un randament garantat de 7%.

În incinta ansamblului se găseşte cel mai mare SPA din zona montană, restaurant elegant cu vedere panoramică, loc de joacă pentru copii, sală de fitness şi parc de aventură. Toate proprietăţile beneficiază de finisaje de cea mai înaltă calitate, room service, concierge şi servicii de curăţenie.

Clienţii beneficiază de valet parking, concierge, room service, servicii de curăţenie şi pază, pentru că experienţa oferită de Nordis Sinaia să fie cu adevărat memorabilă.

Facilități ansamblu

Spațiu de joacă pentru copii

Sală de sport

Parcare subterană / supraterană

Acces securizat

Interfon

Piscină

Lift

Supraveghere video

Locație

Zona Central, Sinaia

Street View
12 luni până la finalizare

Dezvoltator

NORDIS HOTELS

Cu o experienţă de peste 9 ani în domeniul imobiliar, Nordis are în portofoliu câteva sute de proprietăţi vândute în proiecte rezidenţiale exclusive. Activităţile Nordis în cadrul acestor proiecte au inclus: consultanţă pentru achiziţia terenului şi oportunitatea investiţiei, management de proiect, vânzare ansambluri în exclusivitate.

Proiectul Nordis Sinaia beneficiază astfel de un know-how semnificativ în domeniul dezvoltării imobiliare.