• An predare
  Septembrie 2021
 • Camere
  2 - 3 camere
 • Suprafeţe
  43 mp - 73 mp
 • Preţuri
  50.000 € - 90.000 €
+9
Imagini

Descriere ansamblu Ultima actualizare a ansamblului: 27 Aprilie 2021

Dacă în sfârşit te-ai hotărât să-ţi cumperi primul tău apartament sau pur şi simplu doreşti să investeşti în ceva pentru viitor, DGG GROUP vine în întâmpinarea d-voastră cu noul proiect GOSEN REZIDENCE II care o să te încânte cu un raport preţ-calitate unde tu te vei simţi împlinit, sigur pe tine şi alegerea ta!... vezi mai mult

Dacă în sfârşit te-ai hotărât să-ţi cumperi primul tău apartament sau pur şi simplu doreşti să investeşti în ceva pentru viitor, DGG GROUP vine în întâmpinarea d-voastră cu noul proiect GOSEN REZIDENCE II care o să te încânte cu un raport preţ-calitate unde tu te vei simţi împlinit, sigur pe tine şi alegerea ta!

Toate visele devin realitate dacă avem curajul să le urmăm!

Gosen Rezidence II situat pe str. Jupiter, la limita între Timişoara şi Giroc care totalizează 42 apartamente este acum în construcţie. Acesta cuprinde întreg mixul de apartamente cu 2 şi 3 camere ( 3 modele cu bucătărie separată şi 2 modele cu living + bucătărie open – space ) având termen de finalizare septembrie – octombrie 2021.
 
Îţi oferim apartamente la cheie direct de la dezvoltator imobiliar, fără intermediari cu o durată mare de viaţă, făcute să reziste nu doar pentru tine , dar şi pentru viitoarele generaţii.
 
Viitorii locuitori ai acestor spaţii se vor bucura nu doar de toate facilităţile unui trai contemporan , ci se vor mândri cu un camin personalizat nevoilor fiecăruia. Având aceste date, nu-i putem sfătui decât să îşi însuşească şi să-şi personalizeze spaţiu după bunul plac. Încă din stadiul rezervării, fiecărui viitor proprietar i se garantează confortul şi calitatea vieţii, într-un complex rezidenţial de succes. Pentru a asigura aceste lucruri este nevoie de angajament, planificare şi dedicaţie. Înţelegem că Gosen Rezidence II este mai mult decât un ansamblu rezidenţial, este o investiţie pe viaţă !!!
 
Cele mai dinamice şi eficiente tipuri de construcţii disponibile în cadrul Gosen Rezidence II sunt destinate celor ce caută un stil de viaţă tip „ încuie şi pleacă ”, într-un ansamblu rezidenţial cu densitate mică, aproape de oraş şi de ce are el de el de oferit. Proprietatea v-a fi administată de către dezvoltator, pentru a asigura o tranzacţie uşoară în perioada dintre finalizarea clădirilor şi mutarea locatarilor în noile locuinţe. Ultima etapă a proiectului va include zone comerciale integrate, axate în principal pe furnizarea de servicii necesare locuitorii complexului
 
Ne-am dorit un complex exclusivist care să pună pe primul plan calitatea vieţii tale, siguranţa familiei şi comoditatea spaţiilor exterioare, toate acestea fiind susţinute de o calitate superioară a execuţiei şi a materialelor folosite.
 
DGG GROUP colaborează numai cu specialişti cu experienţă dovedită pe piaţa din România. Prin urmare, selectăm experţi din toate domeniile , pentru a ne asigura că livrăm finisaje de calitate superioară, garantate de furnizori de renume şi cu o reputaţie impecabilă. Mai mult, înainte de a fi folosite, materialele sunt atent selecţionate, inclusiv prin testări şi inspectatea proiectelor unde acestea au fost folosite anterior.
 
Aşa cum, în spatele unui tablou superb stă aşezată, întotdeauna, o pânză goală, o casă nouă este întotdeauna locul unde poţi cu adevărat da viaţă ideilor tale de design interior.
 
Şi chiar dacă astăzi tot ceea ce ai sunt doar schiţe în imaginaţia ta super-creativă, mâine toate ideile tale pot deveni realitate, aşezate exact aşa cum îţi doreşti, în noua ta casă.

Apartamente de vânzare cu 2 şi 3 camere direct de la Dezvoltator situate pe str. Jupiter, Calea Timişoarei cu suprafeţe utile cuprinse între 43 mp – 73 mp (mai multe modele cu bucătărie separată sau open space).
 
Preţuri începând de la 50.000 Euro pentru apartament cu 2 camere + balcon 10 mp ( acces din ambele camere ) cu loc de parcare inclus în preţ şi TVA 5 %.
 
Se păstrează acelaşi mod de vânzare, în care, încă de la faza rezervării apartamentului se pot alege finisajele interioare (gresie, faianţă, parchet, uşi interioare, obiecte sanitare), astfel fiecare nou proprietar iţi poate personaliza după propriul gust noua sa locuinţa.
 
Imobilul este racordat la apă, canalizare, gaz;
Încălzirea v-a fi realizată prin pardoseală;
Centrală proprie pe gaz;
Acces internet – fibră optică;
Videointerfon, curte supravegheată video;
Predare la cheie cu finisaje de calitate superioară ( instalaţii sanitare, uşă metalică acces principal în apartament, ferestre cu geam termopan PVC, gresie şi parchet ( producător Italia );
Spaţii comune la fiecare etaj pentru biciclete, cărucioare.
Administrare.

 
Stadiu de predare este la cheie, septembrie 2021.
 
Modul de achiziţie al apartamentelor este variat, flexibil şi bine pus la punct de către Dezvoltatorul imobilului ( Cash, credit bancar, prima casa, rate de la dezvoltator), din dorinţa de a oferi oricui posibilitatea să achiziţioneze locuinţa cu ajutorul băncii sau cu resurse proprii.
 
Ca noutate va oferim posibilitatea plăţilor eşalonate (rate la dezvoltator) pe perioade care pot varia de la 1 pana la 3 ani, precum şi orice alta forma de plata care presupune efectuare de plăti sub forma ratelor lunare. Aceasta varianta de plata este supusa unor termeni si condiţii, ce vor fi stabilite în funcţie de profilul de plata al cumpărătorului, în funcţie de normele de finanţare aplicabile si de prevederile legale în vigoare, la data rezervării apartamentului.
 
Alte informaţii
Daca încă nu ştiţi ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastră, departamentul nostru financiar va sta la dispoziţie in vederea întocmirii dosarului bancar si identificării celei mai bune soluţii financiare.

Galerie ansamblu

+ 7 Imagini

Facilităţi ansamblu

Spațiu de joacă pentru copii

Acces securizat

Interfon

Supraveghere video

Proprietăţi în ansamblu

Sumar proprietăţi

Apartamente

TIP cam. SUPRAFAŢĂde la - până la PREŢ (TVA INCLUS)de la - până la
2 43 mp 50.000 - 75.000
3 73 mp 85.000 - 90.000

Alte detalii preț

Preţurile diferă în funcţie de modalitatea de plată

Localizare ansamblu

Dezvoltator ansamblu

Descriere

DGG GROUP

Contact dezvoltator

Foloseşte formularul

Contactează telefonic

Bejenar Veronica