• An predare
  Septembrie 2021
 • Camere
  1
 • Suprafeţe
  32,50 mp - 58 mp
 • Preţuri
  65.190 € - 141.000 €
+2
Imagini

Descriere ansamblu Ultima actualizare a ansamblului: 31 Iulie 2020

Nordis Sinaia este un hotel de 5***** gândit pentru a oferi cadrul perfect pentru relaxare şi armonie în cea mai apropiată staţiune de Bucureşti, din Munţii Carpaţi. Situat chiar lângă Gondola şi Taverna Sârbului, oferă în acelaşi timp o locaţie excelentă pentru o vacanţă şi o investiţie sigură şi profitabilă prin conceptul de Hotel gestionat de Nordis.... vezi mai mult

Nordis Sinaia este un hotel de 5***** gândit pentru a oferi cadrul perfect pentru relaxare şi armonie în cea mai apropiată staţiune de Bucureşti, din Munţii Carpaţi. Situat chiar lângă Gondola şi Taverna Sârbului, oferă în acelaşi timp o locaţie excelentă pentru o vacanţă şi o investiţie sigură şi profitabilă prin conceptul de Hotel gestionat de Nordis.

Prezentare

Nordis Sinaia a fost gândit pentru a oferi cadrul perfect pentru relaxare şi armonie în cea mai apropiată staţiune de Bucureşti, din Munţii Carpaţi. Ia o pauză de la viaţa de zi cu zi şi bucură-te de linişte!

Situat în inima pădurii, complexul oferă o locaţie excelentă de vacanţă pe tot parcursul anului, cât şi o investiţie sigură şi profitabilă prin conceptul de hotel gestionat de Nordis.

Nordis Sinaia nu se referă doar la metri pătraţi, ci la un stil de viaţă modern, prin crearea unei comunităţi de oameni cu principii şi valori comune.

Fermecător în toate anotimpurile, muntele surprinde cu peisaje frumoase şi locuri pline de poveşti, iar natura desăvârşeşte ambianţa ansamblului care aduce o abordare proaspătă, a stilului de viaţă modern.

Oferind un amestec unic între confortul celei mai iubite staţiuni montane şi facilităţile unui ansamblu premium cu sentimentul de linişte oferit de natură, proiectul este alegerea perfectă pentru vacanţă şi relaxare.

Situat aproape de cota 1400, complexul oferă locuinţe cu peisaj spectaculos. Este amplasat ideal în mijocul unei ambianţe retrase şi liniştite, ferită de agitaţie şi zgomot, foarte aproape de telegondolă, cu acces rapid către Palatul Peleş, cea mai frumoasă atracţie turistică şi restaurante precum Taverna Sârbului sau cabana Schiori astfel încât să te poţi bucura de o experienţă cât mai relaxantă, la munte.

Ştim că apreciezi lucrurile elegante aşa că te întâmpinam cu o zona de lobby generoasă, specifică hotelurilor de 5 *****. Amenajată cu lemn, inserţii de sticlă şi canapele confortabile, oferă servicii de recepţie 24 ore pe zi.

Vacanţă ta va fi aşa cum îti doreşti pentru că ne-am gândit la toate facilităţile necesare. Restaurantul de la parter te aşteaptă cu un mic dejun energizant cu familia, un prânz delicios cu prietenii sau o cină elegantă şi un pahar de vin alături de partenerii de afaceri.

Eşti o persoană activă tot timpul anului iar acum vrei să te relaxezi? Perfect! Complexul îti oferă tot ce ai nevoie. Te aşteptam 12 luni pe an în zona SPA ce cuprinde o piscină tip infinity, ce oferă o vedere superbă peste Valea Prahovei, jacuzzi, masaj şi saună, toate pentru a te încarca cu energie.

Sala de fitness, dotată cu aparatură modernă şi program extins, situată la parter, aşteapta persoanele active din Nordis Sinaia, care vor găşi timp pentru activităţi fizice.

Locul de joacă este dotat cu mobilier modern şi ergonomic, fiind special amenajat pentru siguranţă şi confortul copilului tău. Acesta se va juca şi distra sub atentă supraveghere a personalului specializat.

Eşti dinamic şi dornic de aventură în aer liber? Îti împartaşim pasiunea! Petrece timp cu familia şi prietenii în parcul de distracţie al ansamblului. Tiroliene, jocuri şi trasee care cer energie şi dexteritate şi oferă experienţe unice şi multă adrenalină te aşteapta la Nordis Sinaia.

Fiind deschis 12 luni pe an, poţi beneficia de facilităţile complexului oricând îţi doreşti .

Totuşi, dacă doreşti să fie o investiţie, în perioadele în care tu nu utilizezi proprietatea, noi o închiriem pentru tine. Ne ocupam de tot, preluare oaspeţi, curăţenie în apartament, schimb lenjerii şi prosoape, etc.

Putem sa garantam un randament din închiriere de 7% pe an, pentru primii 10 ani. Această variantă este o investiţie, Nordis avand control deplin. Apartamentul va fi închiriat către Nordis pentru următoarele 120 de luni, iar noi ne vom ocupa de promovarea lui pentru închiriere în regim hotelier..

Galerie ansamblu

Facilităţi ansamblu

Spațiu de joacă pentru copii

Sală de sport

Parcare subterană / supraterană

Acces securizat

Interfon

Piscină

Lift

Supraveghere video

Proprietăţi în ansamblu

Sumar proprietăţi

Apartamente

TIP cam. SUPRAFAŢĂde la - până la PREŢ (+TVA)de la - până la
1 32,50 mp - 58 mp 65.190 - 141.000

Localizare ansamblu

Dezvoltator ansamblu

Descriere

Nordis Hotels

Cu o experienţă de peste 9 ani în domeniul imobiliar, Nordis are în portofoliu câteva sute de proprietăţi vândute în proiecte rezidenţiale exclusive. Activităţile Nordis în cadrul acestor proiecte au inclus: consultanţă pentru achiziţia terenului şi oportunitatea investiţiei, management de proiect, vânzare ansambluri în exclusivitate.

Proiectul Nordis Sinaia beneficiază astfel de un know-how semnificativ în domeniul dezvoltării imobiliare.

Contact dezvoltator

Foloseşte formularul

Contactează telefonic

Office

Ansambluri similare