COMPLEX REZIDENTIAL - BRAYTIM

 • An predare
  Decembrie 2019
 • Camere
  2 - 3
 • Suprafeţe
  47 mp - 70 mp
 • Preţuri
  54.000 € - 78.000 €

Descriere ansamblu Ultima actualizare a ansamblului: 12 August 2019

Într-un oraş în continuă dezvoltare cum este Timişoara, spaţiul şi amplasarea spaţiilor locative în imediata vecinătate a punctelor de interes au devenit nevoi de bază a celor care doresc să îşi cumpere o locuinţă. Ansamblul rezidenţial, datorită poziţionării EXCELENTE din zona de SUD a oraşului, se ridică la nivelul exigenţelor pietei.... vezi mai mult

Într-un oraş în continuă dezvoltare cum este Timişoara, spaţiul şi amplasarea spaţiilor locative în imediata vecinătate a punctelor de interes au devenit nevoi de bază a celor care doresc să îşi cumpere o locuinţă. Ansamblul rezidenţial, datorită poziţionării EXCELENTE din zona de SUD a oraşului, se ridică la nivelul exigenţelor pietei.

Prezentare

MODELE APARTAMENTE

- 2 camere, începând de la 47 mp utili - preţuri pornind de la 54.000 Euro.
- 3 camere, începând de la 62 mp utili - preţuri pornind de la 68.000 Euro.
Preţurile conţîn TVA redus 5% şi reflectă un apartament finisat complet, cu posibilitatea alegerii finisajelor de către client.
Fiecărui apartament îi revine şi un LOC de PARCARE suprateran, INCLUS în preţ.
Construcţie Nouă în zona BRAYTIM, poziţionată EXCELENT, cu o arhitectură deosebită, modernă, cu comparimentari eficente.
Încălzire în PARDOSEALĂ.
BLOC cu LIFT.
PARCĂRI supraterane şi subterane.
Apartamentele se predau racordate la toate utilitatiile publice.

Detalii tehnice:

Ansamblul rezidenţial este compus din 3 corpuri de clădire.

Regim înălţime: D + P + 4E

Construcţia este pe structura de beton şi zidărie cărămidă porotherm, cu termoizolaţie exterioară de polistiren de 10 cm.

Preţurile conţîn TVA redus 5% şi reflectă un apartament finisat complet, cu posibilitatea personalizării finisajelor de către client, centrală termică proprie.

Ansamblul rezidenţial are că dotare suplimetara parcări subterane situate în demisolul fiecărui corp de clădire şi un lot de parcări supraterane.

Pentru că satisfacţia şi siguranţă unei decizii corecte este importantă pentru noi, punem la dispoziţia clienţilor experienţă CORALES de peste 13 ani pe piaţă imobiliară din Timişoara şi garantăm pentru consultanţă noastră imobiliară, juridică şi financiar-bancară.

Acces:
Ansamblul beneficiază de un acces facil către zona centrală a oraşului. În apropriere, se află staţiile de autobuz ale Liniei 16 şi Expres 2.

Shopping:
Zona oferă alternative de shopping (Profi, Lidl, Carrefour, grădiniţe, liceu, universitate, parcuri cu locuri de joacă pentru copii).

Galerie ansamblu

Facilităţi ansamblu

Grădiniță, şcoală, liceu

Parcare subterană / supraterană

Supermarket

Lift

Parc

Proprietăţi în ansamblu

Sumar proprietăţi

Apartamente

TIP cam. SUPRAFAŢĂde la - până la PREŢ (TVA INCLUS)de la - până la
2 47 mp - 65 mp 54.000 - 71.800
3 61 mp - 70 mp 66.500 - 78.000

Localizare ansamblu

Dezvoltator ansamblu

Descriere

COMPLEX REZIDENTIAL - BRAYTIM

Contact dezvoltator

Foloseşte formularul

Contactează telefonic

Vanzari

Vanzari

Ansambluri similare