Indisponibil
 • An predare
  Septembrie 2018
 • Camere
  2 - 4
 • Suprafeţe
  35,80 mp - 108 mp
 • Preţuri
  48.330 € - 129.600 €
+1
Imagini

Ansambluri similare

Descriere ansamblu Ultima actualizare a ansamblului: 27 Iunie 2019

Ansamblul rezidenţial Perla Rezidence este compus din 8 apartamente cu două, trei şi patru camere. Situat într-o zonă extrem de apreciată şi liniştită a municipiului Timişoara, pe strada Tristan Tzara, în zona de Nord a Timişoarei.... vezi mai mult

Ansamblul rezidenţial Perla Rezidence este compus din 8 apartamente cu două, trei şi patru camere. Situat într-o zonă extrem de apreciată şi liniştită a municipiului Timişoara, pe strada Tristan Tzara, în zona de Nord a Timişoarei.

Complexul rezidenţial Perla Rezidence este construit din materiale de cea mai bună calitate atât la nivelul structurii, cât şi în ceea ce priveşte instalaţiile electrice şi sanitare, astfel încât să ofere cumpărătorului alternativa unei investiţii rezidenţiale durabile care îi va oferi condiţii de confort optime într-un spaţiu compartimentat şi amenajat după un concept arhitectural modern.
Toate materialele folosite au garanţia unor branduri specializate în materiale de construcţii care şi-au câştigat reputaţia datorită rigurozităţii cu care controlează calitatea.
Lucrările de amenajări interioare sunt realizate cu materiale de la producători de top, astfel încât finisajele să se ridice la cele mai înalte standarde de calitate.
Obiectele sanitare de calitate sunt esenţiale atât pentru confortul locatarilor, cât şi pentru design-ul băilor.

CONCEPT ŞI ARHITECTURĂ
Imobilul oferă confort şi intimitate datorită locaţiei, conceptului, a spaţiilor generoase, ferestrelor largi şi luminoase, ergonomicităţi fiecărui detaliu,  a finisajelor moderne de cea mai bună calitate şi a materialelor de top folosite.
Regimul de înălţime redus P+E1+M şi faptul că sunt doar 8 apartamente de două, trei şi patru camere, finisate cu materiale de cea mai bună calitate este perfect pentru persoanele ce doresc să se bucure de intimidate, linişte şi confort.
Compartimentările au fost atent creionate, pentru a satisfice cerinţele variate ale pieţei. Aparatmentele au suprafeţe cuprinse între 54mp şi 102 mp şi un loc de parcare inclus in preţul fiecărui apartament.
Interioarele apartamentelor au fost concepute astfel încât să asigure confortul viitorilor locatari, oferind posibilitatea de a modifica şi personaliza spaţiile în funcţie de necesităţile fiecărei familii.

APARTAMENTE
Ansamblul Perla Rezidence vă oferă 8 apartamente de 2, 3 şi 4 camere, fiecare apartament având inclus în preţ 1 loc de parcare şi o cotă a TVA-ului de 5%.
Toate apartamente se predau finisate „la cheie”.
Localizare: Strada Tristan Tzara nr. 17, Timişoara, Judetul Timiş.

ISTORIC

Logest este o companie de construcţii din Timişoara, specializată în construcţii civile şi industriale. Fondată în 2004, compania are o viziune aparte în ceea ce priveşte ansamblurile rezidenţiale, concentrându-se pe crearea unor alternative locative care nu doar îndeplinesc aspectele practice ale unei locuinţe ci vin pentru a oferi acel plus de valoare care transformă o structură rece de construcţii într-un spaţiu personal, confortabil, care poate fi numit „acasă”.

Peisajul ofertelor rezidenţiale din Timişoara şi localităţile limitrofe evoluează, se diversifică adaptându-se la tendinţele din arhitectură, dar şi la nevoile locative şi la bugetele cumpărătorilor. Dezvoltatorii se „întrec” în a veni cu propuneri din ce în ce mai interesante, iar un astfel de proiect care propune o alternativă viabilă pentru cumpărătorul timişorean este Ansamblul Perla Rezidence, amplasat în Timişoara, pe strada Tristan Tzara, într-o zonă atractivă pentru cei care vor să se îndepărteze de agitaţia oraşului, dar să nu se priveze de facilităţile pe care Timişoara le oferă.

Galerie ansamblu

Stadiu ansamblu

 • Start vânzareIunie 2018
 • FinalizareSeptembrie 2018

Facilităţi ansamblu

Parcare subterană / supraterană

Interfon

Localizare ansamblu

Dezvoltator ansamblu

Descriere

Sodolescu Constructii si Imobiliare

Sodolescu Imobiliare şi Construcţii este una dintre agenţiile imobiliare de top din Timişoara, cu o experienţă de peste 20 ani în domeniul vânzării şi închirierii de proprietăţi, oferind clienţilor noştri profesionalism şi servicii de neegalat. Scopul nostru este de a vă ajuta la fiecare pas pentru a face ca tranzacţia Dumneavoastră imobiliară să decurgă fără nici o problemă.

Şodolescu Imobiliare şi Construcţii vă va fi alături pe perioada tuturor negocierilor, iar când veţi găsi proprietatea ideală, vă vom ajuta la întocmirea actelor notariale, de la contractul de vânzare-cumpărare sau închiriere, până la intabularea noului proprietar în cartea funciară. Acest proces vă asigură că noi vă oferim toate garanţiile legale ce ţin de cumpărarea sau închirierea proprietăţii.

Istoric

Timisoara, Zona Girocului

Ansamblu Rezidenţial

 • Apartamente
 • În construcţie

Timisoara, Zona Aradului

Ansamblu Rezidenţial

 • Apartamente
 • În construcţie
Indisponibil

Timisoara, Zona Nord

Ansamblu Rezidenţial

 • Apartamente
 • Finalizat
Indisponibil

Timisoara, Zona Aradului

Ansamblu Rezidenţial

 • Apartamente
 • Finalizat
Indisponibil

Timisoara, Zona Nord

Ansamblu Rezidenţial

 • Apartamente
 • Finalizat
Indisponibil

Timisoara, Zona Aradului

Ansamblu Rezidenţial

 • Apartamente
 • Finalizat