Tunari Resort Residence

Descriere ansamblu

Ultima actualizare a ansamblului: 03 August 2021

TUNARI RESORT RESIDENCE este poziţionat în zona de nord a Bucurestiului în Tunari, între artera principală 1 Decembrie şi Pădurea Băneasa. Complexul este format din trei clădiri cu parter şi trei etaje, dispuse în adâncime, cu multiple facilităţi cum sunt: lift, încălzire în pardoseală, parcare, acces securizat, etc.... vezi mai mult

TUNARI RESORT RESIDENCE este poziţionat în zona de nord a Bucurestiului în Tunari, între artera principală 1 Decembrie şi Pădurea Băneasa. Complexul este format din trei clădiri cu parter şi trei etaje, dispuse în adâncime, cu multiple facilităţi cum sunt: lift, încălzire în pardoseală, parcare, acces securizat, etc.

Prezentare

Construcţiile sunt cu structură şi fundaţie din beton şi compartimentări din cărămidă, racordate la toate utilitatile publice. Toate apartamentele sunt dotate cu centrală proprie Viessmann, tâmplărie Salamander, parchet Egger, uşi Porta Doors, sanitare Ideal Standard .
 
Vă propunem şapte tipuri de apartamente cu două şi trei camere diferenţiate în funcţie de suprafeţe, compartimentare şi poziţionare.
 
Puncte de referinţă în proximitate:
 
Mall Băneasa 15 min
Zona Office Promenada 20 min
Piaţă Victoriei 30 min
Aeroport Henri Coandă 10 min
Şoseaua de centura 5 min
 
Dezvoltatorul NYM House srl. , cu vastă experienţă în realizarea proiectelor imobiliare, oferă 10 ani garanţie pentru toate eventualele vicii ascunse.
Arena Properties asigură cu titlu gratuit consultanţă financiară pentru obţinerea de credite personalizate nevoilor dumneavoastră şi de asemenea pune la dispoziţia clientilor săi servicii de amenajare şi design interior.

Facilități ansamblu

Spațiu de joacă pentru copii

Grădiniță, şcoală, liceu

Parcare subterană / supraterană

Acces securizat

Lift

Locație

Tunari

Street View
Finalizat

Dezvoltator

ARENA PROPERTIES

ARENA PROPERTIES este un dezvoltator imobiliar care a construit unul dintre cele mai frumoase şi căutate ansambluri rezidenţiale din Braşov-Ghimbav.

Cu o vastă experienţă în zona de "Construcţii Vile" ARENA PROPERTIES doreşte intrarea în forţă pe Piaţă Rezidenţială din Bucureşti prin Cartierele L.A. Residence 1 care a fost vândut în proporţie de 90%, L.A. Residence 2 şi L.A. Residence 3, cu un total de 24 de vile, construite din cărămidă porotherm, materiale de cea mai bună calitate şi finisaje care se ridică la standarde înalte.

Istoric