Indisponibil
 • An predare
  Octombrie 2016
 • Camere
  1, 2 şi 3 camere
 • Suprafeţe
  38 - 108 mp
 • Preţuri
  începand cu 40.225 Eur + TVA
+15
Imagini

Descriere ansamblu Ultima actualizare a ansamblului: 08 Martie 2018

Rivendelle Residence - Confort, siguranţă şi servicii premium într-un altfel de ansamblu rezidenţial în Timişoara!... vezi mai mult

Rivendelle Residence - Confort, siguranţă şi servicii premium într-un altfel de ansamblu rezidenţial în Timişoara!

Rivendelle Residence vine cu o altfel de abordare asupra conceptului locativ, propunând cumpărătorului timişorean ceva nou, o schimbare a stilului şi a standardelor de viaţă prin adăugarea unor elemente de plus valoare spaţiului locativ individual, dar şi la nivelul întregului ansamblu. Conceptul ansamblului rezidenţial este susţinut de poziţionarea în interiorul oraşului, cu acces facil la mijloacele de transport în comun, dar şi la zonele comerciale şi cele de servicii specifice mediului urban.

Noul proiect rezidenţial promovează valorile unei comunităţi în care familiile tinere îşi găsesc condiţiile de care au nevoie pentru a adopta un stil de viaţă aşa cum îşi doresc. Propunerile locative ale Rivendelle Residence se adresează atât cuplurilor tinere, cât şi familiilor care au deja unul sau mai  mulţi copii prin spaţii ergonomice, cu o arhitectură interioară gândită în aşa fel încât să se plieze după nevoile specifice ale viitorilor membri ai comunităţii Rivendelle Residence. Conceptul de design interior este realizat de către agenţia de creaţie EZZO, care propune trei abordări diferite, inspirate din stilul urban, atât din punctul de vedere al aspectului, cât şi al elementelor funcţionale introduse în alternativele propuse. Toate conceptele interioare sunt flexibile şi cumpărătorul poate veni cu propuneri de personalizare, astfel încât să-şi creeze un spaţiu adecvat nevoilor sale locative.

Ansamblul rezidenţial, poziţionat în Calea Lipovei, pe Strada Constructorilor, nr. 16, are 60 de apartamente cu o cameră, cu o cameră şi jumătate, cu două camere şi cu trei camere, dispuse în două corpuri de clădire. Fiecare dintre cele două corpuri propune şi variante de apartamente penthouse care oferă un plus de intimitate, datorită poziţionării în planul clădirilor. Aceste apartamente ajung până la suprafeţe de peste 108 metri pătraţi. Apartamentele cu două camere vin cu propuneri de spaţii locative de până la aproape 60 de metri pătraţi, la care se adaugă un balcon generoase de peste 10 metri pătraţi.

Conceptul de design al apartamentelor şi al clădirii este un argument puternic pentru cumpărătorul potenţial, dar dezvoltatorul vine şi cu alte avantaje competitive care pune Rivendelle Residence într-o poziţie foarte bună pe o piaţă extrem de competitivă cum este cea din Timişoara. Numărul locurilor de parcare a fost gândit în aşa fel încât să fie suficient locatarilor dar şi vizitatorilor pe care aceştia îi primesc ocazional. Astfel, la subsol sunt 55 de locuri de parcare, iar la nivelul solului 38. Tot la subsol sunt 26 de boxe, care pot deveni spaţii de depozitare excelente pentru echipamente sportive şi alte elemente folosite pentru cultivarea hobby-urilor.

Avantajele competitive oferite membrilor comunităţii Rivendelle Residence se completează cu serviciu de recepţie disponibilă până la ora 22:00 unde pot fi solicitate o serie de servicii care pot fi prestate de personalul ansamblului rezidenţial.

Dezvoltatorul a pus accent şi pe elementele de securitate, de aceea, ansamblul este monitorizat în permanenţă cu un sistem performant de camere video, care poate preveni, sau contribui la rezolvarea unor eventuale evenimente de plăcute. Siguranţa locatarilor este o prioritate pentru dezvoltator, de aceea au fost prevăzute investiţii în acest sens.

Ansamblul rezidenţial vine şi cu o serie de elemente moderne pentru o utilizare sustenabilă a energiei, becurile tip led fiind doar un element care contribuie la aspectele „verzi” ale construcţiei.

Rivendelle Residence este dezvoltat de Werk Property Group, în colaborare cu Werk MB Construct, alături de EZZO Design pentru design interior. Cele trei entităţi şi-au dat concursul pentru a crea o propunere diferită cumpărătorului timişorean.

DETALII TEHNICE:

Amplasament: Str. Constructorilor 16, Timişoara

Suprafaţa terenului: 3.456 mp

Număr total de apartamente: 60

Tipuri de apartamente: cu o cameră, cu o cameră şi 1/2, cu două camere, cu trei camere

Locuri de parcare: 55 la subsol (acces pe bază de card), 38 la nivelul terenului

Boxe în subsol: 26

Galerie ansamblu

+ 13 Imagini

Localizare ansamblu

Dezvoltator ansamblu

Descriere

Sodolescu Constructii si Imobiliare

Sodolescu Imobiliare şi Construcţii este una dintre agenţiile imobiliare de top din Timişoara, cu o experienţă de peste 20 ani în domeniul vânzării şi închirierii de proprietăţi, oferind clienţilor noştri profesionalism şi servicii de neegalat. Scopul nostru este de a vă ajuta la fiecare pas pentru a face ca tranzacţia Dumneavoastră imobiliară să decurgă fără nici o problemă.

Şodolescu Imobiliare şi Construcţii vă va fi alături pe perioada tuturor negocierilor, iar când veţi găsi proprietatea ideală, vă vom ajuta la întocmirea actelor notariale, de la contractul de vânzare-cumpărare sau închiriere, până la intabularea noului proprietar în cartea funciară. Acest proces vă asigură că noi vă oferim toate garanţiile legale ce ţin de cumpărarea sau închirierea proprietăţii.

Istoric

Timisoara, Zona Girocului

Ansamblu Rezidenţial

 • Apartamente
 • În construcţie

Timisoara, Zona Aradului

Ansamblu Rezidenţial

 • Apartamente
 • În construcţie
Indisponibil

Timisoara, Zona Nord

Ansamblu Rezidenţial

 • Apartamente
 • Finalizat
Indisponibil

Timisoara, Zona Aradului

Ansamblu Rezidenţial

 • Apartamente
 • Finalizat
Indisponibil

Timisoara, Zona Nord

Ansamblu Rezidenţial

 • Apartamente
 • Finalizat
Indisponibil

Timisoara, Zona Nord

Ansamblu Rezidenţial

 • Apartamente
 • Finalizat
Indisponibil

Timisoara, Zona Aradului

Ansamblu Rezidenţial

 • Apartamente
 • Finalizat