• Camere
    1 - 2
  • Suprafeţe
    44 mp - 86 mp
  • Preţuri
    51.800 € - 99.000 €
+5
Imagini

Descriere ansamblu Ultima actualizare a ansamblului: 29 Noiembrie 2019

CENTRAL RESIDENCE, noul proiect imobiliar de pe piaţa mureşeană, vine în întâmpinarea clienţilor săi cu 23 de apartamente de 1 şi 2 camere, spaţioase şi moderne mentinând totusi arhitectura şi aerul cochet al zonei ultracentrale a oraşului vechi.... vezi mai mult

CENTRAL RESIDENCE, noul proiect imobiliar de pe piaţa mureşeană, vine în întâmpinarea clienţilor săi cu 23 de apartamente de 1 şi 2 camere, spaţioase şi moderne mentinând totusi arhitectura şi aerul cochet al zonei ultracentrale a oraşului vechi.

Cu toate că este zona ultracentrală a oraşului, intimitatea locuitorilor este garantată, aceştia bucurându-se în interiorul ansamblului de linişte, spaţiu verde şi parcări pentru fiecare apartament.

Doritorii au la dispoziţie spre alegere 5 apartamente cu 1 cameră şi 18 apartamente cu 2 camere.

*Apartamentele de 1 camera au suprafeţe utile cuprinse între 44 mp - 51 mp fiind sunt compuse din: camera, bucătărie, cămară, baie, hol, iar preţul cu TVA de 5 % inclus este între 51,800euro - 59,500 euro.

*Apartamentele de 2 camere au suprafeţe utile cuprinse între 63.59 mp - 85.61 mp fiind compuse din: camera de zi, dormitor, debara, bucătărie, cămară , hol. Preţul este cuprins între 73,500 euro - 99,000 euro.

Apartamentele se predau în stadiu semifinisat, cumpărătorii fiind nevoiţi să finiseze partea de uşi interioare, gresie, faianţă, parchet şi obiectele sanitare.

La cerere constructorul poate finisa apartamentele, acestea fiind predate la cheie, iar preţurile vor fi cuprinse între 56.500 euro- 108.000 euro.

Locurile de parcare se vând la preţul de 4.500 euro.

STRUCTURA

- Poartă securizată
- Spaţiu amenajat şi spaţiu verde
- Locuri de parcare amenajate
- Tâmplărie PVC sextacameral cu geam termopan Rehau
- Uşă intrare termopan cu feronerie de siguranţă în 5 puncte
- Izolaţie vată bazaltică ignifuga 15 cm
- Zidărie interioară din cărămidă 15 cm
- Zidărie exterioară din cărămidă Siceram 30 cm
- Fundaţie din beton armat

DOTARI

- Contorizare utilităţi separată pentru fiecare apartament şi poziţionate exterior
- Centrală termică cu radiatoare în stare funcţională
- Pereţi interiori tencuiţi şi vopsiţi în lavabil alb
- Instalaţie de gaz trasă în bucătărie
- Instalaţie de curent electric , telefonie, cablu TV, internet trase în apartamente
- Videointerfon

MODALITĂŢI DE PLATĂ

- Se acceptă şi credit
- Avans min 10% - la semnare antecontract

Galerie ansamblu

+ 3 Imagini

Facilităţi ansamblu

Parcare subterană / supraterană

Acces securizat

Interfon

Proprietăţi în ansamblu

Sumar proprietăţi

Apartamente

TIP cam. SUPRAFAŢĂde la - până la PREŢ (TVA INCLUS)de la - până la
1 44 mp - 51 mp 51.800 - 59.500
2 64 mp - 86 mp 73.500 - 99.000

Localizare ansamblu

Dezvoltator ansamblu

Descriere

IMOBILSTAR CONSULTING

www.imobilstar.eu/

MATURITATE

Preconizând din 2003 potenţialul şi nevoile domeniului, am venit în întâmpinarea pieţei de servicii de intermediere imobiliară luând în calcul că în afaceri un volum mare de informaţii nefiltrate devine un zgomot care poate distrage atenţia de la ce este important, îngreunând procesul decizional. Traversarea perioadei de criză ne-a conferit experienţa şi certitudinea că piaţa va aduce clienţi noi, vor apărea idei, oameni, evoluţii rapide. Cu toate astea principiile noastre: abordarea personală şi  responsabilitatea - rămân neschimbate. În  schimb, structura  clasică a echipei  pe departamente,  a comportat o transformare într-un mod de lucru mult mai organic şi suplu totodată, oferind servicii de intermediere îmbunătăţite în vederea vânzării, cumpărării, închirierii de proprietăţi şi consultanţă imobiliară. Gradul de "Maturitate" obţinut astfel ne-a făcut mai hotărâţi să aplicăm experienţă şi cunoştinţele noastre pentru a va putea ajută să obţineţi într-un timp util  cu  costuri minime imobilul pe care vi-l doriţi, sau pentru a lua cea mai bună decizie investiţională.

PROFESIONALISM

Criza ne-a învăţat că „less is more”, de aceea abordarea unei serviciu într-o manieră echitabilă în care clientul să simtă avantajul reciprocităţii (win-win), echipa Imobilstar întâmpină piaţa printr-o politică bazată pe proptitudine, respectarea angajamentelor şi nu în ultimul rând, focalizarea pe rezultatele venite cu timpul. De aceea nu percepem comision de la chiriaşi sau cumpărători oferindu-şi serviciile în avans, sperând că profesionalismul să aibă câştig de cauza.

ECHILIBRU

Considerăm că într-o societate în care dinamica este atât de mare şi informaţiile se schimă vertiginos diferenţa între o reuşită echilibrată şi un succes dăunător este făcută de setul de valori pe care o echipa şi-l poate însuşi cu consecvenţă.

Valorile Imobilstar: orientarea spre client, respectul pentru individ, deschiderea faţă de schimbare, munca în echipa, spiritul competitiv, viteză de reacţie, învăţarea continuă, integritatea, sinceritatea, asumarea răspunderii personale.

Istoric

Targu Mures, Zona Calea Sighisoarei

Ansamblu Rezidenţial

  • Apartamente
  • În construcţie

Contact dezvoltator

Foloseşte formularul

Contactează telefonic

Toth Sandor